Február a Disney+-on: 3 kihagyhatatlan premier, amiről nem érdemes lemaradnod

A Disney+ februárban is tartogat újdonságokat: a várva várt A sógun (FX’S SHōGUN) sorozat végre megérkezik. A valós eseményeken alapuló krimik kedvelői is kényelembe helyezhetik magukat a kanapén egy takaróval és egy bögre forró teával, hogy végig izgulják a felületen található dokumentumsorozatokat. A Valentin-napi gyűjteményben a régi klasszikusoktól kezdve számtalan romantikus film és sorozat megtalálható, például a Micsoda nő, a West Side Story, a Sakáltanya, a Zombik 1-3 és a Thor: Szerelem és mennydörgés is. A Titanic pedig február 2-ától 4K-ban nézhető a Disney+-on!

70 Suncoast  (2024)

(1)

dráma

Disney+

Laura Chinn író és rendező debütáló nagyjátékfilmje félig-meddig önéletrajzi ihletésű. Felnőtté válásról szóló története egy fiatal lányról szól, aki bátyja... több»

A félig önéletrajzi ihletésű történet egy tinédzserről (Nico Parker) szól, aki miközben bátyját ápolja rettenthetetlenen anyjával  (Laura Linney),  együtt, valószínűtlen barátságot köt egy különc aktivistával (Woody Harrelson), aki minden idők egyik legjelentősebb orvosi ügye ellen tiltakozik. Február 9-től a Disney+-on.

dokumentum | thriller | zenés

Disney+

A Cypher egy fiktív ál-zenei dokumentumfilm Tierra Whack művészről és arról az összeesküvés-elméletről, hogy titkos társaságok irányítják a zenei világot. több»

Tierra Whack először philadelphiai rappelve szerzett elismerést egy YouTube-csatornán. Évekkel később Chris Moukarbel rendező elkezdi dokumentálni a lány hirtelen felemelkedését. Hamarosan elkezdjük megkérdőjelezni, hogy valójában ki filmez kit, és hogy a láthatóság (megfigyelés!) a hírnév kívánatos és elkerülhetetlen része-e. Február 16-tól a Disney-on.

60 A sógun  (2024)

(4) (3)

dráma | kaland | történelmi

Disney+

A sógun James Clavell bestseller regényének eredeti adaptációja, melyet Rachel Kondo és Justin Marks készített. A 10 epizódos minisorozat az 1600-as évek Japánjában játszódik,... több»

Az FX gyártásában készülő „A sógun” (FX’s Shōgun) James Clavell regényének eredeti adaptációja, ami 1600-ban, Japánban játszódik, az évszázadot meghatározó polgárháború hajnalán. Yoshii Toranaga nagyúr az életéért harcol, miközben ellenségei összefognak ellene a régensek tanácsában, s egy magára hagyott, rejtélyes európai hajót találnak egy közeli halászfaluban. Premier február 27-én.