Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
76%

Napos oldal (2012)

Silver Linings Playbook
Filmadatlap
 
30
Szereplők
92
Vélemények
11
Képek
1
Videók

Vélemények: Napos oldal (2012)

 
Greeta   2019. 07. 29.

legújabb vélemény

0

Nem ájultam el tőle és nem éreztem, hogy olyan különleges lett volna a film. A zenék jók voltak, de valahogy a két főszereplő nekem nem illett össze.

 
indingo   2017. 10. 15.

0

Nem egy szokványos film, picit furcsa és érthetetlen érzelmi szálakkal, de mindenképpen kedvelhető történettel. Jennifer Lawrence alakítása szerintem nem volt kiemelkedő és Cooperrel sem illenek össze.


 
ArpiHajdu és Réci   2016. 10. 15.

0

A film, amelyben mindenki egy kicsit őrült, ám épp ezért szerethető minden figura a történetben. A könyvhöz képest a film egy jó nagy adag Hollywood faktort kapott egy igazán kibővített és szimbolikus tánc jelenetben, amelyre a színészek hetekig kész... több»

 
rbernadett   2015. 04. 17.

0

Számomra egy kicsit érthetetlen a film és a könyv körüli hype. Egy teljesen átlagos romantikus film semmi kiemelhető mondanivalóval.

 
HercegPeter   2018. 11. 27.

0

Ez a film olyan, mint egy tinivígjaték felnőttesebb verziója. Mondhatjuk, hogy igazi sztárparádé, de nekem De Niro volt az, aki számomra maradandót nyújtott. A többiek sem akárkik, de ennek ellenére nem tudott megfogni a történet. Bradley Cooper nem ... több»

 
MP170506   2017. 07. 12.

0

Sokkal többre számítottam ettől a filmtől, az eleje jól indul, de valahogy utána leül a történet, nekem kevés volt. Pedig a színészek mindent megtettek.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 23.

0

Azon ritka filmek egyike, melynek könyvváltozatát előbb olvastam, mint láttam volna a filmet. És érdekes módon mindkettőnek megvan az előnye és a hátránya. Jennifer Lawrence és Bradley Cooper tökéletes választások erre a nem mindennapi romantikus filmre.

 
hsanya182   2015. 09. 24.

1

Érdekes szerelmi történeté fonódik két pszichiátriai kezelt beteges ember törtnete. 1 óra után kicsit leül a film, elveszik a vezérfonal, merre is tovább, de nézhető, szórakoztató jelenetek vannak benne, nem csípem a vígjátékokat, de egyszer megéri m... több»

 
Edii   2015. 04. 21.

0

Annyira nem rossz, valamicske mondanivalója is akad, habár elég unalmas én vontatott. Legnagyobb baja viszont hogy amint a csaj színre lép, abban a másodpercben lehet tudni hogy mi lesz a vége, szinte már sablonos a történet, ami néha érdekesebb, néha laposabb szakaszokból áll...

 
diumiu   2017. 12. 24.

0

Nagyon különleges és kicsit dilis történetről van szó, de ennek ellenére nagyon szeretem. A két főszereplőt külön kiemelném, egyszerűen fantasztikusak. Tökéletes páros a vásznon. Ajánlom a filmet mindenkinek!

 
MKristijan   2015. 09. 02.

0

Nagyon Zavarosan indult az egész, kicsit másabb gondolkodással néztem meg anno, de lassan a végére minden egybeforrt, és érezhettem úgy hogy ez egy jó film.

 
petraszab   2019. 05. 17.

0

Helyes film arról, hogy mindenki vágyik a szerelemre. A legváratlanabb helyeken találhat ránk a szerelem.

 
kevelin   2017. 10. 13.

0

Nekem tetszett. Két elmebajos vívódása egymással a családdal, önmagával és az élettel. Vicces, romantikus történet.

 
Syracuse   2015. 05. 13.

0

Tipikusan olyan film, ami eredeti nyelven nagyon üt. A magyar szinkron viszont tönkrevágja az egészet. Ne nézzétek meg magyarul, csalódni fogtok. Simán megéri bevállalni felirattal, az angolul tudóknak anélkül is. Jennifer Lawrence játéka pedig simán odaveri Bradley Coopert, nem is értem, mit szórakozik az Éhezők viadalával.

 
Zsceeeka   2018. 03. 31.

0

Ahhoz képest, mennyire túl volt "tolva" ez a film, azért én ( talán épp emiatt) egy kis csalódást éreztem a megtekintése után. Érdekes a történet, jól játszik Lawrence is (bár nem Oscar díjas alakítás szerintem), de annyira nem extra, mint vártam. Egy próbát viszont mindenképpen megér.

 
Curacao86   2015. 02. 01.

0

Jennifer Lawrence és Bradley Cooper fergeteges párosának kíváló alakításával teljesen elvarázsoltak. :)

 
hejnekem   2015. 05. 10.

1

Remek színészi teljesítmények és furcsa hangulat jellemzi a filmet. Jennifer Lawrence megérdemelte érte az oscart. Érdekes a kameramozgás is, de egyébként lefegyverzi az embert a humora, illetve nagyon jó az is benne, hogy őszinte és eredeti az egész. Ez egy minőségi film, amit bárkinek megéri megnézni.

 
kabel   2015. 07. 28.

0

A Napos Oldal egészen a végéig erős karakterdráma, mely érdekes történetmesélési elemeket használ fel és szerethető szereplőgárdával rendelkezik. Azonban a film vége magáraölti a tipikus amerikai szerelmes filmek minden giccses közhelyét, és ezzel eg... több»

 
vivikejencikelara   2017. 05. 30.

0

Bradley Coopert megszoktam a vígjátékokban, de itt most nagyon más oldalát mutatja. A film néha vicces néha szomorú de mindenféleképpen élvezhető és tanulságos. Koncentráljunk a jövőre.

 
Bogi   2016. 04. 28.

1

Abszolút kedvenc filmem. És nem csak azért mert a könyvet is imádom:) Rendkívül jól válogatták össze a szereplőgárdát és ennél a filmnél kivételesen még a szinkronhangok is teljes mértékben passzolnak, ami elég ritka manapságXD:) Rendkívül valós, mag... több»

 
Sodanth   2015. 10. 24.

1
Fantasztikus élmény volt

Ritkán van az, hogy egy romantikus vígjáték, képes nagyon erős drámára és fordítva, a dráma szórakoztató vígjátékra. A Napos oldal 2012 és az utóbbi évek legjobb mozija volt Hollywoodban. Nem akárki vette a kezébe a rendezést, mint az isteni David O.... teljes kritika»

 
szd91   2015. 07. 26.

0

Tipikus dráma. Szomorú, lelombozó. Elég beteg film. A színészek jók, de valahogy nekem túl paranoiás az egész. Lehet hogy tényleg ilyen egy leszokóban lévő függő, de nekem kicsit sok volt.

 
Brigusz724   2015. 07. 09.

0

Nem voltam elájulva tőle, nézhető, de két órát rabolt el az életemből. Többre számítottam, de szerintem a színészek nem nyújtottak jó alakításokat, a történet rém fura, de a happy end legalább megvan.

 
edessszilvia   2017. 10. 30.

0

Bradley Cooper volt szerintem a legjobb karakter a filmben, nem tudom megunni, minden szerep jól áll neki. Nagyon klassz film, kellemes kikapcsolódás!

 
Szorcsik   2016. 12. 05.

0

A Napos oldal című filmet mindenkinek csak aánlani tudom. Egyszerre felel meg a dráma és a vígjáték műfajának, habár többnyire a drámai vonal dominál, nagyon jól lehet szórakozni rajra.

 
VenuszProjekt   2015. 05. 27.

0

Ez a film számomra rettenetesen unalmas volt, pedig szeretem a drámákat, de ez nem adott semmit. Amikor pedig megtudtam, hogy ezt a valamit nyolc Oscarra jelölték, azt hittem, mentem szívinfarktust kapok. Azt már szavakba sem tudom önteni, hogy mit é... több»

 
somi   2015. 11. 23.

0

Tipikusan olyan film, ami eredeti nyelven nagyon üt. A magyar szinkron viszont tönkrevágja az egészet. Ne nézzétek meg magyarul, csalódni fogtok. Simán megéri bevállalni felirattal, az angolul tudóknak anélkül is. Jennifer Lawrence játéka pedig simán odaveri Bradley Coopert, nem is értem, mit szórakozik az Éhezők viadalával.

 
Mr. Zero   2015. 08. 26.

0

Ez oltárira sikeredett! Szerintem aranyos, szerethető film remek karakterekkel, és teljesen egyedi sztorival! Ritka az ha ennyire rendben van egy film minden tekintetben, de ez szerintem egy ilyen film lett. Nem is bántam meg, hogy megnéztem. Tégy te is így!

 
Manson   2016. 10. 18.

0

Van benne egy-két unalmas, kissé vontatott jelenet, de összességében egy jól összerakott film. A színészek jó választásnak bizonyulnak, jól alakítanak. Az alaptörténete reális problémán alapszik, elgondolkoztat.

 
Filmzabáló   2015. 08. 19.

0

A Napos oldal mindig emlékezetes marad számomra, mégpedig azért, mert egy elcsépelt alapgondolatot más aspektusból mutat be. Na meg Bradley Cooper és Jennifer Lawrance kitűnően alakítanak, akiket olyan nagyszerű mellékszereplők egészítenek ki, mint pl. Robert De Niro vagy Chris Tucker.