Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
16
Vélemények
15
Képek
5
Videók
Rideg világ
 
indingo   2017. 05. 02.

A sztori és látvány egész jó volt. Picit lassú volt az egész film és valamit még vártam volna a végére. Sok más film is eszembe jutott róla. Összességében nem volt rossz.

 
HercegPeter   2019. 06. 19.

A film mondanivalója már pár perc után egyértelművé válik. A jövőben nincs háború, nincs éhínség, cserébe az embereknek meg kell válniuk az érzelmektől, hiszen az az alapja minden rossznak. Nem egyszerűen nincsenek érzések, hanem komoly betegséggé váltak. Akinél felbukkannak, annak reszeltek. Ennek eredménye a nyugodt, fegyelmezett, ugyanakkor roppant unalmas élet. Nincsenek egyéniségek, ezt is jól mutatja, hogy mindenki egyenruhában van. Sajnos a film is olyan, mint az ottani mintapolgár élete: unalmas és lassú. Azon kevés filmek egyikre, ahol a magyar cím találóbb mint az eredeti. A sztori egyfajta Rómeó és Júlia átdolgozás, különösen a vége felé. Kristen Stewart jó választás volt a főszerepre.


 
VvV   2018. 12. 28.

Elég lagymatag történet és a szereplők se élték bele túlságosan magukat a szerepbe.

 
Szilonka   2019. 08. 12.

Minden jövőben story arról szól, hogy nagyon szar lesz nekünk. A története elég egyszerű, eseménymentes.

 
hsanya182   2016. 11. 14.

Szép lassú lefolyású film mely egy jövőbeli beteg világban játszódik, ahol a szerelem és az érzelmek betegségnek számítanak. Megpróbálja legyőzni a társadalom, gyógyszerekkel kezelni. Főhőseink egy fiatal pár akik megpróbálják legyőzni magukban és nincs szükségük a társadalomra, hogy kiélhessék a bennük rejlő "betegséget". Néhol uncsi, de szép tanulságos és sok gondolatot érbresztő film. -- Ilyen jellegű film még: Upside Down c. vagy akciófilmben: Equilibrium

Nicholas Hoult
Kristen Stewart
Nicholas Hoult
Kristen Stewart
Nicholas Hoult
Nicholas Hoult
Kristen Stewart
 
Csakúgy, mint szereplői világa, az Equals is rettentően mesterkélt és steril: hősei szerelmének jelentősége csak a környezetükkel kontrasztban érzékelhető, a valódi világban élő átlagember számára viszont a látottak egyszerre sótlan és giccses leképezését adják egy romantikus kapcsolatnak. 6/10 több»

A film összbevétele 2 084 628 dollár volt (imdb.com).

 

2014. augusztus 4. és szeptember 28. között forgatták le.

(Borga)
 

A forgatás Szingapúr és Japán területén zajlott, összesen 9 helyszínen.

(Borga)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.