Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
4
Vélemények
8
Képek
1
Videók
Egyetlen
 
pet-et   2020. 04. 02.

legújabb vélemény

Sajnálom, borzasztóan vontatott film volt, és addig bonyolították az egészet, amíg a végén szinte se füle- se farka nem lett az egészen.

 
cody0507   2020. 04. 01.

Nem fogom bonyolítani, egyszeren imádom az olyan sci-fiket, amelyek túlmutatnak a műfajon. Remekül meg van írva az Egyetlen, hihetetlen, hogy ennyi mondanivalót tudtak belezsúfolni a készítők.


 
daportal   2019. 07. 10.

Próbálom újra és újra felidézni a látottakat, és közben a film pozitívumaira gondolni, de csak nem sikerül. Kiszámítható és unalmas, sokkal, sokkal több akció és feszültség kellett volna bele.

 
Randallot   2019. 05. 19.

A "vírus pusztít a bolygón" téma aktualitása ellenére, agy talán épp amiatt elég vérszegénynek éreztem Takashi Doscher filmjét. Mentségére szóljon, hogy nagyon alacsony költségvetésből kellett összehoznia, de akkor is hiányzik belőle a képernyő elé szegező intenzitás. Műfaján belül sajnos nem tartozik az élmezőnybe.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.