Megnéztem az első részt. Szavakkal nem lehet leírni. Az alkotót börtönbe kellene rakni. Hányadék.
Nagyon állat hangulata van a sorozatnak. Szépen ráérősen fejtik ki a főszereplő képességeit és háttér történetét. Ami eleinte furcsa volt aztán rájön az ember, hogy csak szimplán nem akarnak durr bele balázs módjára nekünk támadni. Nagyon ötletes és izgalmas sorozat.
szerencsére a végére tökös kis szuperhőssé válik . amúgy benne van a legjobb 5 marvel sorozatban.
Brutál jó atmoszférája van a sorozatnak, engem már az első résszel megvett. A hétvégén bedarálom az első évadot, de eddig csillagos ötös.5ó
A szuperhőslét árnyoldalait bemutató sorozat egy zseniális gonosz karakterrel, aki egy zseniális színész David Tennant zseniálisan alakít. A főhős Jessica, pedig egy olyan karakter, aki saját magát akarja antihősnek beállítani büntetésként, pedig nem az. Mindenkinek ajánlom.
Alapvetően nem szeretem a női főszereplős sorozatokat, mert szerintem sokszor szürreális amikor egy 40 kg-os nő szétveri az orosz maffiát, de Krysten Ritter igazi badass. Egyáltalán nem az a fajta hős akit a Marvel filmekből megszoktunk. Rengeteg szo... Több