84% 35 szavazat
Rablók: A sorozat

Rablók: A sorozat

Braqueurs
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
10
Szereplők (10)
3
Képek (3)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
2
Cikkek (2)
Fórum

FILMINFÓ

Mehdi gyakorlott rabló, Liana egy tolvajtanonc. Mindketten belekeverednek egy drogdílerek közt zajló bandaháborúba, és együtt kell működniük, hogy megmentsék szeretteiket.

(Hupka Adrián)

Rendező: Julien Leclercq
Ország: Franciaország
Premier: 2021.09.24. | Netflix (2021.09.24.)

Sorozat áttekintés

1. évad - 6 epizód
2. évad - 6 epizód

Hol nézheted

 
2023.02.20 szemtelen

legújabb vélemény

Lendületes, látványos

Az első évadban kapott lőtt sebektől lábadozó Mehdi visszatér Lianával, és történetükkel gyorsan beforrósítják a második évad első részének levegőjét. Kezdetét veszi a visszavágó, ahol a főhős vezetésével megtorlást és elégtételt követelnek szeretteik meggyilkolása miatt. Mehdi és Liana kapcsolata szintet lép, részben szakmailag, részben érzelmileg, és apa-lánya viszonnyá alakul. A Rablók gyors tempójú és könyörtelen mozi. A csúcstechnológiás fegyvereket és autós üldözéseket tartalmazó akciósorozat izgalmas és néha brutális. A meggondolatlan erőszak akár sokkoló is lehet, de az akciójelenetekhez szokott szemeknek kell a látványosság. Néhány szexjelenet és meztelenség is színesíti az eseménysort, de ez nem nyomja le a lényeget. A színészek kiváló munkát végeztek, és mindvégig elkötelezettek maradtak szerepük mellett. Közben sok figura golyó által kiíródik a történetből, de kapunk remek új szereplőket is, például a klasszikus portugál rosszfiút, Joaquim de Almeida személyében. A sorozat második évada is vérnyomásemelő, izgalmas pillanatokkal és lenyűgöző történettel fog lekötni. A hat, egyenként 40-50 perces epizód alatt minden szükséges filmes elemet felhasználtak az alkotók, miközben egy idősödő tolvajnak és fiatal partnerének szurkolunk, hogy végre túléljék gyilkos drogdíler ellenségeiket.

0
 
2022.01.30 Robinson76

A rablózseni, a tolvajtanonc és a többiek

Két szálon fut a cselekmény az elején, aztán a szálak összeérnek és folyamatosan nő a tét. Ahogy egyre inkább elmélyül a sorozat, úgy bonyolódnak az események, akció akciót követ, így nem lesz időnk unatkozni. A több meglepő csavarral dolgozó széria kellően fordulatos, és amire vállalkozik, azt meg is adja a nézőnek. Elejétől a végéig pörgős, izgalmakkal teli, szóval a jobb akciósorozatok közül való.

0
 
2021.09.25 Mirci

Nekem nagyon tetszik, élveztem minden részt, ajánlani tudom.

0
 
2021.09.24 valaja

Stilizált szupererőszak, elég jó annak, aki kedveli az ilyet. Valószínűtlen akciójelenetek és döntések sorozata. Szórakoztató.

0