Párizsi alvilág: íme a Netflix következő akció sorozata Marina Foïssal.

A Netflixnél a francia akció sorozatok már a platform specialitásává váltak. Olivier Marchal Leszámolás Marseille-ben és Julien Leclercq és Hamid Hlioua Rablók: A sorozat című szériája után, az amerikai platform március 1-jén mutatja be a Párizsi alvilág című sorozatot, amely ezúttal a párizsi szervezett bűnözés bugyraiba kalauzol.

A Yoann Legave és Jean-Yves Arnaud által alkotott duó, akik korábban a Kepler(s) sorozaton dolgoztak, most egy igen csak ígéretesnek tűnő szériát alkotott.

Marina Fois ezúttal a Furie karakterének bőrébe bújik, aki felelős azért, hogy békét teremtsen a párizsi szervezett bűnözést irányító 6 család között. Egy olyan szerep, ami teljesen eltér attól, amit eddig megszokhattunk tőle.

Eredetileg hét család uralkodott a párizsi alvilágban. De az egyiket - az Arago családot - a hat másik család féltékenységből kiírtotta. 1928-ban egy végzetes napon, amikor a család lányuk esküvőjét ünnepelte, a mulatozás vérfürdőbe torkollott. 

A mészárlás egyetlen túlélője az ifjú menyasszony, bosszút követelt. Lemondott a hatalmasságoknak járó tisztségéről azért, hogy biztosítsa függetlenségét és egyfajta igazságszolgáltatást gyakoroljon az alvilág köreiben. Így született meg az első Furie - egy tisztség, amely anyától lányára száll. Azóta nem volt többé háború a családok között.

Eddig... Apja halála után bosszút keresve egy fiatal nő a Furie hálójába kerül, aki a rendet őrzi a párizsi szervezett bűnözésben.

Ha szívesen megnéznéd a sorozatot és rendelkezel Netflix előfizetéssel, akkor nincs más dolgod, mint a széria mafabos oldalán található Netflix gombra kattintani.

akció | dráma | krimi

Belemerülhetünk a párizsi bűnözői alvilágba, ahol Lyna találkozik a rejtélyes és brutális Furie-val, aki nemcsak túlélni képes ebben a környezetben, hanem vezetővé is vált. több»