Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
84%

Kard által vész (2011)

Den som dræber
Filmadatlap
 
43
Szereplők
6
Vélemények
23
Képek
1
Videók

Galéria (23)

Laura Bach
Jakob Cedergren
Stine Stengade
David Dencik
Lars Mikkelsen
Laura Bach
Jakob Cedergren
Laura Bach
Jakob Cedergren
Laura Bach

Videók (1)

 
Bafam   2023. 03. 20.

legújabb vélemény

0
Izgalmas

Piszok jó ötrészes dán krimi sorozat a Gesztenyeember rendezőjétől. Remek atmoszférával, különleges esetekkel és cselekményekkel, valamint jó szereplőgárdával. Van egyfajta angolszász beütése a helyszínek hangulatában, ami szintén tetszett.

 
varjú   2016. 06. 23.

5

Egyszerűen fantasztikus! Nem értem miért volt olyan alacsony a nézettsége. Így sajnos a dánok le is állították a folytatását...brutális a végtelenségig, és roppant nyers, mégis minden héten ott ültem előtte, mint akit odaszögeltek. Igazán sokkolóan ő... több»

 
julisX   2016. 07. 18.

3

Egy ékes példája annak, hogy az öreg kontinens is képes lebilincselő lényegiségű krimi sorozatokat produkálni elmebeteg sorozatgyilkosokról, bűnözőkről. A vége felé azért kicsit alábbhagyott a lelkesedésem, mert rettentően genderközpontúvá vált...és iszonyúan alázta a főhősnőt.

 
banshee   2015. 04. 22.

1

A Those Who Kill valóban amerikai sorozat, de az itt látható képek az eredeti, dán sorozat képei. Annak magyar címe Kard által vész. Mind a kettőt láttam és bátran állítom, hogy az eredeti jobban megfogott.

 
lakilúk   2015. 03. 30.

0

Az epizódok színvonala eléggé változó, ami szerintem eléggé zavaró mert olyan, mintha csak zsákbamacskát vennék. A hangulata persze a legtöbbször nagyon ütős, de a történet nem egyszer sablonos.

 
fester   2015. 02. 04.

0

hát, én nagyon elégedett vagyok az egésszel, szinte nézeti magát, irtó izgalmas és fordulatos. Mikkelesen ugyan nem tartozik a kedvenc színészeim közé, de az ő alakítását nagyon csíptem.