Még áprilisban James Gunn elmondta, hogy mit keresett az új Acélemberben a Superman: Örökség című filmhez.

"A következő Supermannek olyasvalakinek kell lennie, akiben megvan mindaz az emberség, ami Supermanben is megvan, de ugyanakkor idegen is" - mondta - "Olyasvalakinek kell lennie, akiben megvan az a kedvesség és együttérzés, ami Supermanben is megvan, és olyan valaki, akit szívesen megölelnél."

Hozzátette: "Van néhány igazán nagyszerű választásunk, ami miatt nagyon izgatott vagyok."

Lehet, hogy a The Bold and the Beautiful egykori sztárja, Pierson Fodé is szerepel Gunn listáján? Források szerint Fodé beküldött egy önéletrajzot, benne egy montázzsal, amely nagyon Clark Kent-szerű gyerekkorát mutatja be egy farmon, a Washingtoni Moses Lake kisvárosban. Állítólag Gunnnak tetszett, amit látott.

Fodé szuperhősnek számít - szerepelt a Supergirl egyik 2020-as epizódjában.

A színész képviselője nem nyilatkozott. Egy bennfentes szerint még nem született szereposztási döntés.

Fodé a 2015 és 2018 között a The Bold and the Beautiful című sorozatban Thomas Forrester szerepéről ismert. A nevéhez fűződik még A torontói ember Kevin Harttal és Woody Harrelsonnal, a Facebook Watch The Real Bros of Simi Valley című filmje.

Fodé legközelebb a Based on a True Story című, a Peacock új, sötét komédiasorozatában lesz látható, amelyben Kaley Cuoco és Chris Messina játsszák a főszerepet.