Meghalt Az ördögűző színésze, Ron Faber

90 éves korában elhunyt Ron Faber színész.

Halálának hírét régi barátja és pályatársa, David Patrick Kelly közölte a nyilvánossággal, amelyben egyúttal közölte, hogy Faber még márciusban hunyt el tüdőrák következtében. 

A wisconsini Milwaukee-ban született, pályafutását az egyik helyi a rádiónál kezdte, később pedig ösztöndíjat nyert a Lucille Lortel White Barn Theater társulatánál. A következő években olyan Off Broadwayn társulatoknál kapott szerepet, mint a Lucky Stiff a Playwrights Horizonsban, a Troilus és Cressida.

Egyik legismertebb alakítása a kultultus Az ördögűző című filmben látható, ugyanakkor olyan további nagysikerű produkciókban szerepelt, mint a Kojak, Bill és a Harmadik műszak című sorozat.

A színészt felesége Kathleen Moore Faber, gyermekei, Hart, Raymond, Elise Manuel és Anthony gyászolják. Nyugodjon békében!

Hírességek, akiket 2023-ban veszített el a világ

#1
Ron Faber

Ron Faber

szül. 1933. 02. 16. - elhunyt 2023. 03. 26.
Milwaukee, Wisconsin, Egyesült Államok
A wisconsini Milwaukee-ban született, pályafutását az egyik helyi a rádiónál kezdte, később pedig ösztöndíjat nyert a Lucille Lortel White Barn Theater társulatánál. A következő években olyan Off Broadwayn társulatoknál kapott szerepet, mint a Lucky Stiff a Playwrights Horizonsban, a Troilus és Cressida. Egyik legismertebb... több»