Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
97
Szereplők
10
Vélemények
43
Képek
1
Videók
24
 
NGN   2020. 01. 03.

legújabb vélemény

Jack Bauer tündöklése és bukása

Egy évad. Huszonnégy óra. Rosszfiúk tonnaszámra. Jack Bauer (Kiefer Sutherland) napja úgy indul, mint a többi, de nem úgy végződik. A lányát elrabolják, ő pedig nyakig merül a szószba, mert az idő szorítja. Hamarosan már az egész családjáért harcolnia kell. Jack a terrorelhárításnál (CTU) dolgozik, és az ott eltöltött évek alatt sok ellenséget szerzett, de tapasztalatot is bőven. Nem riad vissza semmilyen módszertől, legyen az kínzás, vagy egy közeli kolléga likvidálása, hiszen minden cselekedete egy magasabb célt szolgál, ami nem más, mint az állam védelme. Ő egy igazi hazafi, és ezt bőven bizonyítja az évadok alatt, még akkor is, ha sokszor kiveri a biztosítékot a feletteseinél némely mód... több»

 
Deku   2017. 08. 22.

Hát engem nem kapott el ez a sorozat mint másokat. Kiefer Sutherland jó színész és itt is remekel de a történet nem volt olyan felemelő és lebilincselő mint azt vártam.


 
babsy88   2015. 01. 23.

Óriási ötlet, lebilincselő történet és Kiefer Sutherland megszokott lazasága. Utánozhatatlan sorozat. Megismételhetetlen, hogy egy napot 24-szer egy órás részben bemutasson egy sorozat.

 
harnas1207   2018. 12. 11.

Sokan ajánlották a sorozatot, de nekem nagyon nem jött be. Már alapból a 24 óra alatt lezajló események sokasága is hihetetlen és életszerűtlen, arról nem is beszélve, hogy a szereplők szuperhősöket meghazudtoló megoldásokat és akciójeleneteket produkáltak.

 
Yosihiro   2017. 12. 13.

A film alapötlete remek. A színészek is jók. Viszont több évadon keresztül viszont kicsit lapos.

Kiefer Sutherland
Kiefer Sutherland
Kiefer Sutherland
Kiefer Sutherland
Kiefer Sutherland
Kiefer Sutherland
Kiefer Sutherland
Kiefer Sutherland
Kiefer Sutherland
Kiefer Sutherland
Kiefer Sutherland
Kiefer Sutherland
 

Maguk a színészek sem tudták, hogy mi fog történni a következő részben, így azt sem tudhatták, életben maradnak-e, vagy sem.

(hp)
 

A színészeknek frizuráját öt naponként vették kezelésbe a fodrászok, hogy megtartsák annak a látszatát, hogy a sorozat eseményei valóban 24 órát ölelnek fel.

(hp)
 

Minden egyes epizódhoz durván 25 órányi anyagot forgattak.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.