Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
77%

Miami helyszínelők (2002-2012)

CSI: Miami
Filmadatlap
 
156
Szereplők
9
Vélemények
16
Képek
1
Videók

Galéria (16)

Videók (1)

 
Kiss László   2019. 09. 25.

legújabb vélemény

0

Az egyik legjobb sorozatnak tartom. IMADOM!!!

 
Dodi   2015. 01. 30.

0

Fordulatos, izgalmas sorozat! Horatio karaktere pedig nagyon el van találva!

 
Alexa   2016. 01. 16.

0

Az egyik kedvenc, kar hogy vege lett. Dinamikus, porgos sorozat, es imadom ahogy Horatio allandoan feltolja a napszemuveget:)

 
Gigi   2016. 12. 28.

0

Nem szeretem, pedig nagyon igyekeztem, néztem egy darabig, hogy majd hátha, de feladtam. Ugyanazokkal a hangulati elemekkel próbál minden részt eladni, a történet gyenge, nem köti le a figyelmem. A főszereplő viszi a hátán a sorozatot, az ő karakteré... több»

 
goat2000   2016. 11. 16.

0

Ez is egy jó kis helyszínelős sorozat, bár az eredeti szériával nem tudta felvenni a versenyt. A helyszím, itt Miami, ami jóval színesebb, mint Kos Angeles, de az a baj, hogy egy idő után már nem tudott újat mutatni.

 
Gergely Varju   2016. 04. 04.

0

Horatio stílusa és a látványvilág sokat emel a sorozat fényén, ami viszont egy abszolút hiteltelen krimisorozat spinoffja. A durva és hajtépésre okot adó hibák miatt viszont továbbra sem ajánlott, még akkor sem, ha a testvérsorozatoknál jobb. A pro... több»

 
Kardos   2016. 07. 31.

0

Nem rossz lett ez a sorozat sem, de számomra a hasonló NCIS - Tengerészeti helyszínelők az igazi ilyen stílusú, témájú sorozatban. Ebben kicsit elkapkodják mindig a gyilkossági ügyeket és nem valóságszerű a történet. A színészek közül talán egy ha kiemelkedik. Épp ezért tucatsorozat sajnos.

 

A nyolcadik évad 16. részét Rob Zombie rendezte.

(hp)
 

A sorozat producerei alkoholizmusa miatt nem t szerették volna a főszerepre, azonban a színész komolyan vette a feladatot, és a szerep kedvéért letette a poharat.

(hp)
 

jobbkezes, mégis bal szemmel céloz.

(hp)
 

Megan Donner szerepét Sela Wardnak is felajánlották, de a színész visszautasította a felkérést. Később a 2004-ben debütáló New York-i helyszínelőkben láthattuk.

(hp)
 

A sorozat producerei és a CBS csatorna fejesei úgy gondolták, csak azzal kerülhetik el, hogy más adók lekoppintsák a szériát, ha maguk gyártanak spin-off sorozatokat.

(hp)