Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
156
Szereplők
9
Vélemények
16
Képek
1
Videók
 
Kiss László   2019. 09. 25.

legújabb vélemény

Az egyik legjobb sorozatnak tartom. IMADOM!!!

 
Dodi   2015. 01. 30.

Fordulatos, izgalmas sorozat! Horatio karaktere pedig nagyon el van találva!


 
Gigi   2016. 12. 28.

Nem szeretem, pedig nagyon igyekeztem, néztem egy darabig, hogy majd hátha, de feladtam. Ugyanazokkal a hangulati elemekkel próbál minden részt eladni, a történet gyenge, nem köti le a figyelmem. A főszereplő viszi a hátán a sorozatot, az ő karakteré... több»

 
goat2000   2016. 11. 16.

Ez is egy jó kis helyszínelős sorozat, bár az eredeti szériával nem tudta felvenni a versenyt. A helyszím, itt Miami, ami jóval színesebb, mint Kos Angeles, de az a baj, hogy egy idő után már nem tudott újat mutatni.

 
Kardos   2016. 07. 31.

Nem rossz lett ez a sorozat sem, de számomra a hasonló NCIS - Tengerészeti helyszínelők az igazi ilyen stílusú, témájú sorozatban. Ebben kicsit elkapkodják mindig a gyilkossági ügyeket és nem valóságszerű a történet. A színészek közül talán egy ha kiemelkedik. Épp ezért tucatsorozat sajnos.

 
Gergely Varju   2016. 04. 04.

Horatio stílusa és a látványvilág sokat emel a sorozat fényén, ami viszont egy abszolút hiteltelen krimisorozat spinoffja. A durva és hajtépésre okot adó hibák miatt viszont továbbra sem ajánlott, még akkor sem, ha a testvérsorozatoknál jobb. A pro... több»

 
Sissy   2015. 05. 29.

Imádom a krimi sorozatokat. Nagyon tetszenek az olyan sorozatok, amikben gyilkossági ügyeket oldanak meg, és ez a sorozat azok közül is az egyik legjobb. Izgalmas, szórakoztató, vicces.

 

A nyolcadik évad 16. részét Rob Zombie rendezte.

(hp )
 

A sorozat producerei alkoholizmusa miatt nem t szerették volna a főszerepre, azonban a színész komolyan vette a feladatot, és a szerep kedvéért letette a poharat.

(hp )
 

jobbkezes, mégis bal szemmel céloz.

(hp )
 

Megan Donner szerepét Sela Wardnak is felajánlották, de a színész visszautasította a felkérést. Később a 2004-ben debütáló New York-i helyszínelőkben láthattuk.

(hp )
 

A sorozat producerei és a CBS csatorna fejesei úgy gondolták, csak azzal kerülhetik el, hogy más adók lekoppintsák a szériát, ha maguk gyártanak spin-off sorozatokat.

(hp )
 

Horatio Caine szerepére Don Johnson is az esélyesek között szerepelt.

(hp )
 

és Emily Procter voltak az egyedüli színészek, akik a sorozat minden epizódjában játszottak.

(hp )
 

Napjainkig ez az egyetlen olyan CSI-sorozat, melynek főbb szereplőinek egyikét sem jelölték korábban Oscar-díjra.

(hp )