Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
77

Miami helyszínelők

(CSI: Miami)
 
Dodi  2015. 01. 30. 17:31

Fordulatos, izgalmas sorozat! Horatio karaktere pedig nagyon el van találva!

 
Gigi  2016. 12. 28. 13:52

Nem szeretem, pedig nagyon igyekeztem, néztem egy darabig, hogy majd hátha, de feladtam. Ugyanazokkal a hangulati elemekkel próbál minden részt eladni, a történet gyenge, nem köti le a figyelmem. A főszereplő viszi a hátán a sorozatot, az ő karakterére épül, ami néhány részig még fenn tudja tartani az érdeklődést, de hosszú távon csak papírforma marad.

 
goat2000  2016. 11. 16. 08:32

Ez is egy jó kis helyszínelős sorozat, bár az eredeti szériával nem tudta felvenni a versenyt. A helyszím, itt Miami, ami jóval színesebb, mint Kos Angeles, de az a baj, hogy egy idő után már nem tudott újat mutatni.

 
Kardos  2016. 07. 31. 16:56

Nem rossz lett ez a sorozat sem, de számomra a hasonló NCIS - Tengerészeti helyszínelők az igazi ilyen stílusú, témájú sorozatban. Ebben kicsit elkapkodják mindig a gyilkossági ügyeket és nem valóságszerű a történet. A színészek közül talán egy ha kiemelkedik. Épp ezért tucatsorozat sajnos.

 
Gergely Varju  2016. 04. 04. 13:30

Horatio stílusa és a látványvilág sokat emel a sorozat fényén, ami viszont egy abszolút hiteltelen krimisorozat spinoffja. A durva és hajtépésre okot adó hibák miatt viszont továbbra sem ajánlott, még akkor sem, ha a testvérsorozatoknál jobb.

A probléma az, hogy a legtöbb "tisztes nagyszülő, dédszülő" számára a látványvilág és a "túl véres" sorozat taszító. A fiatalabb korosztály viszont észreveszi, hogy a sorozat mennyire rosszul kezeli a számítástechnikát, a mobil eszközöket és általában a technológiát. Kilóg a lóláb és "ireális varázslás" lesz nyomozás helyett ami rossz pont.

 

A nyolcadik évad 16. részét Rob Zombie rendezte.

(hp)
 

A sorozat producerei alkoholizmusa miatt nem t szerették volna a főszerepre, azonban a színész komolyan vette a feladatot, és a szerep kedvéért letette a poharat.

(hp)
 

jobbkezes, mégis bal szemmel céloz.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.