Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
156
Szereplők
9
Vélemények
16
Képek
1
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Kiss László   2019. 09. 25.

legújabb vélemény

Az egyik legjobb sorozatnak tartom. IMADOM!!!

 
Dodi   2015. 01. 30.

Fordulatos, izgalmas sorozat! Horatio karaktere pedig nagyon el van találva!


 
Gigi   2016. 12. 28.

Nem szeretem, pedig nagyon igyekeztem, néztem egy darabig, hogy majd hátha, de feladtam. Ugyanazokkal a hangulati elemekkel próbál minden részt eladni, a történet gyenge, nem köti le a figyelmem. A főszereplő viszi a hátán a sorozatot, az ő karakterére épül, ami néhány részig még fenn tudja tartani az érdeklődést, de hosszú távon csak papírforma marad.

 
goat2000   2016. 11. 16.

Ez is egy jó kis helyszínelős sorozat, bár az eredeti szériával nem tudta felvenni a versenyt. A helyszím, itt Miami, ami jóval színesebb, mint Kos Angeles, de az a baj, hogy egy idő után már nem tudott újat mutatni.

 
Kardos   2016. 07. 31.

Nem rossz lett ez a sorozat sem, de számomra a hasonló NCIS - Tengerészeti helyszínelők az igazi ilyen stílusú, témájú sorozatban. Ebben kicsit elkapkodják mindig a gyilkossági ügyeket és nem valóságszerű a történet. A színészek közül talán egy ha kiemelkedik. Épp ezért tucatsorozat sajnos.

 

A nyolcadik évad 16. részét Rob Zombie rendezte.

(hp)
 

A sorozat producerei alkoholizmusa miatt nem t szerették volna a főszerepre, azonban a színész komolyan vette a feladatot, és a szerep kedvéért letette a poharat.

(hp)
 

jobbkezes, mégis bal szemmel céloz.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.