Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
156
Szereplők
9
Vélemények
16
Képek
1
Videók

Vélemények: Miami helyszínelők (2002)

 
Kiss László   2019. 09. 25.

legújabb vélemény

Az egyik legjobb sorozatnak tartom. IMADOM!!!

 
Dodi   2015. 01. 30.

Fordulatos, izgalmas sorozat! Horatio karaktere pedig nagyon el van találva!


 
Gigi   2016. 12. 28.

Nem szeretem, pedig nagyon igyekeztem, néztem egy darabig, hogy majd hátha, de feladtam. Ugyanazokkal a hangulati elemekkel próbál minden részt eladni, a történet gyenge, nem köti le a figyelmem. A főszereplő viszi a hátán a sorozatot, az ő karakteré... több»

 
goat2000   2016. 11. 16.

Ez is egy jó kis helyszínelős sorozat, bár az eredeti szériával nem tudta felvenni a versenyt. A helyszím, itt Miami, ami jóval színesebb, mint Kos Angeles, de az a baj, hogy egy idő után már nem tudott újat mutatni.

 
Kardos   2016. 07. 31.

Nem rossz lett ez a sorozat sem, de számomra a hasonló NCIS - Tengerészeti helyszínelők az igazi ilyen stílusú, témájú sorozatban. Ebben kicsit elkapkodják mindig a gyilkossági ügyeket és nem valóságszerű a történet. A színészek közül talán egy ha kiemelkedik. Épp ezért tucatsorozat sajnos.

 
Gergely Varju   2016. 04. 04.

Horatio stílusa és a látványvilág sokat emel a sorozat fényén, ami viszont egy abszolút hiteltelen krimisorozat spinoffja. A durva és hajtépésre okot adó hibák miatt viszont továbbra sem ajánlott, még akkor sem, ha a testvérsorozatoknál jobb. A pro... több»

 
Sissy   2015. 05. 29.

Imádom a krimi sorozatokat. Nagyon tetszenek az olyan sorozatok, amikben gyilkossági ügyeket oldanak meg, és ez a sorozat azok közül is az egyik legjobb. Izgalmas, szórakoztató, vicces.

 
Alexa   2016. 01. 16.

Az egyik kedvenc, kar hogy vege lett. Dinamikus, porgos sorozat, es imadom ahogy Horatio allandoan feltolja a napszemuveget:)

 
Gríz   2015. 01. 12.

A CSI: Miami egy időben a kedvenc krimim volt, de sajnos egy ideje úgy érzem, ennek már jócskán leáldozott. Túl sokat veszített már régi fényéből, és nagyon megújulni sem tud már, legfeljebb hoz egy-két új szereplőt, de hát csodákra tőlük sem kéne vá... több»