(erare)New York legjobb törvényszéki nyomozóinak életével ismerkedhetünk meg, s a különös és olykor elborzasztó esetek kapcsán személyiségükre, szakmai és magánéleti nehézségeikre is fény derül.
(erare)Őszintén szólva egyetlen oka van, amiért néztem ezt a sorozatot "ideig-óráig", néhány, talán néhány tucat részen keresztül. (Teszem hozzá, néhány héten, néhány hónapon keresztül a sorozat intrója szólt a telefonomból csengőhangként, mert tetszett a s... Teljes kritika
A 100 000 hasonló sorozat közül az egyik leggyengébb. Egymást érik a bull shit megállapítások és a valószerűtlen megoldások. Arra alapoz, hogy az emberek minden baromságot elhisznek, mert buták. Teljesen elrugaszkodott a valóságtól.
A meglévő "copy paste mindenhova" véleményekkel szemben szeretném megjegyezni, hogy ez egy eleve nem túl erős sorozat spinoffja. Ami azt hiszi, hogy a néző olyan hülye, hogy a leg égbekiáltóbb baromságokat is elfogadja.