Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
145
Szereplők
5
Vélemények
15
Képek
Videók
 
Edii   2015. 09. 30.

Nem tudok semmi többet írni, minthogy átlagos! Meg lehet nézni, kikapcsol, de semmi több.

 
Gergely Varju   2016. 04. 04.

A meglévő "copy paste mindenhova" véleményekkel szemben szeretném megjegyezni, hogy ez egy eleve nem túl erős sorozat spinoffja. Ami azt hiszi, hogy a néző olyan hülye, hogy a leg égbekiáltóbb baromságokat is elfogadja.


 
harnas1207   2019. 03. 05.

A 100 000 hasonló sorozat közül az egyik leggyengébb. Egymást érik a bull shit megállapítások és a valószerűtlen megoldások. Arra alapoz, hogy az emberek minden baromságot elhisznek, mert buták. Teljesen elrugaszkodott a valóságtól.

 
goat2000   2016. 11. 16.

Szerintem a helyszínelős sorozatok közül ez a leggyengébb, azon kívül , hogy nem tudott újat mutatni, a szereplők sem voltak szimpatikusak. Sajnos túl sok van már ezekből a sorozatokból.

 
Sissy   2015. 05. 29.

Imádom a krimi sorozatokat. Nagyon tetszenek az olyan sorozatok, amikben gyilkossági ügyeket oldanak meg, és ez a sorozat azok közül is az egyik legjobb. Izgalmas, szórakoztató, vicces.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.