Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
146
Szereplők
6
Vélemények
15
Képek
Videók
 
Attila G.   2019. 07. 07.

legújabb vélemény

Az egyetlen nézhető CSI

Őszintén szólva egyetlen oka van, amiért néztem ezt a sorozatot "ideig-óráig", néhány, talán néhány tucat részen keresztül. (Teszem hozzá, néhány héten, néhány hónapon keresztül a sorozat intrója szólt a telefonomból csengőhangként, mert tetszett a szám, de viszonylag hamar meg lehetett unni, s egy idő után olyan volt, mint egy rossz sziréna.) Ez az ok pedig Gary Sinise. Hasonlít egy távoli rokonomra, akit sajnos már rég láttam utoljára. Szerintem pazar módon játszik negatív karaktereket, valahogy szinte szerethetővé, szimpatikussá teszi őket, s olykor azon kaptam magam, hogy neki "szurkolok", s nem a pozitív karakternek. A Forrest Gump óta tart a szimpátia. Ott mondjuk pozitív karaktert ala... több»

 
Edii   2015. 09. 30.

Nem tudok semmi többet írni, minthogy átlagos! Meg lehet nézni, kikapcsol, de semmi több.


 
harnas1207   2019. 03. 05.

A 100 000 hasonló sorozat közül az egyik leggyengébb. Egymást érik a bull shit megállapítások és a valószerűtlen megoldások. Arra alapoz, hogy az emberek minden baromságot elhisznek, mert buták. Teljesen elrugaszkodott a valóságtól.

 
Gergely Varju   2016. 04. 04.

A meglévő "copy paste mindenhova" véleményekkel szemben szeretném megjegyezni, hogy ez egy eleve nem túl erős sorozat spinoffja. Ami azt hiszi, hogy a néző olyan hülye, hogy a leg égbekiáltóbb baromságokat is elfogadja.

 
goat2000   2016. 11. 16.

Szerintem a helyszínelős sorozatok közül ez a leggyengébb, azon kívül , hogy nem tudott újat mutatni, a szereplők sem voltak szimpatikusak. Sajnos túl sok van már ezekből a sorozatokból.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.