Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
4
Vélemények
6
Képek
1
Videók
The F Word
 
Zsceeeka   2018. 03. 31.

legújabb vélemény

Egy nagyon aranyos kis romantikus történet (bár engem a főszereplő színésznő valamilyen okból kifejezetten irritál). Előzőtől eltekintve szórakoztató film.

 
Curacao86   2015. 07. 08.

Nagyon szerethető, kedvelhető, életszerű, aranyos romantikus vígjáték. :) Természetesen a befejezés adott és közben is megvannak a szokásos, kiszámítható klisék, fordulatok, de mégis ad valami pluszt, amit egy tömegfilm nem képes. Mindenkinek ajánlom, a szórakozás garantált. :)


 
Leoni   2016. 04. 14.

Az egyik kedvenc filmem lett, meglepetést okozva, mert egy átlagos romantikus vígjátékra számítottam, de nekem bejöttek az ötletes dialógusok, a mellékszereplők is érdekesek voltak, és maga a történet is szívhez szóló.

 
danialves   2015. 02. 22.

A What If egy erősen dialógusközpontú alkotás, és mint ilyen, minden a párbeszédek minőségén áll vagy bukik benne. És alapvetően itt van a mű legnagyobb problémája, ugyanis egy mozgalmasabb, fordulatosabb produkcióban még elviselhető lenne a szövegkönyv adott színvonala, ahhoz viszont ez mindenképpen kevés, hogy egy egész filmet építsenek rá. A legnagyobb probléma a dialógokkal, hogy tipikus indie-módra túlírták őket, avagy pont azt a stílust venni észre rajtuk, amikor az író a kliséken túllépve szeretne szellemes lenni, de ezzel csak egy újabb nagy adag sablont hoz létre. Ettől függetlenül az kétségkívül a forgatókönyv javára írható, hogy az átlag "barátságból szerelembe esős" alkotásoknál eredetibb szituációkat szerepeltet, de nagy vonalakban azért senki ne számítson semmi meghökkentőre.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.