Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
34
Szereplők
16
Vélemények
30
Képek
6
Videók
 
Miklos   2020. 09. 17.

legújabb vélemény

Közönséges, alpári, nem vicces

Iskolapéldája, hogy hogyan degradálja és építi le a mai Hollywood a fehér férfi mintát tudatosan.

 
Artemisia   2020. 05. 27.

Középszerű klasszikus

:::A HOZZÁSZÓLÁS CSELEKMÉNYLEÍRÁST TARTALMAZHAT::: Klasszikus, cukortól csöpögő hollywoodi romantikus film. A kitaposott ösvényen halad, a műfaj klasszikus elemeit használja. A témájában nem úttörő alkotás, viszont érdekes, mert felcseréli a szerepek... teljes kritika»


 
erare   2019. 08. 06.

Nem olvastam jó kritikákat a filmről, s pont ezért gondoltam úgy, hogy megnézem. Az utóbbi időben többször jártam már úgy, hogy a negatív hangulatú kritikákkal ellentétben nekem tetszett az adott film. Sajnos, most a filmeket lehúzó vagy éppen egekbe... több»

 
indingo   2019. 08. 16.

Rém közönséges film volt, nem pont erre számítottam. A története helyenként erőltetett. A két főszereplő nagyon nem illett egymáshoz és én a kémiát sem éreztem közöttük.

 
TomÁcs   2019. 09. 19.

A történet helyes lehetett volna, de az alpári stílus eléggé elrontotta az összképet. Kár érte.

 
BoBamburg Nézhetetlen  2020. 04. 27.

Borzalmas film, nagyjából fél órát tudtam nézni mielőtt kikapcsoltam. Pedig bírom Seth Rogen filmjeit általában, de ez nagyon mellé ment. Pocsék poénok, gyenge történet és még unalmas is.

 
ANdraS   2020. 08. 19.

Nagyon jónak sikeredett romantikus vígjáték

Nem is vártam volna, de ez a film jól működött. Sőt, hogyan lehet, hogy ennyire elhittem, hogy Charlize beleszeretett ebbe az undok Seth Rogenbe? Hisz erről van szó egy igazi szerelemnél. Ha a másik pont azokat az helyeket tölti ki, amelyek annyira fájtak és üresen segítségért kiáltottak, akkor kinézhet ő bárhogyan, nem az a fontos. Mert ha elvesztenéd, megint annyira fájna, hogy nem teljes az életed. És ezt nagyon aranyosan, kedvesen bizonyítja a Csekély esély.

A film összbevétele 53 613 308 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 53 606 224 forintot termelt. A hazai mozik összesen 36 186 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Charlize Theron egy interjúban elmondta, hogy azért olyan rövid (10 másodperc) a szexjelenetük Seth Rogennel, mert aznap nagyon fáradt volt és nem szerette volna húzni az időt.

(Artemisia )
 

Seth Rogen egy interjúban elmondta, hogy miután Andy Serkis igent mondott a szerepre, a színész elkezdte őt bombázni az ötleteivel arra vonatkozóan, hogyan nézzen ki a karaktere. A dologból végül az lett, hogy Serkist a jelenetek előtt órákig kellett sminkelni, de Rogen, aki egyúttal producere is a filmnek, egyáltalán nem szólt bele Serkis elképzeléseibe.

(hp )
 

A Csekély esély Seth Rogen és Randall Park ötödik közös filmje a Rossz szomszédság, a The Interview, a Három király tesó - A szenteste grálja és A katasztrófaművész után.

(hp )
 

A film két színésze, Paul Scheer és June Diane Raphael, aki Maggie-t alakítja, a való életben házastársak.

(hp )
 

A film mindhárom főszereplője, Charlize Theron, Seth Rogen és Bob Odenkirk is játszott a Vissza a gyökerekhez valamelyik évadában, azonban nem volt közös jelenetük.

(hp )
 

A Csekély esély világpremierje 2019. március 9-én volt a South by Southwest filmfesztiválon.

(hp )
 

A film a premierhétvégéjén a harmadik helyen kezdte meg a mozis szereplését az amerikai bevételi toplistán. A Csekély esély 2019 májusáig 40 milliós bevételt termelt világszerte.

(hp )
 

A filmet lelkesen fogadták a kritikusok. A Csekély esély jelenleg 248 szemlézett cikket követően 81 százalékon áll a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon (2019. május).

(hp )
 
Korántsem tökéletes, de nagyon szerethető romkommal van dolgunk, aminek még a feleslegesen direkt politikai be- és kiszólásokat és a totálisan elszállt, nehezen hihető fordulatokat is meg lehet bocsátani. több»
 
A Csekély esély végre egy valóban jól sikerült romantikus vígjáték, mely nem csak megnevetett, de mer olyan témákat is feszegetni, mint a Fehér Ház diplomáciai ügyei és korunk legsürgetőbb problémája, a környezetvédelem, melynek egyik legfőbb kulcsszereplője az Amerikai Egyesült Államok. több»
 
Egyszóval a Csekély esély ha meg nem is újítja a romantikus komédia műfaját (a nagy klasszikusnak számító Sztárom a páromban láthattuk már a sikeres nő – átlagos pasi felállást), mindenképpen kiemelkedik a műfaj idei mezőnyéből és kellemes kikapcsolódást kínál. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.