Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
32
Szereplők
9
Vélemények
30
Képek
6
Videók
 
erare   2019. 08. 06.

Nem olvastam jó kritikákat a filmről, s pont ezért gondoltam úgy, hogy megnézem. Az utóbbi időben többször jártam már úgy, hogy a negatív hangulatú kritikákkal ellentétben nekem tetszett az adott film. Sajnos, most a filmeket lehúzó vagy éppen egekbe emelő tollforgatókkal kell egyetértenem: ez a film sablonos, gagyi humorbetétekkel, olykor ízléstelen is egy effajta kedves, romantikus történet finom vonalaihoz képest. Nem vitatom, a karakterek szépen kidolgozottak, de a két főszereplő kiválasztása nem sikerült valami jól. Habár mindent megtettek, hogy a hiteles szerelmespár alakja megelevenedjen előttünk, én végig láttam a falat Charlize és Seth között, amit a nő épített fel. És az az indiai kisember ott, a háttérben....mit keresett ott?! Hát, nem tudom, de láttam ebben a műfajban jobb filmet is már.

 
indingo   2019. 08. 16.

Rém közönséges film volt, nem pont erre számítottam. A története helyenként erőltetett. A két főszereplő nagyon nem illett egymáshoz és én a kémiát sem éreztem közöttük.


 
TomÁcs   2019. 09. 19.

A történet helyes lehetett volna, de az alpári stílus eléggé elrontotta az összképet. Kár érte.

 
Ms. Akárki   2019. 06. 23.

Aranyos éa egyben elmebeteg jó poénos vígjáték, ami főként a színészeknek tudható be. Charle Theron és Seth Rogen között nagyon jól működött a kémia a vásznon. Klasszikus romkom.

 
Lonka   2019. 08. 17.

Nem minden a külső. Egy macis pali is kifoghat bomba nőt. És nem csak a filmekben. Jó poénok voltak a filmben, Seth Rogen hozta tőle elvárhatót.

 
Korántsem tökéletes, de nagyon szerethető romkommal van dolgunk, aminek még a feleslegesen direkt politikai be- és kiszólásokat és a totálisan elszállt, nehezen hihető fordulatokat is meg lehet bocsátani. több»
 
A Csekély esély végre egy valóban jól sikerült romantikus vígjáték, mely nem csak megnevetett, de mer olyan témákat is feszegetni, mint a Fehér Ház diplomáciai ügyei és korunk legsürgetőbb problémája, a környezetvédelem, melynek egyik legfőbb kulcsszereplője az Amerikai Egyesült Államok. több»
 
Egyszóval a Csekély esély ha meg nem is újítja a romantikus komédia műfaját (a nagy klasszikusnak számító Sztárom a páromban láthattuk már a sikeres nő – átlagos pasi felállást), mindenképpen kiemelkedik a műfaj idei mezőnyéből és kellemes kikapcsolódást kínál. több»

A film összbevétele 46 514 981 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 53 606 224 forintot termelt. A hazai mozik összesen 36 186 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Seth Rogen egy interjúban elmondta, hogy miután Andy Serkis igent mondott a szerepre, a színész elkezdte őt bombázni az ötleteivel arra vonatkozóan, hogyan nézzen ki a karaktere. A dologból végül az lett, hogy Serkist a jelenetek előtt órákig kellett sminkelni, de Rogen, aki egyúttal producere is a filmnek, egyáltalán nem szólt bele Serkis elképzeléseibe.

(hp)
 

A Csekély esély Seth Rogen és Randall Park ötödik közös filmje a Rossz szomszédság, a The Interview, a Három király tesó - A szenteste grálja és A katasztrófaművész után.

(hp)
 

A film két színésze, Paul Scheer és June Diane Raphael, aki Maggie-t alakítja, a való életben házastársak.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.