Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
70%

Csekély esély (2019)

Long Shot
Filmadatlap
 
33
Szereplők
18
Vélemények
30
Képek
6
Videók
 
Ildikó Bacskai   2020. 12. 28.

legújabb vélemény

0

Gyenge próbálkozás, értjük, hogy mit akar az alkotó mondani, csak éppen ahogy mondja, az annyira hitvány, hogy nem igazán ragadja meg a nézőt a történet. Komolytalan, és nem értem, Charlize Theron hogy vállalta ezt el.

 
Artemisia   2020. 05. 27.

2
Középszerű klasszikus

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Klasszikus, cukortól csöpögő hollywoodi romantikus film. A kitaposott ösvényen halad, a műfaj klasszikus elemeit használja. A témájában nem úttörő alkotás, viszont érdekes, mert felcseréli a szerepeket; itt a nő, Charlotte befolyásos politikus, a fé... teljes kritika»


 
indingo   2019. 08. 16.

1

Rém közönséges film volt, nem pont erre számítottam. A története helyenként erőltetett. A két főszereplő nagyon nem illett egymáshoz és én a kémiát sem éreztem közöttük.

 
erare   2019. 08. 06.

0

Nem olvastam jó kritikákat a filmről, s pont ezért gondoltam úgy, hogy megnézem. Az utóbbi időben többször jártam már úgy, hogy a negatív hangulatú kritikákkal ellentétben nekem tetszett az adott film. Sajnos, most a filmeket lehúzó vagy éppen egekbe... több»

 
TomÁcs   2019. 09. 19.

0

A történet helyes lehetett volna, de az alpári stílus eléggé elrontotta az összképet. Kár érte.

 
BoBamburg Nézhetetlen  2020. 04. 27.

1

Borzalmas film, nagyjából fél órát tudtam nézni mielőtt kikapcsoltam. Pedig bírom Seth Rogen filmjeit általában, de ez nagyon mellé ment. Pocsék poénok, gyenge történet és még unalmas is.

 
VvV   2019. 10. 28.

0

Nekem nem volt hihető a történet. A szereplők eljátszották és megkapták érte a zsét, de nem hittem el amit láttam.

Galéria (30)

Videók (6)

A film összbevétele 53 613 308 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 53 606 224 forintot termelt. A hazai mozik összesen 36 186 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Charlize Theron egy interjúban elmondta, hogy azért olyan rövid (10 másodperc) a szexjelenetük Seth Rogennel, mert aznap nagyon fáradt volt és nem szerette volna húzni az időt.

(Artemisia )
 

Seth Rogen egy interjúban elmondta, hogy miután Andy Serkis igent mondott a szerepre, a színész elkezdte őt bombázni az ötleteivel arra vonatkozóan, hogyan nézzen ki a karaktere. A dologból végül az lett, hogy Serkist a jelenetek előtt órákig kellett sminkelni, de Rogen, aki egyúttal producere is a filmnek, egyáltalán nem szólt bele Serkis elképzeléseibe.

(hp)
 

A Csekély esély Seth Rogen és Randall Park ötödik közös filmje a Rossz szomszédság, a The Interview, a Három király tesó - A szenteste grálja és A katasztrófaművész után.

(hp)
 

A film két színésze, Paul Scheer és June Diane Raphael, aki Maggie-t alakítja, a való életben házastársak.

(hp)
 

A film mindhárom főszereplője, Charlize Theron, Seth Rogen és Bob Odenkirk is játszott a Vissza a gyökerekhez valamelyik évadában, azonban nem volt közös jelenetük.

(hp)
 

A Csekély esély világpremierje 2019. március 9-én volt a South by Southwest filmfesztiválon.

(hp)
 

A film a premierhétvégéjén a harmadik helyen kezdte meg a mozis szereplését az amerikai bevételi toplistán. A Csekély esély 2019 májusáig 40 milliós bevételt termelt világszerte.

(hp)
 

A filmet lelkesen fogadták a kritikusok. A Csekély esély jelenleg 248 szemlézett cikket követően 81 százalékon áll a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon (2019. május).

(hp)
 
Korántsem tökéletes, de nagyon szerethető romkommal van dolgunk, aminek még a feleslegesen direkt politikai be- és kiszólásokat és a totálisan elszállt, nehezen hihető fordulatokat is meg lehet bocsátani. több»
 
A Csekély esély végre egy valóban jól sikerült romantikus vígjáték, mely nem csak megnevetett, de mer olyan témákat is feszegetni, mint a Fehér Ház diplomáciai ügyei és korunk legsürgetőbb problémája, a környezetvédelem, melynek egyik legfőbb kulcsszereplője az Amerikai Egyesült Államok. több»
 
Egyszóval a Csekély esély ha meg nem is újítja a romantikus komédia műfaját (a nagy klasszikusnak számító Sztárom a páromban láthattuk már a sikeres nő – átlagos pasi felállást), mindenképpen kiemelkedik a műfaj idei mezőnyéből és kellemes kikapcsolódást kínál. több»