Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
71%

Csekély esély (2019)

Long Shot
Filmadatlap
 
33
Szereplők
18
Vélemények
30
Képek
6
Videók

Galéria (30)

Videók (6)

 
Ildikó Bacskai   2020. 12. 28.

legújabb vélemény

0

Gyenge próbálkozás, értjük, hogy mit akar az alkotó mondani, csak éppen ahogy mondja, az annyira hitvány, hogy nem igazán ragadja meg a nézőt a történet. Komolytalan, és nem értem, Charlize Theron hogy vállalta ezt el.

 
Artemisia   2020. 05. 27.

2
Középszerű klasszikus

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Klasszikus, cukortól csöpögő hollywoodi romantikus film. A kitaposott ösvényen halad, a műfaj klasszikus elemeit használja. A témájában nem úttörő alkotás, viszont érdekes, mert felcseréli a szerepeket; itt a nő, Charlotte befolyásos politikus, a fé... teljes kritika»

 
indingo   2019. 08. 16.

1

Rém közönséges film volt, nem pont erre számítottam. A története helyenként erőltetett. A két főszereplő nagyon nem illett egymáshoz és én a kémiát sem éreztem közöttük.

 
erare   2019. 08. 06.

0

Nem olvastam jó kritikákat a filmről, s pont ezért gondoltam úgy, hogy megnézem. Az utóbbi időben többször jártam már úgy, hogy a negatív hangulatú kritikákkal ellentétben nekem tetszett az adott film. Sajnos, most a filmeket lehúzó vagy éppen egekbe... több»

 
Ms. Akárki   2019. 06. 23.

0

Aranyos éa egyben elmebeteg jó poénos vígjáték, ami főként a színészeknek tudható be. Charle Theron és Seth Rogen között nagyon jól működött a kémia a vásznon. Klasszikus romkom.

 
BoBamburg Nézhetetlen  2020. 04. 27.

1

Borzalmas film, nagyjából fél órát tudtam nézni mielőtt kikapcsoltam. Pedig bírom Seth Rogen filmjeit általában, de ez nagyon mellé ment. Pocsék poénok, gyenge történet és még unalmas is.

 
TomÁcs   2019. 09. 19.

0

A történet helyes lehetett volna, de az alpári stílus eléggé elrontotta az összképet. Kár érte.

A film összbevétele 53 613 308 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 53 606 224 forintot termelt. A hazai mozik összesen 36 186 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Charlize Theron egy interjúban elmondta, hogy azért olyan rövid (10 másodperc) a szexjelenetük Seth Rogennel, mert aznap nagyon fáradt volt és nem szerette volna húzni az időt.

(Artemisia )
 

Seth Rogen egy interjúban elmondta, hogy miután Andy Serkis igent mondott a szerepre, a színész elkezdte őt bombázni az ötleteivel arra vonatkozóan, hogyan nézzen ki a karaktere. A dologból végül az lett, hogy Serkist a jelenetek előtt órákig kellett sminkelni, de Rogen, aki egyúttal producere is a filmnek, egyáltalán nem szólt bele Serkis elképzeléseibe.

(hp)
 

A Csekély esély Seth Rogen és Randall Park ötödik közös filmje a Rossz szomszédság, a The Interview, a Három király tesó - A szenteste grálja és A katasztrófaművész után.

(hp)
 

A film két színésze, Paul Scheer és June Diane Raphael, aki Maggie-t alakítja, a való életben házastársak.

(hp)
 

A film mindhárom főszereplője, Charlize Theron, Seth Rogen és Bob Odenkirk is játszott a Vissza a gyökerekhez valamelyik évadában, azonban nem volt közös jelenetük.

(hp)
 
Egyszóval a Csekély esély ha meg nem is újítja a romantikus komédia műfaját (a nagy klasszikusnak számító Sztárom a páromban láthattuk már a sikeres nő – átlagos pasi felállást), mindenképpen kiemelkedik a műfaj idei mezőnyéből és kellemes kikapcsolódást kínál. több»
 
A Rogen-filmektől megszokott, politikailag inkorrekt humor pedig akkor is felrázott, mikor kezdtem volna ráunni a romkom-klisék szerint haladó cselekményre. több»
 
Korántsem tökéletes, de nagyon szerethető romkommal van dolgunk, aminek még a feleslegesen direkt politikai be- és kiszólásokat és a totálisan elszállt, nehezen hihető fordulatokat is meg lehet bocsátani. több»