Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
34
Szereplők
13
Vélemények
30
Képek
6
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Nagyonjóképű   2020. 02. 24.

legújabb vélemény

Közönséges film, rengeteg káromkodással, minimális színészi játékkal, sablonos sztorival.

 
erare   2019. 08. 06.

Nem olvastam jó kritikákat a filmről, s pont ezért gondoltam úgy, hogy megnézem. Az utóbbi időben többször jártam már úgy, hogy a negatív hangulatú kritikákkal ellentétben nekem tetszett az adott film. Sajnos, most a filmeket lehúzó vagy éppen egekbe emelő tollforgatókkal kell egyetértenem: ez a film sablonos, gagyi humorbetétekkel, olykor ízléstelen is egy effajta kedves, romantikus történet finom vonalaihoz képest. Nem vitatom, a karakterek szépen kidolgozottak, de a két főszereplő kiválasztása nem sikerült valami jól. Habár mindent megtettek, hogy a hiteles szerelmespár alakja megelevenedjen előttünk, én végig láttam a falat Charlize és Seth között, amit a nő épített fel. És az az indiai kisember ott, a háttérben....mit keresett ott?! Hát, nem tudom, de láttam ebben a műfajban jobb filmet is már.


 
indingo   2019. 08. 16.

Rém közönséges film volt, nem pont erre számítottam. A története helyenként erőltetett. A két főszereplő nagyon nem illett egymáshoz és én a kémiát sem éreztem közöttük.

 
TomÁcs   2019. 09. 19.

A történet helyes lehetett volna, de az alpári stílus eléggé elrontotta az összképet. Kár érte.

 
VvV   2019. 10. 28.

Nekem nem volt hihető a történet. A szereplők eljátszották és megkapták érte a zsét, de nem hittem el amit láttam.

 
Korántsem tökéletes, de nagyon szerethető romkommal van dolgunk, aminek még a feleslegesen direkt politikai be- és kiszólásokat és a totálisan elszállt, nehezen hihető fordulatokat is meg lehet bocsátani. több»
 
A Csekély esély végre egy valóban jól sikerült romantikus vígjáték, mely nem csak megnevetett, de mer olyan témákat is feszegetni, mint a Fehér Ház diplomáciai ügyei és korunk legsürgetőbb problémája, a környezetvédelem, melynek egyik legfőbb kulcsszereplője az Amerikai Egyesült Államok. több»
 
Egyszóval a Csekély esély ha meg nem is újítja a romantikus komédia műfaját (a nagy klasszikusnak számító Sztárom a páromban láthattuk már a sikeres nő – átlagos pasi felállást), mindenképpen kiemelkedik a műfaj idei mezőnyéből és kellemes kikapcsolódást kínál. több»

A film összbevétele 53 613 308 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 53 606 224 forintot termelt. A hazai mozik összesen 36 186 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Seth Rogen egy interjúban elmondta, hogy miután Andy Serkis igent mondott a szerepre, a színész elkezdte őt bombázni az ötleteivel arra vonatkozóan, hogyan nézzen ki a karaktere. A dologból végül az lett, hogy Serkist a jelenetek előtt órákig kellett sminkelni, de Rogen, aki egyúttal producere is a filmnek, egyáltalán nem szólt bele Serkis elképzeléseibe.

(hp)
 

A Csekély esély Seth Rogen és Randall Park ötödik közös filmje a Rossz szomszédság, a The Interview, a Három király tesó - A szenteste grálja és A katasztrófaművész után.

(hp)
 

A film két színésze, Paul Scheer és June Diane Raphael, aki Maggie-t alakítja, a való életben házastársak.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.