Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
32
Szereplők
5
Vélemények
30
Képek
6
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 06. 23.

Aranyos éa egyben elmebeteg jó poénos vígjáték, ami főként a színészeknek tudható be. Charle Theron és Seth Rogen között nagyon jól működött a kémia a vásznon. Klasszikus romkom.

 
Bernie   2019. 06. 24.

Oké, én ettől a filmtől most dobtam egy hátast, hihetetlen, hogy mennyire jól megvan írva. Engem nagyon lebilincselt, irtó jó poénokkal és jól kitalált karakterekkel. Én csakis ajánlani tudom mindenkinek, aki szereti mind Rogen, mind pedig Theron filmjeit. A színésznőtől talán kicsit szokatlan egy ilyen szerep, de remekül megállja benne a helyét.


 
Sztyúi   2019. 06. 23.

Nem a legjobb szerelmes sztori, ennél viszont lényegesen jobb vígjáték. Nem tudom, mennyire akarták az egyikre vagy a másikra helyezni a hangsúlyt, de a humor oldala nagyon is rendben van, az érzelmi már kevésbé, ahogy a karakterek súlya sem éppen az igazi (ebben a műfajban láttunk már ennél jobbat, igaz, sok-sok rosszabbat is). Három és fél csillagra értékelném a Csekély esélyt, viszont mivel alapvetően feldobta a hangulatomat, és ezért is ültem be rá, megadom a négyest.

 
spikeZ   2019. 06. 22.

Theron és Rogen iszonyú jó páros, nem is gondoltam volna, hogy ennyire jól állhatnak egymásnak. Mi remekül szórakoztunk, a Csekély esély nagyon szórakoztató, jobb, mint az idei vígjátékos termés, mondhatni felüdülés volt megnézni. Szerintem egyértelmű, hogy mire akarok kilyukadni: ha egy jóféle vígjátékra vágysz, akkor ezzel a filmmel nem fogsz mellélőni.

 
RókaÚr   2019. 06. 20.

Őszintén szólva nem sokat vártam ettől a filmtől, de Seth Rogen és Charlize Theron párosa hihetetlenül jól működik a filmben. Nagyon egyedi romantikus vígjáték, amely szerintem képes túllépni minden szokásos műfaji klisén.

 
Korántsem tökéletes, de nagyon szerethető romkommal van dolgunk, aminek még a feleslegesen direkt politikai be- és kiszólásokat és a totálisan elszállt, nehezen hihető fordulatokat is meg lehet bocsátani. több»
 
A Csekély esély végre egy valóban jól sikerült romantikus vígjáték, mely nem csak megnevetett, de mer olyan témákat is feszegetni, mint a Fehér Ház diplomáciai ügyei és korunk legsürgetőbb problémája, a környezetvédelem, melynek egyik legfőbb kulcsszereplője az Amerikai Egyesült Államok. több»
 
Egyszóval a Csekély esély ha meg nem is újítja a romantikus komédia műfaját (a nagy klasszikusnak számító Sztárom a páromban láthattuk már a sikeres nő – átlagos pasi felállást), mindenképpen kiemelkedik a műfaj idei mezőnyéből és kellemes kikapcsolódást kínál. több»
 

Seth Rogen egy interjúban elmondta, hogy miután Andy Serkis igent mondott a szerepre, a színész elkezdte őt bombázni az ötleteivel arra vonatkozóan, hogyan nézzen ki a karaktere. A dologból végül az lett, hogy Serkist a jelenetek előtt órákig kellett sminkelni, de Rogen, aki egyúttal producere is a filmnek, egyáltalán nem szólt bele Serkis elképzeléseibe.

(hp)
 

A Csekély esély Seth Rogen és Randall Park ötödik közös filmje a Rossz szomszédság, a The Interview, a Három király tesó - A szenteste grálja és A katasztrófaművész után.

(hp)
 

A film két színésze, Paul Scheer és June Diane Raphael, aki Maggie-t alakítja, a való életben házastársak.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.