Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
34
Szereplők
15
Vélemények
30
Képek
6
Videók

Vélemények: Csekély esély (2019)

 
Artemisia   2020. 05. 27.

legújabb vélemény

Középszerű klasszikus

:::A HOZZÁSZÓLÁS CSELEKMÉNYLEÍRÁST TARTALMAZHAT::: Klasszikus, cukortól csöpögő hollywoodi romantikus film. A kitaposott ösvényen halad, a műfaj klasszikus elemeit használja. A témájában nem úttörő alkotás, viszont érdekes, mert felcseréli a szerepeket; itt a nő, Charlotte befolyásos politikus, a férfi, Fred pedig munkanélküli újságíró. Csakhogy a frissen munkanélkülivé váló Fred egy rendezvényen jelenetet csap és bénán legurul a lépcsőn. A külügyminiszter asszony, Charlotte pedig a szomszéd kisfiúra ismer benne, akit kamaszkorában bébiszittelt, és munkát ajánl neki. Innentől pedig egy könnyed, attraktív kis vígjáték formájában járhatjuk körbe a rögös utat, ami az összejövésükig vezet. Charl... több»

 
erare   2019. 08. 06.

Nem olvastam jó kritikákat a filmről, s pont ezért gondoltam úgy, hogy megnézem. Az utóbbi időben többször jártam már úgy, hogy a negatív hangulatú kritikákkal ellentétben nekem tetszett az adott film. Sajnos, most a filmeket lehúzó vagy éppen egekbe emelő tollforgatókkal kell egyetértenem: ez a film sablonos, gagyi humorbetétekkel, olykor ízléstelen is egy effajta kedves, romantikus történet finom vonalaihoz képest. Nem vitatom, a karakterek szépen kidolgozottak, de a két főszereplő kiválasztása nem sikerült valami jól. Habár mindent megtettek, hogy a hiteles szerelmespár alakja megelevenedjen előttünk, én végig láttam a falat Charlize és Seth között, amit a nő épített fel. És az az indiai kisember ott, a háttérben....mit keresett ott?! Hát, nem tudom, de láttam ebben a műfajban jobb filmet is már.


 
indingo   2019. 08. 16.

Rém közönséges film volt, nem pont erre számítottam. A története helyenként erőltetett. A két főszereplő nagyon nem illett egymáshoz és én a kémiát sem éreztem közöttük.

 
TomÁcs   2019. 09. 19.

A történet helyes lehetett volna, de az alpári stílus eléggé elrontotta az összképet. Kár érte.

 
VvV   2019. 10. 28.

Nekem nem volt hihető a történet. A szereplők eljátszották és megkapták érte a zsét, de nem hittem el amit láttam.

 
Ms. Akárki   2019. 06. 23.

Aranyos éa egyben elmebeteg jó poénos vígjáték, ami főként a színészeknek tudható be. Charle Theron és Seth Rogen között nagyon jól működött a kémia a vásznon. Klasszikus romkom.

 
Lonka   2019. 08. 17.

Nem minden a külső. Egy macis pali is kifoghat bomba nőt. És nem csak a filmekben. Jó poénok voltak a filmben, Seth Rogen hozta tőle elvárhatót.

 
BoBamburg Nézhetetlen  2020. 04. 27.

Borzalmas film, nagyjából fél órát tudtam nézni mielőtt kikapcsoltam. Pedig bírom Seth Rogen filmjeit általában, de ez nagyon mellé ment. Pocsék poénok, gyenge történet és még unalmas is.

 
rainman   2019. 12. 27.

Rogen-Theron hihetetlen párosa

Kellemes meglepetés volt ez a film! Nem eget rengető, nem váltja meg a világot, nem reformálja meg a romantikus vígjáték műfaját, de ad egy kellemes két órát. Ráadásul az ilyen klasszikus jellegű romantikus darabokból manapság igencsak híján vagyunk, különösen jól esett! Nem hittem volna, hogy egy Seth Rogen-Charlize Theron páros működhet egy ilyen jellegű filmben, de kellemesen kellett csalódnom! Seth Rogen ugyanolyan hülye, mint szokott lenni, de egy cseppet megmutatja azért romantikus vénáját is (fene se gondolta, hogy van neki olyan), Charlize Theron pedig ennyire gyönyörű tán még sosem volt! Időnként átcsap ugyan fárasztóba, de egyes jelenetek, pl. a Micsoda nő betétdalára előadott tánc (Roxette – It must have been love), visszarántják a nézőt a romantikus állapotba! Sosem lesz belőle egy akkora klasszikus, mint a Micsoda nő!, vagy a Notthing Hill – Sztárom a párom, de kellett már egy ilyen szórakoztató, hagyományos romantikus komédia!

 
Bernie   2019. 06. 24.

Oké, én ettől a filmtől most dobtam egy hátast, hihetetlen, hogy mennyire jól megvan írva. Engem nagyon lebilincselt, irtó jó poénokkal és jól kitalált karakterekkel. Én csakis ajánlani tudom mindenkinek, aki szereti mind Rogen, mind pedig Theron filmjeit. A színésznőtől talán kicsit szokatlan egy ilyen szerep, de remekül megállja benne a helyét.

 
Nagyonjóképű   2020. 02. 24.

Közönséges film, rengeteg káromkodással, minimális színészi játékkal, sablonos sztorival.

 
P   2019. 12. 22.

Azon filmek közé tartozik nálam, melyek megnézése után semmi nem maradt meg. Se egy-egy jelenet, se egy poén, csak néztem és néztem és arra lettem figyelmes, hogy már nem is a filmet nézem, hanem csak lesek ki a fejemből.

 
RókaÚr   2019. 06. 20.

Őszintén szólva nem sokat vártam ettől a filmtől, de Seth Rogen és Charlize Theron párosa hihetetlenül jól működik a filmben. Nagyon egyedi romantikus vígjáték, amely szerintem képes túllépni minden szokásos műfaji klisén.

 
Sztyúi   2019. 06. 23.

Nem a legjobb szerelmes sztori, ennél viszont lényegesen jobb vígjáték. Nem tudom, mennyire akarták az egyikre vagy a másikra helyezni a hangsúlyt, de a humor oldala nagyon is rendben van, az érzelmi már kevésbé, ahogy a karakterek súlya sem éppen az igazi (ebben a műfajban láttunk már ennél jobbat, igaz, sok-sok rosszabbat is). Három és fél csillagra értékelném a Csekély esélyt, viszont mivel alapvetően feldobta a hangulatomat, és ezért is ültem be rá, megadom a négyest.

 
spikeZ   2019. 06. 22.

Theron és Rogen iszonyú jó páros, nem is gondoltam volna, hogy ennyire jól állhatnak egymásnak. Mi remekül szórakoztunk, a Csekély esély nagyon szórakoztató, jobb, mint az idei vígjátékos termés, mondhatni felüdülés volt megnézni. Szerintem egyértelmű, hogy mire akarok kilyukadni: ha egy jóféle vígjátékra vágysz, akkor ezzel a filmmel nem fogsz mellélőni.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.