2021.12.05 18:35 BaloghBogi42 Olvasottság: 720x
3

A TÖKÉLETES srác

Eddig sosem éreztem, hogy megtaláltam azt a filmet, amivel kapcsolatban elmondhatom egy baráti beszélgetés során, hogy igen, ez az a karácsonyi történet, amit magamhoz legközelebb állónak érzek. Hónapok óta görgetem a Netflix-ajánlásokat, de eddig egy olyan opciót sem találtam, ami a lelkemig hatolt volna.

Ez a történet nem tartalmaz semmilyen klisét, ódzkodik a kastélyokhoz, hintókhoz és lóháton érkezéshez hasonló eltúlzott gesztusoktól. Egy hétköznapi lány életét tárja a szemünk elé. A reményeit, hogy egy nap találkozik A TÖKÉLETES SRÁCCAL, aki sosem fog többet akarni annál, mint amit ő nyújtani tud. És a félelmeit, hogy talán sosem létezett ilyen fiú, vagy ami még ennél is rosszabb, ő nem volt képes megtalálni. Ehelyett azonban az élet belesodorja őt valakibe, aki nem is állhatna távolabb a tökéletes jelzőtől.

A TÖKÉLETES srác

A történet bármennyire is próbál a realitás tengelyén maradni, belecsempésződik egy csöppnyi őrület és varázslat. Hiszen ki utazná át a fél világot egy idegenért, akivel egy szikrányi lelki mélység alakult csak ki pusztán telefonon keresztül?!

Natalie életén át minden női néző rádöbbenhet arra a borzasztóan nehéz igazságra, ami eddig annyi ember életét tette tönkre a hibás döntések és megfontolások áradatán keresztül, hogy a teóriájuk mindvégig téves volt. Be kell hát látni, hogy sajnos az a személy, aki tökéletes, és aki számodra tökéletes, legtöbbször két külön testben élő, gyökerestül különböző lélek.

Ezt néha nem könnyű belátni... temérdek sok időbe és önvizsgálatba telhet, hogy meglásd a választ, mely mindvégig az orrod előtt lebegett, és mégcsak meglapulni sem próbált. Ekkor már csak egy dolog van hátra, fel kell tenni a kérdést, ami a valóság minden részletét ki fogja fordítani magából, és elhinni, hogy a darabkák rálelnek a helyre, ahova az elejétől kezdve tartoznak.

romantikus | vígjáték

Egy nő elutazik online megismert udvarlója szülővárosába, hogy meglepje karácsonyra, de rádöbben, hogy egy másik férfi várja, aki átverte őt. A férfi megpróbálja rávenni,... több»

3