Játssz karácsonyi ajándékcsomagért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
83

Szívecskéim

(Szívecskéim)
Szívecskéim
 
lakilúk  2016. 07. 18.

Ha szereted a francia filmeket, a Szívecskék a Te mozid. Ez a francia vígjátékok esszenciája, minden benne van, amit elvárhatunk tőle, persze ehhez az is hozzá tartozik, hogy bőven megjelennek a sablonok is, de ezzel együtt is kellemesen szórakoztató.

 
Acropolis  2017. 03. 09.

Alapvetően nem vagyok oda a francia filmekért de ez a vígjáték egészen jóra sikerült. Humoros, jó hangulatú, szórakoztató vidámságra derítő film karakteres szereplőkkel.

 
Vibozsofi  2016. 03. 09.

Ahhoz képest, hogy francia film, nem is volt rossz. Szerethető karakterek, élvezetes és jó sztori, vicces jelenetek. Jó a rendezés, de a színészek összehangolt játéka nélkül nem érne sokat.

Anaïs Demoustier
Laurent Stocker
Emmanuel Mouret
Anaïs Demoustier
Emmanuel Mouret
Virginie Efira
Thomas Blanchard
Emmanuel Mouret
Anaïs Demoustier
Virginie Efira
Emmanuel Mouret
Anaïs Demoustier
Emmanuel Mouret
Hetediksor: Hárman párban
Láthatóan jól ismeri a férfiak és nők közötti kapcsolatokat, de nem megy le túl mélyre, inkább a felszínen maradva, vagy annak közelében szórakoztat, megmaradva a könnyedebb műfajnál. De okosan csinálja, és ettől válik szerethetővé. 6/10
VOX: Szívecskéim
Emmanuel Mouret azon kevés kortárs és szórakoztatásra felesküdött alkotók közé tartozik, akik nemcsak szeretnének, de tudnak is újat mondani a szerelem témakörében. 75/100


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.