Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
64%

Szívecskéim (2015)

Caprice
Filmadatlap
 
23
Szereplők
3
Vélemények
8
Képek
1
Videók
Szívecskéim

Galéria (8)

Anaïs Demoustier
Laurent Stocker
Emmanuel Mouret
Anaïs Demoustier
Emmanuel Mouret
Virginie Efira
Emmanuel Mouret
Anaïs Demoustier
Virginie Efira
Emmanuel Mouret
Anaïs Demoustier
Emmanuel Mouret

Videók (1)

 
Acropolis   2017. 03. 09.

legújabb vélemény

0

Alapvetően nem vagyok oda a francia filmekért de ez a vígjáték egészen jóra sikerült. Humoros, jó hangulatú, szórakoztató vidámságra derítő film karakteres szereplőkkel.

 
Vibozsofi   2016. 03. 09.

0

Ahhoz képest, hogy francia film, nem is volt rossz. Szerethető karakterek, élvezetes és jó sztori, vicces jelenetek. Jó a rendezés, de a színészek összehangolt játéka nélkül nem érne sokat.

 
lakilúk   2016. 07. 18.

0

Ha szereted a francia filmeket, a Szívecskék a Te mozid. Ez a francia vígjátékok esszenciája, minden benne van, amit elvárhatunk tőle, persze ehhez az is hozzá tartozik, hogy bőven megjelennek a sablonok is, de ezzel együtt is kellemesen szórakoztató.

 
Láthatóan jól ismeri a férfiak és nők közötti kapcsolatokat, de nem megy le túl mélyre, inkább a felszínen maradva, vagy annak közelében szórakoztat, megmaradva a könnyedebb műfajnál. De okosan csinálja, és ettől válik szerethetővé. 6/10 több»
 
Emmanuel Mouret azon kevés kortárs és szórakoztatásra felesküdött alkotók közé tartozik, akik nemcsak szeretnének, de tudnak is újat mondani a szerelem témakörében. 75/100 több»