Listák

A Mafab.hu oldalon a felhasználóknak lehetőségük van az általuk kedvenc hírességet egy szívvel megjelölni. Ez alapján feltudunk állítani egy sorrendet... több»
Mindenkinek lehet rossz napja, ugyanígy a színészeknek is, vagy lehet csak éppen rossz volt a szereposztás, az író, esetleg a rendező, és ez végül a f... több»
Colin Firth neve hallatán két film jut rögtön a legtöbbünk eszébe. Az egyik a Büszkeség és Balítélet című 6 részes sorozat, melyben világhírnévre tett... több»
A lista filmjeinek sorrendjét a mafab.hu általi legjobb értékelések alapján állítottam össze. Természetesen pontos rangsort nehéz lenne felállítani, ... több»
Nem könnyű a híres emberek élete, főleg, ha egy népszerű sztárról van szó, aki állandóan úton van, bejárva az egész világot - filmforgatások, turnék, ... több»
Teljesen érhető, hogy vannak sztárok, akik több milliókra biztosítják egyes testrészüket vagy a hangjukat, hiszen ebből élnek, és egy végzetes baleset... több»
Ezen a listán a legidegesítőbb sztárokat mutatom be. A rangsorolás 1-től 10-ig nem feltétlenül azt mutatja, hogy az első helyen lévő a leges-legideges... több»
A halál nem minden esetben jelenti egy fényes karrier végét. Vannak olyan sztárok, akiknek haláluk után nemcsak a filmjeik vagy a zenéik maradnak fenn... több»
Tudjátok, kik voltak a legjobban fizetett színésznők 2018 júniusa és 2019 júniusa között? A Forbes Magazin minden évben kiad egy listát, melyben össze... több»
Tudjátok, kiknek volt a legtöbb bevétele az elmúlt egy évben, 2019 júniusa és 2020 júniusa között? Itt találhattok egy listát róluk. (Forrás: Forbes M... több»