Nem könnyű a híres emberek élete, főleg, ha egy népszerű sztárról van szó, aki állandóan úton van, bejárva az egész világot - filmforgatások, turnék, fellépések. Nem csoda, hogy a legtöbbjük megkapta már, hogy túl kevés időt tölt a családjával, hiszen sokan úgy is elképzelhetetlennek tartják a gyereknevelést, hogy teljesen hétköznapi életet élnek. De miért is ne lehetne a sztároknak is családjuk? A listára azokat a világsztárokat gyűjtöttem össze, akiknek legalább 4 gyerekük van, akár vér szerinti, akár adoptált. Hogy mennyire felelős szülők, abba szerintem senkinek nincs beleszólása, mégis egyesek akár egy egész focicsapatra való gyereket összehoztak. Szerény véleményem szerint minden elismerésem az övék. Persze a listán több olyan személy is szerepel, akiknek ehhez több házasságra volt szükségük, itt most ez lényegtelen szempont, csak a mennyiség számít, azt meg már végképp csak remélni lehet, hogy ezeknek a gyerekeknek nagyon jó életet biztosítottak. De nem húzom tovább az időt a bevezetővel, jöjjenek a sztárok és a tények! A hozzászólásokat, véleményeket a témával kapcsolatban várom a cikk alá. :) A második helyért amúgy Mick Jagger és Rod Stewart döntetlen helyzetben van, ugyanis mindkettőjüknek nyolc gyereke van öt különböző nőtől, de ha elnézitek nekem, csak az egyikük került a listára. Illetve érdekességképpen megemlíteném Chaplint, akinek összesen 11 gyereke volt, illetve a már szintén elhunyt, Oscar-díjas Anthony Quinnt, aki 13 gyermeknek volt az apja.

#17
Jude Law

Jude Law

szül. 1972. 12. 29. (51 éves)
Lewisham, London, England, Egyesült Királyság
Jude Law 1972. december 29-én született Londonban, az Egyesült Királyságban. Nevét a Beatles Hey Jude című dala után kapta. Szülei nagy színházrajongók voltak, talán ennek is köszönhető, hogy 12 évesen színészettel kezdett el foglalkozni. 17 évesen otthagyta a drámaiskolát, és előbb Ian Holm mellett játszott egy kisebb... több»
A nagy nőcsábász nem volt mindig elég gondos, vagy lehet, hogy ez őt egyáltalán nem zavarta. Három nőtől összesen 5 gyereke van.
#16
Victoria Beckham

Victoria Beckham

szül. 1974. 04. 17. (50 éves)
Harlow, Egyesült Királyság
Édesapja jólmenő elektronikai üzletének köszönhetően jómodú családból származik. Hatévesen döntött úgy, hogy énekes lesz, ezért szülei beíratták a Jason Theatre Schoolba. Az énekoktatás mellett táncot is tanult. 1991-ben felvették a Laine Theatre Arts-ba. Itt lépett be a Persuasion nevű lánycsapatba. 1994-ben alakult meg a... több»
A Beckam házaspár négy gyermek büszke szülői.
#15
Heidi Klum

Heidi Klum

szül. 1973. 06. 01. (50 éves)
Bergisch-Gladbach - North Rhine-Westphalia - Németország
Heidi Klum 1973. június 1-én született Bergisch Gladbach-ban, Németországban. Édesapja egy kozmetikai cég munkatársa, anyja pedig fodrász volt, így elkerülhetetlenül is a divat közelében nőtt fel. 1992-ben egy barátja tanácsolta neki, hogy induljon el egy modellversenyen, amit meg is nyert. Ezt követően ment az Egyesült Államokba, de... több»
A német hírességről már írtam egy másik listában is ;) de most a gyerekeiről lesz szó. Eddigi gyerekek száma 4, és már úton van az 5. baba is.
#14
Bruce Willis

Bruce Willis

szül. 1955. 03. 19. (69 éves)
Idar-Oberstein, Németország
Walter Bruce Willis 1955. március 19-én született Idar-Obersteinben, Németországban. Három fiatalabb testvére van (Florence, David, Robert). Születése után nem sokkal a család az Államokba költözött, így Bruce a New Jersey-i Penn Groove-ban nőtt fel, és ott végezte a középiskolát is. Ekkoriban kezdett el érdeklődni a... több»
Legnagyobb lányos apukák közé sorolhatjuk. Demi Moore-tól három lánya született, majd később második felesége még két kislányt hozott a világra.
#13
Paul McCartney

Paul McCartney

szül. 1942. 06. 18. (81 éves)
Liverpool, Merseyside, England, Egyesült Királyság
A legendás Beatles tajga, Sir James Paul McCartney 1942. június 18-án született az angliai Liverpoolban. Édesapja szintén zenész volt, aki támogatta fiát, hogy megtanuljon hangszeren játszani. Világhírű zenekaruk a John Lennonnal való 1957-es találkozásukat követően, 1960-ban jött létre, melyben McCartney basszusgitárosként,... több»
Koncertturnék ide vagy oda, a 78 éves énekes szintén 5 gyerekkel rendelkezik. Kicsit "morbid", hogy a legidősebb akár az anyja is lehetne a legkisebbnek, legalábbis életkori különbségben. Mivel Heather McCartney 57 éves, és a legkisebb Beatrice Mcartney idén tölti be októberben a 17-et.
#12
Madonna

Madonna

szül. 1958. 08. 16. (65 éves)
Bay City, Michigan
Madonna Louise Ciccone – művésznevén csak Madonna – 1958-ban született Bay Cityben, Michigan államban. Énekes, dalszerző, színész, rendező, producer, író. Ő a „pop királynője”, az 1980-as évek igazi stílusikonja. Modern táncban szeretett volna karriert építeni, ezért New Yorkba költözött. 1982-ben kötötte meg... több»
Ő is azon sztárok közé tartozik, akik szívén viselik a gyerekek sorsát. Saját két gyereke mellé még négyet örökbefogadott, így hat gyerek neveléséért felelős.
#11
Angelina Jolie

Angelina Jolie

szül. 1975. 06. 04. (48 éves)
Los Angeles - Kalifornia - Amerikai Egyesült Államok
Angelina Jolie 1975. június 4-én született Los Angelesben. Színészcsaládból származik: szülei, keresztszülei és testvére egyaránt színészek. Jolie német és szlovák felmenőkkel rendelkezik. Tanulmányait a neves Lee Strasberg Színházi Intézetben folytatta. 14 évesen otthagyta az iskolát, és modellként kezdett el dolgozni, azonban... több»
Brad Pitt-el való kapcsolata során nehéz eldönteni, kinek volt nagyobb a gyerekimádata, vagy a szíve, hiszen kapcsolatukból is három gyerek született, de még örökbefogadtak plusz hármat, így már összesen 6 gyereket nevelnek. Azóta mivel már nem élnek együtt nem lehet könnyű összeegyeztetni a látogatásokat sem.
#10
Sean Combs

Sean Combs

szül. 1969. 11. 04. (54 éves)
New York City, New York, Amerikai Egyesült Államok
Sean Combs 1969. november 4-én született New Yorkban, az Egyesült Államokban. Anyja fiatalon modellkedett, majd pedagógiai asszisztensként kereste a kenyerét. Apja az amerikai légierőnél szolgált. Sean mindössze kétéves volt, amikor elveszítette az édesapját, akit lelőttek New Yorkban, a kocsijában. Gyerekkorában Puffnak becézték.... több»
A rapper hat gyerekről gondoskodik, ebből egy adoptált.
#9
Kris Jenner

Kris Jenner

szül. 1955. 11. 05. (68 éves)
San Diego, Kalifornia, Egyesült Államok
Kris Jenner 1955. november 5-én született Kristen Mary Houghton néven San Diegoban, az Egyesült Államokban. Mary Jo Shannon Campbell és Robert True Houghton legidősebb gyermekeként látta meg a napvilágot. Szülei révén angol, ír, skót, német és holland felmenőkkel büszkélkedhet. Hétéves volt, amikor szülei elváltak egymástól,... több»
Neki is a listán van a helye, ha már hírességet csinált magából az egész családjával együtt. 5 lánya és 1 fia van.
A gitáros Ronny Wood szintén 6 gyerek édesapja és ráadásul mindegyik egy anyától van. A legkisebb ikrek 2016-ban jöttek a világra.
#7
Lauryn Hill

Lauryn Hill

szül. 1975. 05. 26. (48 éves)
South Orange, New Jersey, Amerikai Egyesült Államok
Lauryn Hill Lauryn Noel Hill-Marley néven látta meg a napvilágot 1975. május 25-én a New Jersey államban található South Orange városában, az Amerikai Egyesült Államokban. Édesanyja, Valerie Hill angoltanár, édesapja, Mal Hill számítógép és menedzsment tanácsadó volt. A középiskolát a Columbia High Schoolban végezte el, ahol... több»
Rohan Marley, Bob Marley fiával volt viszonya, hivatalosan nem megerősített házassága, akitől összesen hat gyereke született. Illetve 41 évesen már büszke nagymama is lett.
#6
Mike Tyson

Mike Tyson

szül. 1966. 06. 30. (57 éves)
Brownsville, New York, Egyesült Államok
Mike Tyson 1966. június 30-án született New Yorkban, az Amerikai Egyesült Államokban. Édesapja Purcell Tyson, édesanyja Lorna Smith. Gyermekkorát Brooklynban töltötte, ahol anyja egyedül nevelte. Már fiatalon utcai verekedésekbe, lopásokba, betörésekbe keveredett. Mindössze tizenkét éves volt, amikor javítóintézetbe került. Itt... több»
A világhírű bokszoló szintén 7 gyermeknek az édesapja. Azonban sajnos 2009-ben egy tragikus balesetben elveszítette az akkori 4 éves kislányát.
#5
Clint Eastwood

Clint Eastwood

szül. 1930. 05. 31. (93 éves)
San Francisco, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Clinton Eastwood Jr. 1930. május 31-én született San Franciscóban. Tizenévesen költöztek a kaliforniai Oaklandbe, ahol a középiskolai tanulmányait befejezve bevonult a hadseregbe. Leszerelése után kezdődött a filmes pályája. Először B-kategóriás filmekben kapott szerepet, majd az USA-ban sorozatszínészként lett ismert... több»
Öt nőtől összesen 7 gyereke született.
#4
Kevin Costner

Kevin Costner

szül. 1955. 01. 18. (69 éves)
Lynwood, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Kevin Costner 1955. január 18-án született Kalifornában. A család az apa cége miatt sokszor költözött, ezért Kevinnek gyermekkorában nem sok barátja akadt. A középiskolában változott csak meg a helyzet, miután elkezdett baseballozni, melynek köszönhetően sportolóként hamar számottevő népszerűségre tett szert. A fullertoni... több»
A híres színész összesen hét gyerek boldog édesapja.
#3
Mick Jagger

Mick Jagger

szül. 1943. 07. 26. (80 éves)
Dartford, Kent, Anglia, Egyesült Királyság
Sir Michael Philip Jagger (1943. július 26.) egy angol énekes-dalszerző, több hangszeren is játszik, zeneszerző és színész, aki hírnevet szerzett, mint vezető énekes a Rolling Stones zenekarban, melynek egyik alapító tagja volt. A rock & roll történetében az egyik legnépszerűbb és legbefolyásosabb frontember. Különleges hangja és... több»
Nyolc gyermek édesapja, öt különböző nőtől és már dédunokákkal is rendelkezik.
#2
Mel Gibson

Mel Gibson

szül. 1956. 01. 03. (68 éves)
Peekskill - New York - Amerikai Egyesült Államok
Mel Columcille Gerard Gibson 1956-ban született a New Yorkban állam béli Peekskillben, Hutton és Ann Gibson hatodik gyermekeként (tizenegyen voltak testvérek). Nem sokkal születése után a család elköltözött, hogy az idősebb fiúknak ne kelljen bevonulniuk a vietnámi háborúba katonaként, így Mel Ausztráliában nőtt fel, és Sydneyben,... több»
Kilenc gyereke született három nőtől. De saját maga is 6.-dik gyerek volt a 11 testvére közül.
#1
Eddie Murphy

Eddie Murphy

szül. 1961. 04. 03. (63 éves)
Brooklyn, New York, Amerikai Egyesült Államok
Eddie Murphy 1961. április 3-án született New Yorkban, édesapja amatőr komikus volt. 15 évesen saját szövegeket írt előadásaihoz. 1982-ben és 1987-ben saját stand-up albumot adott ki. A ’80-as évek elején a Saturday Night Live-ban is rendszeresen fellépett, 1982-ben pedig a 48 óra című filmmel debütált a mozivásznon Nick Nolte... több»
Menyasszonya Pagie Butcher 2018 novemberében hozta világra a második közös gyermeküket. Így a világhírű színész és komikus összesen már 10 gyereknek az édesapja.