Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
79
Filmadatlap
 
164
Szereplők
12
Vélemények
150
Képek
Videók
 
Edii   2015. 09. 21.

Véleményem szerint se lett több, mint átlagos, olyan mint a többi hasonló krimi.

 
Dodi   2015. 01. 30.

Szerintem tömeg sorozat, ugyanolyan, mint a többi krimi, semmi újat nem mutat!


 
Gigi   2016. 12. 28.

Na ezek a sorozatok azok, amik engem már nem tudnak lekötni. Ha elkezdem nézni, kis idő múlva már mással is foglalkozom közben. Ha kell, hogy valami film menjen a háttérben, amire nem kell annyira koncentrálni, és elég csak hallgatni ahhoz, hogy követni tudjam, akkor ilyen típusú filmeket választok. De ez nem az a sorozat, aminek már várom a következő epizódját, és végig izgulom a történetet.

 
hell.l   2017. 05. 01.

Az elején nekem nagyon bejött, főleg azért, hogy a helyszín eltért a hasonló tematikájú sorozatoktól, de egy idő után már sajnos annyira kezdett ellaposodni a történet, hogy nem tudom tovább nézni.

 
ocso   2015. 02. 28.

Tipikus hétköznapra való, nem sok gondolkodást igénylő sorozat. Arra jó, hogy elüsd vele az időt, de egyébként ettől sokkal jobbakat is találsz

 

2010 augusztusában az egyik jelenet forgatásakor Scott Caan térdsérülést szenvedett, mely során elszakad az elülső keresztszalagja. A sérülést beleírták a sorozatba.

(hp)
 

A sorozat napra pontosan 42 évvel az alapjául szolgáló széria bemutatása után, 2010. szeptember 20-án debütált a televízióban.

(hp)
 

Az eredeti sorozatban Kono és Jameson férfiak voltak.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.