Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
80
Filmadatlap
 
194
Szereplők
12
Vélemények
200
Képek
1
Videók
 
atombence   2019. 07. 19.

legújabb vélemény

Látta valaki az eredetit? Nah, erre mondják azt hogy jó reboot...

Sokan azt állítják ez egy tömegsorozat, ám nem az. A Five-O az eredeti sorozat (1960) rebootja, kicsit modernebb környezetben. Aki annak idején nézett külföldi csatornákat a nagyszüleinél, tudja miről van szó. Nagyapám egyik kedvenc sorozata volt az eredeti 90-ben, amit egy szlovák csatornán adtak parabolán. Én ezt a sorozatot csak szeretni tudom, már az emlékek miatt is.

 
Edii   2015. 09. 21.

Véleményem szerint se lett több, mint átlagos, olyan mint a többi hasonló krimi.


 
Dodi   2015. 01. 30.

Szerintem tömeg sorozat, ugyanolyan, mint a többi krimi, semmi újat nem mutat!

 
Gigi   2016. 12. 28.

Na ezek a sorozatok azok, amik engem már nem tudnak lekötni. Ha elkezdem nézni, kis idő múlva már mással is foglalkozom közben. Ha kell, hogy valami film menjen a háttérben, amire nem kell annyira koncentrálni, és elég csak hallgatni ahhoz, hogy követni tudjam, akkor ilyen típusú filmeket választok. De ez nem az a sorozat, aminek már várom a következő epizódját, és végig izgulom a történetet.

 
hell.l   2017. 05. 01.

Az elején nekem nagyon bejött, főleg azért, hogy a helyszín eltért a hasonló tematikájú sorozatoktól, de egy idő után már sajnos annyira kezdett ellaposodni a történet, hogy nem tudom tovább nézni.

 

2010 augusztusában az egyik jelenet forgatásakor Scott Caan térdsérülést szenvedett, mely során elszakad az elülső keresztszalagja. A sérülést beleírták a sorozatba.

(hp)
 

A sorozat napra pontosan 42 évvel az alapjául szolgáló széria bemutatása után, 2010. szeptember 20-án debütált a televízióban.

(hp)
 

Az eredeti sorozatban Kono és Jameson férfiak voltak.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.