Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
80
Filmadatlap
 
194
Szereplők
12
Vélemények
200
Képek
1
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
atombence   2019. 07. 19.

legújabb vélemény

Látta valaki az eredetit? Nah, erre mondják azt hogy jó reboot...

Sokan azt állítják ez egy tömegsorozat, ám nem az. A Five-O az eredeti sorozat (1960) rebootja, kicsit modernebb környezetben. Aki annak idején nézett külföldi csatornákat a nagyszüleinél, tudja miről van szó. Nagyapám egyik kedvenc sorozata volt az eredeti 90-ben, amit egy szlovák csatornán adtak parabolán. Én ezt a sorozatot csak szeretni tudom, már az emlékek miatt is.

 
Edii   2015. 09. 21.

Véleményem szerint se lett több, mint átlagos, olyan mint a többi hasonló krimi.


 
Dodi   2015. 01. 30.

Szerintem tömeg sorozat, ugyanolyan, mint a többi krimi, semmi újat nem mutat!

 
Gigi   2016. 12. 28.

Na ezek a sorozatok azok, amik engem már nem tudnak lekötni. Ha elkezdem nézni, kis idő múlva már mással is foglalkozom közben. Ha kell, hogy valami film menjen a háttérben, amire nem kell annyira koncentrálni, és elég csak hallgatni ahhoz, hogy követni tudjam, akkor ilyen típusú filmeket választok. De ez nem az a sorozat, aminek már várom a következő epizódját, és végig izgulom a történetet.

 
hell.l   2017. 05. 01.

Az elején nekem nagyon bejött, főleg azért, hogy a helyszín eltért a hasonló tematikájú sorozatoktól, de egy idő után már sajnos annyira kezdett ellaposodni a történet, hogy nem tudom tovább nézni.

 

2010 augusztusában az egyik jelenet forgatásakor Scott Caan térdsérülést szenvedett, mely során elszakad az elülső keresztszalagja. A sérülést beleírták a sorozatba.

(hp)
 

A sorozat napra pontosan 42 évvel az alapjául szolgáló széria bemutatása után, 2010. szeptember 20-án debütált a televízióban.

(hp)
 

Az eredeti sorozatban Kono és Jameson férfiak voltak.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.