84% 30 szavazat
Suburra: Mindörökké

Suburra: Mindörökké

Suburræterna
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
16
Szereplők (16)
4
Képek (4)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
5
Cikkek (5)
1
Fórum (1)

FILMINFÓ

Róma, 2011. A kormányt a bukás fenyegeti, a Vatikán válságban van, a város tereit pedig szó szerint felgyújtják. A középső világban Cinaglia megpróbálja átvenni a szamurájok örökségét, és Badalival együtt továbbra is a város bűnügyi ügyeit intézi Adelaide és Angelica segítségével, akik… Több


Ország: Olaszország
Premier: 2023.11.14. | Netflix (2023.11.14.)

Sorozat áttekintés

1. évad (2023) - 8 epizód

Hol nézheted

 
2023.11.14 szemtelen

legújabb vélemény

Bűnözés, árulás, szerelem és politika

Először 2015-ben készült belőle a Suburræterna című film, majd a Netflix által készített 3 évados sorozat. Most egy ráadást, egy új, feszültséggel teli történetet kapunk. Ami a sorozat harmadik évadával véget ért, most folytatódik egy 8 epizódos folytatásban, amelyben a legkedveltebb mellékszereplő, Spadino van a történet középpontjában. Ebben a sorozatban látható majd, ahogy Spadino Berlinbe költözik, miközben Rómában a helyzet instabil, a luciánusok belefáradtak abba, hogy az anakletek kizsákmányolják őket, Herkules egyedül szervez lázadást, és fennáll a veszélye annak, hogy az egyházat kiszorítja egy kevésbé konzervatív rendszer. A sorozat a korrupció minden szintjét feltárja, a legalacsonyabb bűnözőktől a politika világáig egy olyan városban, ahol úgy tűnik, ez meghatározó jelenség a Római Birodalom óta. A Suburra stílusát meg kell tanulni megismerni, és eszerint értékelni, mivel kétségtelenül egyedi és nem mindenkinek való. A drámasorozat egy társadalomtörténet, amely minden bizonnyal továbbra is tetszeni fog és boldoggá teszi az eredeti sorozat rajongóit.

0
 
2023.11.14 gilanyii

Tartja az eddigi Suburra produkciók színvonalát. A helyszínek, karakterek nagyszerűen, sok a csavar és intrika, egyszerűen élvezetes nézni.

0