A Suburra: Mindörökké folytatja a római alvilágról szóló sagát. Íme minden, amit tudni lehet a sorozatról.

A sorozatban további új karakterek társaságában visszatér Giacomo Ferrara (Spadino), valamint Filippo Nigro (Amedeo Cinaglia). A sorozat 2011-ben, Rómában játszódik, egy ingatag kormány, a válságba került Vatikán és a város utcáin zajló társadalmi zűrzavarok minden veszélyével. Cinaglia megpróbál hű maradni Samurai örökségéhez, és Badalival (Emmanuele Aita) karöltve folytatja a város bűnügyei feletti kontroll gyakorlását. Ebben segítségére van Adelaide (Paola Sotgiu) és Angelica (Carlotta Antonelli), akik az Anacleti család élén állnak, valamint Nadia (Federica Sabatini), aki segít nekik Ostiát ellenőrzés alatt tartani.

Az új alvilági szereplők azonban már nem hajlandóak ebbe a rendszerbe tagozódni, ezzel veszélyeztetik városban meglévő egyensúlyt, arra kényszerítve ezzel Spadinót, hogy hazatérjen, és megvédje családját, szövetségeseket keresve ott, ahol soha nem gondolta volna, hogy megtalálja őket.

A Rotten Tomatoes filmkritikai portálra beküldött nézői vélemények alapján a sorozat jelenleg 91%-on áll. Az egyik rajongó úgy fogalmaz, hogy a Suburra sorozat egy nagy képre hasonlít, amely sosem veszíti szem elől a kis részleteket, és ezek az apró részletek keltik életre a karaktereket és a valósághű cselekménysorozatokat.

Ha szívesen megnéznéd a spin-offot, és rendelkezel előfizetéssel, akkor a Mafab oldalán található “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintva már kezdheted is. 

akció | dráma | krimi

Róma, 2011. A kormányt a bukás fenyegeti, a Vatikán válságban van, a város tereit pedig szó szerint felgyújtják. A középső világban Cinaglia megpróbálja átvenni a... több»