Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
88%

Vissza a jövőbe 2. (1989)

Back to the Future Part II
Filmadatlap
 
30
Szereplők
77
Vélemények
92
Képek
2
Videók
 
PadmeAmidala   2021. 04. 26.

legújabb vélemény

0
A kedvenc filmem az elsővel együtt

Az első résszel ellentétben itt több idősík van, meg több szöveg is, talán egyeseknek bonyolultabbnak tűnhet az első résznél emiatt. De szerintem egy szinten van az elsővel. 10/10

 
mamiéstöti2   2019. 02. 19.

0

Hasonlóan jó, mint az első rész és hiába a sok hasonló elem az első részből, ugyanolyan viccesre sikerült.


 
ArpiHajdu és Réci   2016. 10. 18.

0

A három Vissza a jövőbe filmnek mind-mind más hangulata van. Az első olyan igazi nosztalgiázós, jó kis '50-es évekbeli zenékkel. Milyen jó lenne, ha láthatnánk a szüleinket, akkor mikor először randiznak (bár kicsit azért furcsa is lenne)? A másodikn... több»

 
Deku   2017. 07. 08.

0

Eme nagyszerű alkotás még mindig kedvencem és vigyorogva nézem meg még ma is. A folytatások buktatók szoktak lenni de itt ez a rész is annyira jó mint elődje és ez igazán nagy szó.

 
GedyPapa   2017. 03. 09.

0

Ami hiányzott az első részből azt a második epizódban megkaptam. A hatás-ellenhatás problematikáját. Mi történik, ha csak egy kis dolgot is megpiszkálunk a múltban, milyen hatása lesz a jövő szempontjából egy Almanachnak? Kitűnően mutat rá arra, hogy... több»

 
Sabnock Sanatory   2018. 12. 18.

0

Ezzel a résszel is csak annyi a bajom, hogy nem igazán köt le, és valahogy nem tud elvarázsolni, pedig tényleg vannak benne látványos részek, pl. a kétféle jövő, de mivel J. Fox valamiért kissé irritál, nem igazán bejövős.

 
beero88   2016. 01. 17.

0

Hasonlóan az első részhez ez is nagy kedvencem volt. Szerencsére nem rontottak rajta semmit és ismét kapunk egy pörgős akciódús jelenetekkel teli, mókás kis filmet.

Galéria (92)

Videók (2)

A film összbevétele 335 949 377 dollár volt (imdb.com).

 

A film költségvetése 40 millió dollár volt.

(Bob)
 

Michael J. Foxnak gördeszka leckéket kellett vennie a második film forgatása előtt, ugyanis a tudása kicsit megkopott az első rész után.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A legtöbb kosztüm, amelyet a Tenger mélyi varázs bálon viseltek a szereplők, eltűnt a második rész forgatására, egyedül Lea Thompson viselte az eredeti ruháját, mert a színésznő hazavitte az első rész forgatásának végén. Még mindig megvan neki a ruha, állítólag a gyerekei minden halloweenkor felveszik.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A második részben debütált színészként Elijah Wood.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Az öregítő smink elkészítésén közel 4 órán keresztül dolgoztak minden forgatási napon.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Crispin Glover túl sok gázsit kért volna a második rész forgatásáért, így kiírták a filmből, a jövőbeli George-ot Geoffrey Weissmann játszotta.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A futurisztikus díszletek megépítése két évet vett igénybe.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A Vissza a jövőbe első és második részének forgatásánál Michael J. Fox 28 éves volt, azonban egy 17 éves srácot alakított.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Robert Zemeckis viccelődött a DVD extráin keresztül, hogy a légdeszka igazi. A szülők egy csoportja a szaván fogta, és keresni kezdték a játékboltokban a deszkát.

(ArpiHajdu és Réci)
 

1989-ben a 3. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)