Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
93

Vissza a jövőbe 2.

(Back to the Future Part II)
 
BallEr  2016. 04. 11.

Kellemetlenül gyenge lett ez a film. Teljesen elszúrt az egész legszívesebben mínuszt adnék rá mivel annyira nem tetszett. Gyenge és könnyen felejthető alkotás.

 
ArpiHajdu és Réci  2016. 10. 18.

A három Vissza a jövőbe filmnek mind-mind más hangulata van. Az első olyan igazi nosztalgiázós, jó kis '50-es évekbeli zenékkel. Milyen jó lenne, ha láthatnánk a szüleinket, akkor mikor először randiznak (bár kicsit azért furcsa is lenne)? A másodiknál pedig láthatjuk, hogy a film elképzelései szerint hogyan kellett volna fejlődnie a technológiának. Így, hogy már 2015 után járunk sajnos sok mindenben csalódnunk kellett: nincsenek életre kelő hologrammok, nem száguldozunk repülő autókkal, nincs önszáradó sportcipőnk és még csak pizzát se tudunk egy gombnyomásra hidratálni. De ettől még természetesen a film érdeme nem lesz kisebb, sőt...ez egy örök klasszikus, egy örök kedvenc. Egy olyan második rész, ami semmivel sem sikerült rosszabbul az elsőnél (talán azért is, mert közvetlen egymás után forgatták). S talán pár évtized múlva mi is elmondhatjuk, hogy "ahova mi megyünk, ott nincs szükség utakra".

 
Snowball  2016. 12. 12.

Ez a film kiváló lett. Nem is tudok mást mondani, mint, hogy fantasztikus minden téren csak dicsérni tudom mivel elvarázsolt. Szerintem egy ilyen filmet az egész családnak látnia kell mert hihetetlen.

 
GedyPapa  2017. 03. 09.

Ami hiányzott az első részből azt a második epizódban megkaptam. A hatás-ellenhatás problematikáját. Mi történik, ha csak egy kis dolgot is megpiszkálunk a múltban, milyen hatása lesz a jövő szempontjából egy Almanachnak? Kitűnően mutat rá arra, hogy mi történik akkor, ha rossz kezekbe kerülnek a dolgok. A kedvenc részem az, amikor meglátjuk a különbséget a két jövő között. Más az elnök, mások a reklámok és más a jelen. Zseniális!

 
mdlg4th  2016. 02. 04.

Brutális, hogy mennyire stabilan összeáll az egész film. Ez így van jól. Szerencsére maradéktalanul azt adja amit elvárunk tőle és talán még kicsivel többet is. A végére nem bántam meg a bele áldozott időt

Michael J. Fox
Michael J. Fox
Christopher Lloyd
Thomas F. Wilson
Lea Thompson
Michael J. Fox
Elisabeth Shue
Michael J. Fox
Christopher Lloyd
Thomas F. Wilson
Thomas F. Wilson
Michael J. Fox
 

A gördeszkás jeleneteknél két profi, Per Welinder és Tony Hawk segítettek.

(hszpp)
 

Mikor Marty megérkezik 1955-be, egy helyi kávézóba tér be, melynek neve Lou's. Ez a kávézó 1985-ben egy aerobikiskola, 2015-ben pedig egy Café 80's nevű kávézó.

(hszpp)
 

Mikor Marty visszatér 1985-be, egy hajléktalant láthatunk a padon aludni. Ő volt a polgármester 1955-ben.

(hszpp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.