Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
88%

Vissza a jövőbe 2. (1989)

Back to the Future Part II
Filmadatlap
 
30
Szereplők
75
Vélemények
92
Képek
2
Videók
 
Kun Rudolf Csaba   2021. 01. 06.

legújabb vélemény

0

Szuper film! Mindhárom részt szeretem, mindegyiknek van egyfajta izgalma, tartalma. Örök kedvenc, újra és újra nézhető. Nekem az első rész a kedvenc, de a másik két részt is szívesen megnézem bármikor. Nekem megvan még "VHS"-en és blu ray-en is.

 
mamiéstöti2   2019. 02. 19.

0

Hasonlóan jó, mint az első rész és hiába a sok hasonló elem az első részből, ugyanolyan viccesre sikerült.


 
ArpiHajdu és Réci   2016. 10. 18.

0

A három Vissza a jövőbe filmnek mind-mind más hangulata van. Az első olyan igazi nosztalgiázós, jó kis '50-es évekbeli zenékkel. Milyen jó lenne, ha láthatnánk a szüleinket, akkor mikor először randiznak (bár kicsit azért furcsa is lenne)? A másodikn... több»

 
Deku   2017. 07. 08.

0

Eme nagyszerű alkotás még mindig kedvencem és vigyorogva nézem meg még ma is. A folytatások buktatók szoktak lenni de itt ez a rész is annyira jó mint elődje és ez igazán nagy szó.

 
GedyPapa   2017. 03. 09.

0

Ami hiányzott az első részből azt a második epizódban megkaptam. A hatás-ellenhatás problematikáját. Mi történik, ha csak egy kis dolgot is megpiszkálunk a múltban, milyen hatása lesz a jövő szempontjából egy Almanachnak? Kitűnően mutat rá arra, hogy... több»

 
Sabnock Sanatory   2018. 12. 18.

0

Ezzel a résszel is csak annyi a bajom, hogy nem igazán köt le, és valahogy nem tud elvarázsolni,pedig tényleg vannak benne látványos részek,pl a kétféle jövő,de J.Fox,mivel valamiért kissé irritál,ezért nem igazán bejövős.

 
beero88   2016. 01. 17.

0

Hasonlóan az első részhez ez is nagy kedvencem volt. Szerencsére nem rontottak rajta semmit és ismét kapunk egy pörgős akciódús jelenetekkel teli, mókás kis filmet.

Galéria (92)

Videók (2)

A film összbevétele 335 949 377 dollár volt (imdb.com).

 

A film költségvetése 40 millió dollár volt.

(Bob)
 

Michael J. Foxnak gördeszka leckéket kellett vennie a második film forgatása előtt, ugyanis a tudása kicsit megkopott az első rész után.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A legtöbb kosztüm, amelyet a Tenger mélyi varázs bálon viseltek a szereplők, eltűnt a második rész forgatására, egyedül Lea Thompson viselte az eredeti ruháját, mert a színésznő hazavitte az első rész forgatásának végén. Még mindig megvan neki a ruha, állítólag a gyerekei minden halloweenkor felveszik.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A második részben debütált színészként Elijah Wood.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Az öregítő smink elkészítésén közel 4 órán keresztül dolgoztak minden forgatási napon.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Crispin Glover túl sok gázsit kért volna a második rész forgatásáért, így kiírták a filmből, a jövőbeli George-ot Geoffrey Weissmann játszotta.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A futurisztikus díszletek megépítése két évet vett igénybe.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A Vissza a jövőbe első és második részének forgatásánál Michael J. Fox 28 éves volt, azonban egy 17 éves srácot alakított.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Robert Zemeckis viccelődött a DVD extráin keresztül, hogy a légdeszka igazi. A szülők egy csoportja a szaván fogta, és keresni kezdték a játékboltokban a deszkát.

(ArpiHajdu és Réci)
 

1989-ben a 3. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)