Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
88

Vissza a jövőbe 2. (1989)

Back to the Future Part II
Filmadatlap
 
33
Szereplők
73
Vélemények
92
Képek
2
Videók

Vélemények: Vissza a jövőbe 2. (1989)

 
Dániel Tóth   2020. 04. 26.

legújabb vélemény

annyi mindent leírtak már előttem, így csak egy kiegészítést írnék "Árpihajdu és Réci" írásához. Nem az első két részt, hanem a 2.-3. részt forgatták rögtön egymás után, összesen 11 hónapig, a két epizód közt 3 hét szünettel. Ez hozzátartozik az igazsághoz.:) Tehát a 2. résznek úgy sikerült megtartania az 1. színvonalát, hogy nem együtt forgatták őket, hanem 4 évvel később.:)

 
mamiéstöti2   2019. 02. 19.

Hasonlóan jó, mint az első rész és hiába a sok hasonló elem az első részből, ugyanolyan viccesre sikerült.


 
ArpiHajdu és Réci   2016. 10. 18.

A három Vissza a jövőbe filmnek mind-mind más hangulata van. Az első olyan igazi nosztalgiázós, jó kis '50-es évekbeli zenékkel. Milyen jó lenne, ha láthatnánk a szüleinket, akkor mikor először randiznak (bár kicsit azért furcsa is lenne)? A másodiknál pedig láthatjuk, hogy a film elképzelései szerint hogyan kellett volna fejlődnie a technológiának. Így, hogy már 2015 után járunk sajnos sok mindenben csalódnunk kellett: nincsenek életre kelő hologrammok, nem száguldozunk repülő autókkal, nincs önszáradó sportcipőnk és még csak pizzát se tudunk egy gombnyomásra hidratálni. De ettől még természetesen a film érdeme nem lesz kisebb, sőt...ez egy örök klasszikus, egy örök kedvenc. Egy olyan második rész, ami semmivel sem sikerült rosszabbul az elsőnél (talán azért is, mert közvetlen egymás után forgatták). S talán pár évtized múlva mi is elmondhatjuk, hogy "ahova mi megyünk, ott nincs szükség utakra".

 
Deku   2017. 07. 08.

Eme nagyszerű alkotás még mindig kedvencem és vigyorogva nézem meg még ma is. A folytatások buktatók szoktak lenni de itt ez a rész is annyira jó mint elődje és ez igazán nagy szó.

 
GedyPapa   2017. 03. 09.

Ami hiányzott az első részből azt a második epizódban megkaptam. A hatás-ellenhatás problematikáját. Mi történik, ha csak egy kis dolgot is megpiszkálunk a múltban, milyen hatása lesz a jövő szempontjából egy Almanachnak? Kitűnően mutat rá arra, hogy mi történik akkor, ha rossz kezekbe kerülnek a dolgok. A kedvenc részem az, amikor meglátjuk a különbséget a két jövő között. Más az elnök, mások a reklámok és más a jelen. Zseniális!

 
beero88   2016. 01. 17.

Hasonlóan az első részhez ez is nagy kedvencem volt. Szerencsére nem rontottak rajta semmit és ismét kapunk egy pörgős akciódús jelenetekkel teli, mókás kis filmet.

 
Fahéjgolyó   2016. 10. 18.

egyik kedvenc filmem. mindhárom film közel azonos színvonalon van, ami ritkaság a folytatásos filmeknél. hozza az előző hangulatát, a történet legalább annyira csavaros és ugyanolyan szórakoztató. mindegy hányszor látja az ember, nem fogja megunni.

 
Szivárvány1   2016. 08. 29.

Méltó folytatása a Vissza jövőben filmszériának. Meg sikerült ismételnie az első rész színvonalát ami igazán ritka manapság a filmeknél. Marty és Doki karakterei a filmben még mindig viszik a sikert könnyedén. Nagyon eltalálták a történetet.

 
Sabnock Sanatory   2018. 12. 18.

Ezzel a résszel is csak annyi a bajom, hogy nem igazán köt le, és valahogy nem tud elvarázsolni,pedig tényleg vannak benne látványos részek,pl a kétféle jövő,de J.Fox,mivel valamiért kissé irritál,ezért nem igazán bejövős.

 
Ms. Akárki   2019. 04. 22.

Nagyon jól felvették újra a történet fonalát, hangulatát. Méltó folytatás lett hálisten. Sokszor elrontják a sikeres filmek folytatását, de ennél kifejezetten jó lett, majdnem jobb, mint az első. A poénok most is nagyon ülnek, és csattanókból sincs hiány.

 
Dodi   2015. 06. 18.

Imádtam ezt a filmet gyerekkoromban, de azért ma már másképp tekintek rá, az biztos, hogy még most is egy szórakoztató film, de nem zseniális!

 
Norbert93   2019. 01. 05.

2015

A második rész teljesen más hangulatra váltott, s ez inkább előnyére vált a szériának, ezzel adva egy másik színt a darabnak. A három rész gyakorlatilag teljesen elüt egymástól és legfőképpen ez emelte klasszikus darabbá a filmeket.

 
MidoD7   2019. 04. 05.

Nem kellett csalódjak a készítőkben. Hozták az elvárt teljesítményt. Elképesztő a látvány, és úgy kompletten az egész csodálatos. Engem teljesen elbűvölt, így nem is volt kérdéses, hogy jól szórakoztam.

 
bgnz367   2017. 04. 18.

Az első után nekem ez a rész is nagyon szuper hangulatot varázsolt. A készítőknek erősen szárnyalta a fantáziája és ügyesen átültették ezt a filmbe is. Marty pedig még mindig hozza a formáját.

 
hackerjulcsi   2018. 03. 18.

A széria minden darabja remek lett és kultusz is egyúttal. Dokit imádom, annyira fura és őrült. Zseniális film, remek szereposztás és mai szemmel nézve is mosolyogtató :)

 
czerik   2018. 07. 30.

Remek film, ahogy az előző része is, jól hozza a tőle elvárhatót. Megint egy izgalmas sztorit kapunk, amiben ismét szuperül játszák a színészek a szerepüket.

 
Timon   2019. 11. 29.

Tartalmazhat cselekményelemzést. Az előző rész szinte klasszikusnak született,és ez legalább olyan jó lett,mint az. Érezhető benne,hogy el akarták kerülni a klasszikusok folytatásánál felmerülő kockázatot,hogy ne legyen rossz,de az előző szintjét simán tudja tartani. Tetszett,hogy most több idősíkot mutattak,még a jövő is hihetetlen volt,mai szemmel is. Azért nem kevés részt sikerült eltalálni belőle,ez nem volt semmi. A végén az 1955-ös részekkel való összekapcsolásos részt pedig rendesen végigizgultam. 10/10

 
szabomarc   2019. 01. 04.

Az első részhez hasonlóan szerintem ez is zseniális lett, a trilógiából nekem személy szerint a kedvenc részem ez. Furcsa így visszatekintve, hogy képzelték el a jövőt a film alkotásakor. Élvezetes, vicces, pörgős, akár az első rész. Bárki élvezettel nézné szerintem, ajánlom.

 
doroffee   2016. 02. 08.

Egy remek filmtrilógia szintén remek középső része. Az első egy pirinyót jobban tetszett, de ez a film is stabilan végigviszi azt a világot, univerzumot, amelyet a rendező felépített az első filmben. A humora még mindig szuper!

 
timar88   2017. 06. 23.

Igen, már ezt is régóta előszeretném venni és megnézni újra. Hatalmas film, szintén nálam nem külön filmeket alkotnak a trilógia darabjai, hanem egy nagy egészet.

 
Csillagpor   2017. 01. 27.

Nagyon jó kis folytatás, de a király ami mindent visz azért mégiscsak az első rész. Nagyon jó lenne, ha újra moziba kerülnének a folytatásos részek is. Biztos hogy még mindig nagyot szólna a mozikban. A professzor és Einstein a kedvencem de persze Marty figurája is megéri a pénzét.

 
Kis Anna Kinga   2018. 07. 10.

Ez a resz a Mi lett volna ha? resz. Nekem ez tetszik a legkevesbe, mert ugy ertekeltem, mintha nem tudtak volna h mirol is szoljon a film, ezert elvittek ebbe a vicces, bolondos talalmanyok musora iranyba. A zene es a kepi vilag meg mindig szuper, de osszessegeben ez a resz szerintem gagyi.

 
erahurka   2018. 08. 17.

Az első résznél sokkal komorabb, drámaibb epizód, ami még így is vicces tud lenni, az pedig, ahogyan az első rész történéseivel vegyítették ezt az epizódot, egyszerűen zseniális!

 
Tibor1114   2016. 11. 05.

Az első rész után azt hittem nem lehet ezt a filmet fokozni, de Marti és a Doki megint kitett magáért hogy egy egész estés családi mozival kápráztassa el a nézőket.Az elsőrész teljesen kapcsolódik a történethez és szeritnem ha lesz harmadik rész és hasonlóan jó mozit csnálnak a világ egyik legjobb trilógiáját hagyják örökségül.

 
Olivér Rózsa   2017. 01. 19.

Tetszett. Nagyon szórakoztató ez a rész is és az egész sorozat is.

 
Gábor Rózsa   2017. 01. 21.

Nagyon jó mind a 3 Vissza a jövőbe. Oly annyira igazából, hogy a mai filmek élvezhetőségét is simán hozza. Külön élmény, hogy a folytatások nem laposodnak el és egyáltalán nem rosszabbak, mint az első rész. Nagyon szuper kikapcsolódás és szórakozás akár többször nézve is.

 
wooderman   2016. 06. 27.

Nagyon -nagyon régi film, még gyermekként láttam, számomra igazán meghatározo filmalkotás, egyszerűen zseniálisan vannak kitalálva úgy a szereplők, a történet és a látványvilága

 
zsani   2018. 02. 03.

Általában a második részek, már nem olyan izgalmasak, de az a film kivétel. Elejétől a végéig leköti a figyelmem. Egy percre sem tudta elvonni sem sem a figyelmem.

 
a-arnold   2016. 09. 27.

Azért kemény, hogy mennyi minden teljesült 2015-re, mint ahogy megjósolták :)))

 
Vadgazda   2016. 05. 21.

Szerencsére a folytatás van olyan jó mint az első rész. A megismert szereplők sem változtak, kifejezetten érdekes a jövő akkori elképzelése ami konkrétan már el is múlt mai szemmel megnézve. Mégis ennyi idő után és bár nincs lebegő gördszekánk kifejezetten kellemes filmalkotás, ajánlott mindenkinek!

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.