Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
82
Filmadatlap
 
28
Szereplők
18
Vélemények
9
Képek
2
Videók
Űrgolyhók
Bill Pullman
Daphne Zuniga
 
dailyfilmsan   2020. 04. 29.

legújabb vélemény

Gyenge paródia, szinte alig van olyan poénja ami jól ült volna és kellően reflektálna a kiparodizált film hangulatához. Nem tetszett de azért annyira szőrnyű sem volt hogy ne tudtam volna végig nézni.

 
Deku   2017. 07. 18.

Emlékszem, hogy mikor először láttam földön fetrengtem a röhögéstől annyira jó poénokat szúrtak bele. Az egész film egy nagy humor bomba volt. Legjobb Star Wars paródia.


 
Thibo84   2016. 06. 26.

Tizenévesen a könnyeim patakokban folytak a film láttán, annyit vinnyogtam rajta. Ma már, harminc éves fejjel, nem köt le, úgy mint régen.

 
HETEDIK   2019. 04. 25.

Zseniális paródia, akárhányszor látom, mindig jobb kedvre derít. Az emberben pedig felötlik a gondolat, tényleg mekkora baromság is valójában az egész Star Wars, de pont ezért szeretjük. Kedvencem, mikor az Alien kibújik, majd kalapot vesz, és elkezd táncolni. Ez mekkora már! A szereplők is zseniálisak, főleg a mára elfeledett Rick Moranis, vagy a már sajnos elhunyt John Candy. Ilyen, mikor a messzi-messzi galaxis elé görbe tükröt állítanak.

 
harnas1207   2018. 12. 06.

Emlékeztem, hogy gyerekként láttam egy Star Wars paródiát. Csak sajnos arra nem emlékeztem, hogy ez milyen kínosan gyenge. Lehet az SW fanok imádják, de nekem irritálóan béna vígjáték.

A film összbevétele 38 119 483 dollár volt (imdb.com).

 

A Jabbára hajazó karakter jelmeze nagyrészt tényleg pizzából készült. A jelenetek felvételekor folyamatosan melegítették, hogy látványosan olvadjon a sajt. A benne nyomorgó színész azonban nem bírta a meleget, amikor pedig az egész füstölni kezdett, bepánikolt és segítségért kiáltozott. Hiába oltották el a pizzaruhát, az illető már nem volt hajlandó visszaülni, úgyhogy egy random stábtaggal fejezték be a munkát.

(LionelMessi10)
 

A forgatókönyvben nem szerepelt a babáival játszó Dark Helmet, ezt a részt Rick Moranis improvizálta.

(dittee)
 

A filmben többször is improvizált John Candy, akkor is, amikor Morzsa fel akar állni az ülésből, de nem kapcsolja kis az övét: "ÁÁÁÁ, most egy csík marad a hasamon!".

(dittee)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.