Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
73

Galaxis útikalauz stopposoknak (2005)

The Hitchhiker's Guide to the Galaxy
Filmadatlap
 
30
Szereplők
13
Vélemények
12
Képek
1
Videók
 
petraszab   2020. 01. 14.

legújabb vélemény

Nagyon beteg, de annál viccesebb. Szerintem a 81-es filmnél még jobb is lett. A lényeket is jól megcsinálták.

 
indingo   2019. 12. 30.

Az eleje és a vége jó, de közte eléggé fárasztó darab. Vannak benne jó megoldások és kedvelhető karakterek, mint a nagyfejű depis robot, de összességében egy feledhető alkotás.


 
Deku   2017. 10. 25.

Viszonylag tűrhető lett, voltak benne szarvas hibák de ennek ellenére nézhető is lehetett volna. Annyira rossz nem volt a történet, de az, ahogy tálalták nem vette be a gyomrom.

 
dailyfilmsan   2019. 02. 08.

A könyv sokkal jobb mint ahogyan a film sikerült. Kiveszett belőle a lélek. Persze visszaad valamennyit de ha a teljes élmény kell akkor a könyvet kell olvasni. A vizuális megközelítés valahol nagyon jó de van ahol borzalmas a kettő ellentétees pólus ide-oda cikázik. Erősen közepes lett sajnos. Pedig szerettem volna hogy ez a film kicsit jobb legyen.

 
Thibo84   2016. 06. 26.

Olvastam a könyvet, és azt kell, hogy mondjam, a film mérföldekkel jobban sikerült. Rengetegszer láttam már, de nem tudom megunni.

 
A könyv írója, Douglas Adams is dolgozott a forgatókönyvön, de sajnos 2001-ben elhunyt, így csak a film előkészítésében vehetett részt. Nem tudom sajnos megállapítani, hogy mennyire voltak hűek az alkotók a nagy sikerű írásműhöz, én jól szórakoztam rajta, ha esetleg valakinek kimaradt volna az életéből, sürgősen pótolja! Viszlát, és kösz a halakat! több»

A film összbevétele 104 478 416 dollár volt (imdb.com).

 

A Humma Kabula templománál látható ajtókilincset Douglas Adams orráról mintázták.

(Thibo84)
 

Oliver Postgate jelenkezett a könyv hangjára.

(Thibo84)
 

A telefon, amelyet Arthur a film első részében használ, Nokia 7610.

(Thibo84)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.