Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
93

A Birodalom visszavág

(Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back)
A Birodalom visszavág
 
Orosz István  2017. 08. 01.

Ebbe a részben az első rész okozta izgalmat, még csak fokozni tudták. Tetszik a havas bolygó, a birodalmi lépegetők. A csata jelenetek. Minden meg van benne, hogy kalandos, és szórakoztató legyen.

 
Snowball  2016. 12. 12.

Egész tűrhető kis film lett. Látványra mindenképpen maxos lett de a sztorija itt ott gyenge lábakon állt Legalábbis lenne miben kötekedni ha arról lenne szó. Viszont eme hiányosságokat elnézve egész viselhető.

 
GedyPapa  2017. 03. 06.

A sorozat legjobban sikerült része szerintem, amit a legtöbben idéznek és tudnak fejből. A történet és a látvány is kiváló. Akárhányszor meg tudnám nézni, bármilyen nyelven.

 
mdlg4th  2016. 02. 04.

A film itt elmondható, hogy rendben volt minden téren, fantasztikus volt a zenei része és a karakterek kidolgozása is. Kellemes kis alkotás az egész család számára és így bátran ajánlós fajta.

 
Bthewatcher  2017. 08. 17.

Zseniális alkotás! A szereplők, és a karakterek egyediek, nagyon jól van kivitelezve mind a film, mind a története, aki szereti az ilyenfajta filmeket annak ajánlom!!

Harrison Ford
Billy Dee Williams
Harrison Ford
Carrie Fisher
 

A filmből ki lett vágva egy jelenet, amelyben Leia és Han beszélgetése alatt, Wampák törnek be a lázadók főhadiszállására.

(Scramananga)
 

A Rotten Tomatoes oldalán 94%-os értékelést kapott 88 kritika alapján.

(Bogi87)
 

A Rotten Tomatoes TOP 100 akció-, és kalandfilm kategória listájának 39.helyén áll.

(Bogi87)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.