Kalandos, igazán izgalmas, ugyanakkor vicces, szórakoztató film, nem csalódtam benne. Talán csak egy-két apróság volt az, ami nem tetszett. Egyébként mindenki rendben van benne, a látvány is nagyon jó.
A legjobb az időutazós filmek között! Gyerekként megszerettem és azóta sem szerettem ki belőle. A klasszikus filmek gyöngye. Két magyar szinkron is készült hozzá, így akik most szeretnék megnézni, azoknak ajánlom, hogy az eredeti régi magyar szinkron... Teljes kritika
Ez a rész a kedvencem, felettébb szórakoztató frappáns befejezéssel. Noha rengeteg baki van benne mégis a gyerekkorom egyik legmeghatározóbb filmje volt, nagyon jó a széria!!
Kicsit önző, hogy az egész időt úgy írnák, hogy a McFly család dolgai rendben legyenek. A jövőkép bár eltér a valóságtól, de attól még bámulatos belegondolni, hogy amikor a filmet csinálták, kb a mostani éveket lőtték be "távoli jövő"-nek. Ez kicsit ... Több
Akárcsak az első rész itt is maradtak a már első részben megkedvelt karakterek. A történet természetesen nem sokat változott viszont továbbra is elvarázsolja a nézőt. Nekem nagyon bejött ez is.
Kellemetlenül gyenge lett ez a film. Teljesen elszúrt az egész legszívesebben mínuszt adnék rá mivel annyira nem tetszett. Gyenge és könnyen felejthető alkotás.
Egyedi film és látványvilág. A második rész méltó folytatása a pár évvel korábban bemutatott első résznek. Nagyon csúcsra sikerült és ez nagy dícséret tőleg. Végigizgultam első alkalommal is, de ha újranézem akkor is mindig azon kapom magam hogy izgulok Marty-ért.
Vissza a jövőbe a 80-as évek egyik legjobb filmje, sőt, talán még azóta is helytáll. Rongyosra néztem gyerekkoromban, manapság is előveszem néha. Nagyon jól össze vannak rakva az idősíkok, mind 3 részre kiváló film.
Messze a legjobb vissza a jövőbe rész. Mindenkinek MJ Fox a kedvence, de én mégis a delorian miatt szeretem nézni :) TV-ben is sokszor adják, de szerintem ezt bűn reklámokkal megszakítva nézni,sokat elvesz. Inkább vegyétek meg vagy szerezzétek be :)
Jó film, felhúzza a trilógia átlagát. Hogy mivel? Az érdekes jövőképpel. Sok rajongó várta, hogy mi jön be. Nos ahogy a legtöbb jövőt megtippelni akaró alkotás ez sem volt sikeres. Légdeszka, önbefűző cipő a valóságban elmaradt, lett viszont helyet... Több
Imádom a klasszikus humorú filmeket és egy kis scifis beütése is van ami egyenesen zseniális. Rendkívül látványos és humoros. Mary a kedvenc szereplőm és a professzor. Rendkívül akciódús és izgalmas. Nagyon eredeti film. Imádom mindegyik részét.
Az egyik igazán nagy kedvenc. Az akkori technológiához képest nagyon látványos és igényes film. A karakterek szuperek és pótolhatatlanok. Örök kedvenc.