Vissza a jövőbe III. (1990)

Back to the Future Part III

Gamehun638   2023. 04. 12.

A három filmet nagyon nehéz értékelni, mert a hiábi ellenére is egy üde színfolt a filmek világába. Viszont nekem annyira nem jött be ez a Western. Picit gyengébb mint az első rész, de szórakoztatő és leköt.

mamiéstöti2   2019. 02. 19.

EGy kicsit elmarad az első két rész színvonalától, de azért elég jó még ez a rész is. Izgalmas a vége.

Sabnock Sanatory   2020. 08. 11.

Nekem első látásra sem lett szerelem,és azóta az érzés csak kopott.Michael J.Fox abszolute nem illik a szerepre,teljesen életidegen.A vonatos rész,és egy-két humor rendben,de semmi extra.

ArpiHajdu és Réci   2016. 10. 18.

A harmadik filmben végre kicsit a kedvenc figurámra, Dokira koncentrálhatunk. E nélkül a film nélkül nem is lenne igazi a széria, hiszen a második rész végén csak annyit tudunk róla, hogy a vadnyugaton ragadt. Ismét csak szuper alakítások és remek ze... több»

Deku   2017. 07. 18.

Sajnos az első kettő részt meg se közelíti eme harmadik darab. Emlékszem nagy csalódás volt amikor megnéztem, hisz vártam a már megszokott szórakoztató újdonságokat de itt semmi olyan nem volt.

GedyPapa   2017. 03. 09.

Sokkal inkább viccesre sikerült, mintsem zseniálisra. Habár a vonatból "készített" időgép hatalmas ötlet. A cselekményszál annyira nem eredeti, hiszen sok helyen megfigyelhető, hogy ugyanabba a kézbe ülnek bele, mint az előző részekben (az eltűnő sze... több»

Ms. Akárki   2019. 04. 28.

Talán ez az egyedüli a vissza a jövőbe trilógiában, ami egy kicsit gyengébbre sikerült. Kicsit nyakatekert volt ez a vadnyugati vonatos időutazás. Egyszernézős így csupán. De szép lezárás volt.

A zenekar a filmben a ZZ Top.

(hszpp)

Matt Clark játszotta A törvényen kívüli Josey Wales című Clint Eastwood filmben is a bárpultost, akárcsak a Vissza a jövőbe 3. részében.

(ArpiHajdu és Réci)

Ronald Reagen nagy Vissza a jövőbe rajongó volt. Robert Zemeckis felajánlotta nekik, hogy játssza el Hill Valley polgármesterért az 1885-ös részekben, ám végül nem valósult meg az ötlet.

(ArpiHajdu és Réci)

Amikor a harmadik részről kérdezték, Bob Gale azt nyilatkozta, hogy az első két részben már mindent bemutattak Marty családját illetően, így ez a rész inkább a Dokira fog koncentrálni, az ő szerelmi életére. Így történt, hogy Christopher Lloyd első kamerák előtti csókja is elcsattant.

(ArpiHajdu és Réci)

Dean Cundey, a film operatőre játszotta a fényképészt, amikor Dokiról és Martyról a híres kép készült az óránál.