Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
86%

Vissza a jövőbe III. (1990)

Back to the Future Part III
Filmadatlap
 
30
Szereplők
43
Vélemények
13
Képek
1
Videók

Galéria (13)

Videók (1)

 
Gamehun638   2023. 04. 12.

legújabb vélemény

0

A három filmet nagyon nehéz értékelni, mert a hiábi ellenére is egy üde színfolt a filmek világába. Viszont nekem annyira nem jött be ez a Western. Picit gyengébb mint az első rész, de szórakoztatő és leköt.

 
mamiéstöti2   2019. 02. 19.

1

EGy kicsit elmarad az első két rész színvonalától, de azért elég jó még ez a rész is. Izgalmas a vége.

 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 11.

0

Nekem első látásra sem lett szerelem,és azóta az érzés csak kopott.Michael J.Fox abszolute nem illik a szerepre,teljesen életidegen.A vonatos rész,és egy-két humor rendben,de semmi extra.

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 10. 18.

0

A harmadik filmben végre kicsit a kedvenc figurámra, Dokira koncentrálhatunk. E nélkül a film nélkül nem is lenne igazi a széria, hiszen a második rész végén csak annyit tudunk róla, hogy a vadnyugaton ragadt. Ismét csak szuper alakítások és remek ze... több»

 
Deku   2017. 07. 18.

0

Sajnos az első kettő részt meg se közelíti eme harmadik darab. Emlékszem nagy csalódás volt amikor megnéztem, hisz vártam a már megszokott szórakoztató újdonságokat de itt semmi olyan nem volt.

 
GedyPapa   2017. 03. 09.

0

Sokkal inkább viccesre sikerült, mintsem zseniálisra. Habár a vonatból "készített" időgép hatalmas ötlet. A cselekményszál annyira nem eredeti, hiszen sok helyen megfigyelhető, hogy ugyanabba a kézbe ülnek bele, mint az előző részekben (az eltűnő sze... több»

 
Ms. Akárki   2019. 04. 28.

0

Talán ez az egyedüli a vissza a jövőbe trilógiában, ami egy kicsit gyengébbre sikerült. Kicsit nyakatekert volt ez a vadnyugati vonatos időutazás. Egyszernézős így csupán. De szép lezárás volt.

A film összbevétele 244 527 583 dollár volt (imdb.com).

 

A zenekar a filmben a ZZ Top.

(hszpp)
 

Matt Clark játszotta A törvényen kívüli Josey Wales című Clint Eastwood filmben is a bárpultost, akárcsak a Vissza a jövőbe 3. részében.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Ronald Reagen nagy Vissza a jövőbe rajongó volt. Robert Zemeckis felajánlotta nekik, hogy játssza el Hill Valley polgármesterért az 1885-ös részekben, ám végül nem valósult meg az ötlet.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Amikor a harmadik részről kérdezték, Bob Gale azt nyilatkozta, hogy az első két részben már mindent bemutattak Marty családját illetően, így ez a rész inkább a Dokira fog koncentrálni, az ő szerelmi életére. Így történt, hogy Christopher Lloyd első kamerák előtti csókja is elcsattant.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Dean Cundey, a film operatőre játszotta a fényképészt, amikor Dokiról és Martyról a híres kép készült az óránál.

(ArpiHajdu és Réci)