Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
87

Vissza a jövőbe III. (1990)

Back to the Future Part III
Filmadatlap
 
33
Szereplők
38
Vélemények
13
Képek
1
Videók
 
mamiéstöti2   2019. 02. 19.

EGy kicsit elmarad az első két rész színvonalától, de azért elég jó még ez a rész is. Izgalmas a vége.

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 10. 18.

A harmadik filmben végre kicsit a kedvenc figurámra, Dokira koncentrálhatunk. E nélkül a film nélkül nem is lenne igazi a széria, hiszen a második rész végén csak annyit tudunk róla, hogy a vadnyugaton ragadt. Ismét csak szuper alakítások és remek zene a ZZ Top jóvoltából, valamint a western filmek királyára, Clint Eastwood-re való utalás sem maradt el. Amikor Doki egyetlen feles whiskey-től kidől, az mindent visz, a vonattal felgyorsítani a DeLorean-t 88 mérföldes sebességre pedig az egyik leglátványosabb jelenet, amit a maga korában film produkálhatott. Sok ehhez hasonló filmsorozat kellene mostanában is!


 
Deku   2017. 07. 18.

Sajnos az első kettő részt meg se közelíti eme harmadik darab. Emlékszem nagy csalódás volt amikor megnéztem, hisz vártam a már megszokott szórakoztató újdonságokat de itt semmi olyan nem volt.

 
GedyPapa   2017. 03. 09.

Sokkal inkább viccesre sikerült, mintsem zseniálisra. Habár a vonatból "készített" időgép hatalmas ötlet. A cselekményszál annyira nem eredeti, hiszen sok helyen megfigyelhető, hogy ugyanabba a kézbe ülnek bele, mint az előző részekben (az eltűnő szereplők a képeken). Így a zárás nem csapott oda annyira, mint amekkora potenciál volt benne.

 
Fahéjgolyó   2016. 10. 18.

nagyon jó folytatása az előzőeknek, és habár már nagyjából ráérzünk hogyan fog működni majd az időutazósdi, mégis ugyanannyira élvezzük a filmet, mint mikor az első részt láttuk. fordulatos, kalandos, mindneképp látni kell

A film összbevétele 244 527 583 dollár volt (imdb.com).

 

A zenekar a filmben a ZZ Top.

(hszpp)
 

Matt Clark játszotta A törvényenkívüli Josey Wales című Clint Eastwood filmben is a bárpultost, akárcsak a Vissza a jövőbe 3.részében.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Ronald Reagen nagy Vissza a jövőbe rajongó volt. Robert Zemeckis felajánlotta nekik, hogy játssza el Hill Valley polgármesterért az 1885-ös részekbe, ám végül nem valósult meg az ötlet.

(ArpiHajdu és Réci )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.