Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
95

Final Cut: Hölgyeim és uraim (2012)

Final Cut - Hölgyeim és uraim
Filmadatlap
 
29
Szereplők
5
Vélemények
13
Képek
3
Videók
 
Deku   2017. 12. 21.

legújabb vélemény

Nem hinném, hogy kell ecsetelni de leginkább az tetszett, hogy a karakterek nagyon erősek voltak. Ezt a filmet csak imádni tudom. Igazán kellemes hangvételű és nem érzem, hogy laposodna a történet.

 
erare   2016. 06. 05.

Imádtam a filmet! Ha százszor megnézném, akkor sem tudnám megunni ezeket a filmklasszikusokat, ismert jeleneteket és színészóriásokat. Remek a vágás; pont ott és pont annyit enged, amennyi szükséges. A filmzenék párosítása is csak növelte az élvezetemet. Ajánlom mindenkinek, aki szeretne nevetni és a látványban gyönyörködni.


 
Berto49   2017. 10. 01.

Pálfi György 450 filmből 1.200 snittet válogatott és vágott össze. Fantasztikus teljesítmény, mivel több száz szereplő alakításában egy jól követhető történet áll össze. Szerintem teljesen egyedi, érdemes megtartani.

 
sipiarpi   2016. 09. 06.

Zseniális ötlet, nagyszerű megvalósítás. Egy szerelem története a filmvilágban! Számomra többször nézős!

 
jazzy   2015. 05. 15.

Ez a film egy csoda! Nem akartam elhinni, amikor utánaolvasva megtudtam, hogy 495 filmből szedték össze az egyes jeleneteket. Bámulatos! És így sem kusza és nem is érthetetlen a története. Szerintem ez a film méltán sorakozhat fel azon alkotások sorába, melyet mindenkinek látnia kell egyszer ebben az életben! Ez egy kincs!

 

Pálfi György saját szabálya alapján a felhasznált filmek eredeti kópiáit alkalmazta.

(Bogi87)
 

A rendező saját szabálya az volt, hogy filmjét csak ingyenesen lehet vetíteni, nem lehet érte pénzt kérni. Emiatt jogdíjat sem fizetett a bevágott filmjelenetekért, így sok film felhasználását nem engedélyezték számára.

(Bogi87)
 

A Final Cut című filmet hozzávetőlegesen 450 film 1400 jelenetéből állították össze. Mivel ez igen sokáig tartott, sok munkával járt, így összesen három vágó dolgozott rajta.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.