Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
72%

Nyitva (2018)

Nyitva
Filmadatlap
 
25
Szereplők
23
Vélemények
17
Képek
5
Videók

Galéria (17)

Tenki Réka
Jordán Adél

Videók (5)

 
diumiu   2021. 10. 13.

legújabb vélemény

0

Elcsépelt mondatnak gondolom azt, hogy "ahhoz képest, hogy magyar film, nem is rossz". Szerintem egyre jobb alkotások születnek, egyre több új név kap lehetőséget, hogy bemutatkozzon (gondolok itt készítőre és színészre is). Nekem nagyon tetszett, bármikor szívesen újranézem.

 
ArpiHajdu és Réci   2018. 10. 29.

a nap véleménye

0
Megsínyleni a kalandokat

Ismét egy Terápiás rendező: Nagypál Orsi. Az első nagyjátékfilmjével. S egy újabb fontos témával, amivel foglalkozni kell. Nevezetesen: hogyan tartsuk frissen és fitten a szexuális vágyakat egy régóta tartó párkapcsolatban? S főleg: legyünk-e nyitott... teljes kritika»

 
indingo   2019. 10. 20.

0

Összességében nekem tetszett a film. Volt benne mondanivaló és némi humor is . Elgondolkodtató story, helyenként kicsit nyers és megbotránkoztató.

 
Berto49   2018. 10. 20.

0

Ezt a filmet választottam a nyert mozijegy utalvánnyal, ezúton köszönöm! Őszintén szólva nagyon megbántam. Ilyen liberális szellemű, a promiszkuitást népszerűsítő filmhez még támogatást is adott a Filmalap. Az biztos, hogy mai magyar filmet ezután jó... több»

 
7ETEDIK   2019. 10. 18.

0

Sok értelme volt leforgatni ezt a rakat [email protected], mert ugye felnőtt emberek lévén nem tudjuk, hogy egy kapcsolat minél tovább tart, annál jobban ellaposodik. A magyar filmalap pedig ilyen filmekbe önti a közpénzt! Gratulálok!

 
Szilonka   2020. 02. 05.

0

Igazából nem volt rossz, csak olyan erőltetett volt helyenként a story, meg a a mondanivaló.

 
TomÁcs   2019. 11. 20.

0

Tetszett a filmben az őszintesége. A története elég kerek és nyílt, a címhez hűen. Valahol tényleg a magyar valóságot mutatja.

A film 24 074 810 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 51 759 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A Nyitva forgatása 30 napot vett igénybe. A stáb 30 budapesti helyszínen dolgozott, és 10 napot forgattak egy, a produkció számára épített stúdiódíszletben.

(hp)
 

A filmet 317 millió forinttal támogatta a filmalap.

(hp)
 

A filmet rendező Nagypál Orsi a London Film Schoolban végezte tanulmányait.

(hp)
 

A Nyitva forgatása 2017. július 17-én kezdődött meg Budapesten.

(hp)
 

"Olyan filmet szerettem volna csinálni, ami szórakoztató, amin sokat lehet nevetni, de a film végére el is gondolkodtatja a nézőt. Fanni és Bálint hétköznapi, szerethető hősök, a problémáik sokunk számára átélhetőek, hiszen mindannyian voltunk már párkapcsolatban, vagy épp vágyunk erre" - árulta el a filmet rendező Nagypál Orsi.

(hp)
 
Hármas-, sőt, négyesszex is akad, de nem csak ezért érdemes megnézni Nagypál Orsi első nagyjátékfilmjét: a Nyitva okos is, kedves is, miközben vicces sem felejt el lenni. több»
 
A Nyitva film szexuális erkölcsök és alapvető emberi bizalom, szeretet óvodájába teszi bele a nézőit de nem ad mellé óvónőt. Így pedig nem valószínű, hogy egy magasabb jót fogunk szolgálni a saját magunknak levont tanulságokkal.   több»
 
A Nyitva az erotikával és a nyitott kapcsolatok bemutatásával is adós marad, ehelyett egy felettébb vicces, imádni való és helyenként túlságosan is óvatos filmet kapunk. több»