Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
70%

Nyitva (2018)

Nyitva
Filmadatlap
 
25
Szereplők
24
Vélemények
17
Képek
5
Videók

Galéria (17)

Tenki Réka
Jordán Adél

Videók (5)

 
SzupiMester   2022. 01. 05.

legújabb vélemény

0
Szódával elmegy

Nem volt ez rossz, egyszer nézős, könnyed film.

 
ArpiHajdu és Réci   2018. 10. 29.

a nap véleménye

0
Megsínyleni a kalandokat

Ismét egy Terápiás rendező: Nagypál Orsi. Az első nagyjátékfilmjével. S egy újabb fontos témával, amivel foglalkozni kell. Nevezetesen: hogyan tartsuk frissen és fitten a szexuális vágyakat egy régóta tartó párkapcsolatban? S főleg: legyünk-e nyitott... teljes kritika»

 
indingo   2019. 10. 20.

0

Összességében nekem tetszett a film. Volt benne mondanivaló és némi humor is . Elgondolkodtató story, helyenként kicsit nyers és megbotránkoztató.

 
Berto49   2018. 10. 20.

0

Ezt a filmet választottam a nyert mozijegy utalvánnyal, ezúton köszönöm! Őszintén szólva nagyon megbántam. Ilyen liberális szellemű, a promiszkuitást népszerűsítő filmhez még támogatást is adott a Filmalap. Az biztos, hogy mai magyar filmet ezután jó... több»

 
HE7EDIK   2019. 10. 18.

0

Sok értelme volt leforgatni ezt a rakat [email protected], mert ugye felnőtt emberek lévén nem tudjuk, hogy egy kapcsolat minél tovább tart, annál jobban ellaposodik. A magyar filmalap pedig ilyen filmekbe önti a közpénzt! Gratulálok!

 
Szilonka   2020. 02. 05.

0

Igazából nem volt rossz, csak olyan erőltetett volt helyenként a story, meg a a mondanivaló.

 
elekm90   2021. 04. 28.

0

Az alapötletben volt némi eredetiség, sajnos ez nem mentette meg, amennyire merésznek gondoltam előzetesen, annyira nem volt az valójában. Idővel a történet íve a szokásos, hasonló filmekből már ismert medrébe terelődik, onnantól semmi újat nem tud m... több»

A film 24 074 810 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 51 759 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A Nyitva forgatása 30 napot vett igénybe. A stáb 30 budapesti helyszínen dolgozott, és 10 napot forgattak egy, a produkció számára épített stúdiódíszletben.

(hp)
 

A filmet 317 millió forinttal támogatta a filmalap.

(hp)
 

A filmet rendező Nagypál Orsi a London Film Schoolban végezte tanulmányait.

(hp)
 

A Nyitva forgatása 2017. július 17-én kezdődött meg Budapesten.

(hp)
 

"Olyan filmet szerettem volna csinálni, ami szórakoztató, amin sokat lehet nevetni, de a film végére el is gondolkodtatja a nézőt. Fanni és Bálint hétköznapi, szerethető hősök, a problémáik sokunk számára átélhetőek, hiszen mindannyian voltunk már párkapcsolatban, vagy épp vágyunk erre" - árulta el a filmet rendező Nagypál Orsi.

(hp)
 
Hármas-, sőt, négyesszex is akad, de nem csak ezért érdemes megnézni Nagypál Orsi első nagyjátékfilmjét: a Nyitva okos is, kedves is, miközben vicces sem felejt el lenni. több»
 
A Nyitva film szexuális erkölcsök és alapvető emberi bizalom, szeretet óvodájába teszi bele a nézőit de nem ad mellé óvónőt. Így pedig nem valószínű, hogy egy magasabb jót fogunk szolgálni a saját magunknak levont tanulságokkal.   több»
 
A Nyitva az erotikával és a nyitott kapcsolatok bemutatásával is adós marad, ehelyett egy felettébb vicces, imádni való és helyenként túlságosan is óvatos filmet kapunk. több»