Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
68
Filmadatlap
 
16
Szereplők
4
Vélemények
Képek
3
Videók
 
J.Fatime   2015. 02. 01.

Kezdjük ott,hogy nem szeretem a magyar filmeket,mert közel sincsenek a jó filmekhez,hát ez sincs!Gagyi,értelmetlenség az egész film!Mos,t ha valaki megkérdezné, mi volt a film lényege, komolyan el kéne gondolkoznom mit mondjak!

 
tuskólédi   2015. 03. 28.

A film borzasztóan lassan indult be, az első fele kifejezetten nem tetszett, unalmas volt. Jakab Juli nagyon irritált. Maga a karakter sem volt realisztikusan megrajzolva, amit a forgatókönyv gyengeségének tulajdonítok. Az egész film olyan kis esetlen, átlagos a történet.


 
ruman666   2016. 07. 08.

Ez a film nekem egy kicsit túl sok volt. Nem nagyon szeretem az ennyire elvont mozikat. Ettől ez a film még lehet, hogy jó, csak valahogy az én ízlésemet nem találta el. Mondjuk azért Török Feri korábbi filmjénél a Jött egy busznál (2003) sokkal megragadhatóbb, szóval ez is valami. A film humorát pedig kimondottan bírtam.

 
gandalf01   2016. 01. 10.

Török Feri legújabb filmje olyan, mint egy drogos álomutazás, amiben minden lehetséges. Ha lenne a filmművészetben mágikus realizmus, akkor ez lenne az. Ha nyitottak vagyunk experimentális, kissé agyament filmekre, akkor a Senki szigete jó szórakozást nyújthat. Szinte biztos vagyok abban, hogy sokaknak nem fog tetszeni. De mindegy, szerintem zseniális!

 
Hosszú várakozás előzte meg Török Ferenc legújabb filmjének bemutatóját. A rendező azt állította, nem Moszkva tér 2-t akart készíteni, mégis valami hasonlóan könnyű, nézőbarát filmet szeretett volna létrehozni. Úgy gondoljuk sikerült. több»
 

A film teljes költségvetése a Magyar Nemzeti Filmalap 236 millió forintos támogatásával összesen 339 millió forint volt.

(ps)
 

A Senki szigete egy hatalmas makett.

(ps)
 

A díszletek Spitzmüller Kata és Törőcsik Ambrus, illetve Stark Attila keze munkáját dicsérik.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.