Játssz egy Huawei MediaPad T3-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
81

Moszkva tér

(Moszkva tér)
 
indingo  2017. 11. 18.

Igazi magyar kultuszfilm, remek történettel, sok mondanivalóval. Van benne egy kis múlt egy kis történettel. Remek karakterek igazi érzelmes alkotás.

 
doroffee  2016. 02. 14.

Bírtam ezt a filmet. Nagyon jól hozta a rendszerváltás időszakának életérzését az általános kamaszélet viszontagságaival keverve. Csak irigykedtem, hogy én valószínűleg sosem fogok VIP hullámmedencézni :D.

 
Milanman  2015. 02. 10.

A rendszerváltás utáni magyar filmgyártásból a személyes kedvencem. A film eseményeiből sokhoz hasonló velem is megesett (bár pár évvel később) de mégis hihetetlen ismerős-nosztalgiával gondolok erre a filmre. Nem hinném, hogy bármilyen szempontból is különleges lenne, de számomra sokat jelent.

 
Fildi  2015. 07. 29.

Annyira nem jó film, mint ahogyan azt beharangozták. Inkább egy egyszer nézhető, középszerű magyar vígjátéknak mondanám középszerű poénokkal. Egyszeri nézésre elmegy!

 
anita9215  2016. 05. 08.

Nem túl elhíresült magyar film mint mondjuk egy Üvegtigris. Nem igazán érte el azt a hatást a film, amire befizettem. Ez pedig elkeserítő volt. Gyakorlatilag pusztán időpocséklás volt. Bőven hozhattak volna ki belőle sokkal többet is, mert az alap történet igazán kedvemre való lett volna. Szóval ez most elég harmatos lett.

Smoking Barrels: Moszkva tér
A tökéletes kommunikáció teszi nosztalgián felül is átélhetővé a Moszkva teret, és a "generációs film" besorolás ellenére ezért működik generációkon átívelően is. Ez pedig akkor is elvitathatatlan érdeme, ha kicsit húzhatjuk a szánkat, hogy ennél többre nem vágyik és ennél többet nem is tud adni.

7,5/10
 

A 2001-es 32. Magyar Filmszemlén három díjat is elhozott. A legjobb első filmért kapott Török Ferenc, a legjobb női epizódszereplő Pápai Erzsi lett, ill. az internetes közönségszavazás alapján Török Ferenc megkapta a legjobb nagyjátékfilmnek járó díjat is.

(GaEnik)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.