Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
79
Filmadatlap
 
24
Szereplők
8
Vélemények
14
Képek
5
Videók
 
indingo   2017. 11. 18.

Igazi magyar kultuszfilm, remek történettel, sok mondanivalóval. Van benne egy kis múlt egy kis történettel. Remek karakterek igazi érzelmes alkotás.

 
Milanman   2015. 02. 10.

A rendszerváltás utáni magyar filmgyártásból a személyes kedvencem. A film eseményeiből sokhoz hasonló velem is megesett (bár pár évvel később) de mégis hihetetlen ismerős-nosztalgiával gondolok erre a filmre. Nem hinném, hogy bármilyen szempontból is különleges lenne, de számomra sokat jelent.


 
doroffee   2016. 02. 14.

Bírtam ezt a filmet. Nagyon jól hozta a rendszerváltás időszakának életérzését az általános kamaszélet viszontagságaival keverve. Csak irigykedtem, hogy én valószínűleg sosem fogok VIP hullámmedencézni :D.

 
Fildi   2015. 07. 29.

Annyira nem jó film, mint ahogyan azt beharangozták. Inkább egy egyszer nézhető, középszerű magyar vígjátéknak mondanám középszerű poénokkal. Egyszeri nézésre elmegy!

 
anita9215   2016. 05. 08.

Nem túl elhíresült magyar film mint mondjuk egy Üvegtigris. Nem igazán érte el azt a hatást a film, amire befizettem. Ez pedig elkeserítő volt. Gyakorlatilag pusztán időpocséklás volt. Bőven hozhattak volna ki belőle sokkal többet is, mert az alap történet igazán kedvemre való lett volna. Szóval ez most elég harmatos lett.

 
A tökéletes kommunikáció teszi nosztalgián felül is átélhetővé a Moszkva teret, és a "generációs film" besorolás ellenére ezért működik generációkon átívelően is. Ez pedig akkor is elvitathatatlan érdeme, ha kicsit húzhatjuk a szánkat, hogy ennél többre nem vágyik és ennél többet nem is tud adni.

7,5/10 több»
 
16 évvel a premier után ismét nagyvásznon látható Török Feri legendás elsőfilmje, a Moszkva tér. Különleges mozi ez még mindig – és nem csak azért, amiért a legtöbbször emlegetjük. több»
 

A 2001-es 32. Magyar Filmszemlén három díjat is elhozott. A legjobb első filmért kapott Török Ferenc, a legjobb női epizódszereplő Pápai Erzsi lett, ill. az internetes közönségszavazás alapján Török Ferenc megkapta a legjobb nagyjátékfilmnek járó díjat is.

(GaEnik )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.