Magyarországi színésszel jön Rob Zombie szörnyfilmje, Budapest gyönyörű belvárosából jelentkezett a rendező (fotó)

Újabb casting hírek érkeztek a Rob Zombie rendezésében készülő The Munsters reboothoz. Zombie az Instagramon osztott meg egy friss fotót a szereplőgárda új tagjáról, melyen a hosszú évek óta Magyarországon, Balatonmagyaródon élő brit száramázú színész, egykori rendőr, Jeremy Wheeler (Kerekes Jeromos) látható Mr. Gateman szerepében. 

"Hölgyeim és uraim, bemutatom az új szereplőnket egyenesen a The Munsters forgatásáról, Budapest gyönyörű belvárosából... Jeremy Wheeler aka MR. GATEMAN, Herman főnöke a GATEMAN, GOODBURY and GRAVES TEMETKEZÉS VÁLLALATBANf a legjobb temetkezési vállalatbam egész Mockingbird Heights-ban. Ne hagyd, hogy a megnyerő mosoly megtévesszen... ő egy komor ember egy komor munkához."

"Ettől kiráz a hideg!" kommentálta a Herman karakterét alakító Jeff Daniel Phillips, a nagypapát játszó Dan Roebuck pedig hozzátette, hogy Wheeler "nagyon jó színész".

Az eredeti ‘60-as évekbeli sorozat egy barátságos szörnycsaládról szólt, melynek tagjai nem értették, miért reagálnak rájuk olyan furcsán az emberek. Mr. Gateman egy olyan karakter, aki a The Munsters eredeti szitkom változatában is feltűnt, bár meglehetősen rövid ideig. Két epizódban szerepelt, de a sorozat során gyakran hivatkozik rá Herman. A főnök szigorú tudott lenni a munkahelyén, de egyszer azért szakított időt arra, hogy meglátogassa a Munster családot a Mockingbird Lane 1313-ban, hogy együtt vacsorázzon Hermanékkal.

Jeremy Wheeler olyan filmekben szerepelt, mint a Houdini vagy a magyar vígjáték, a Nyitva. Emellett a Netflix népszerű sorozatában, A koronában is láthattuk. Wheeler emellett szerepelni fog az azonos című videojáték alapján készülő Borderlands-filmben is, amelynek főbb szerepeiben olyan sztárokat láthatunk majd, mint Cate Blanchett, Jamie Lee Curtis, Jack Black, Kevin Hart és Édgar Ramírez.

A Munsters reboot várhatóan 2022-ben kerül a mozikba, és az NBCUniversal streaming szolgáltatásán, a Peacockon is streamelhető lesz.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RobZombieofficial (@robzombieofficial) által megosztott bejegyzés