Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
15
Szereplők
4
Vélemények
7
Képek
3
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
avatar123   2019. 11. 01.

legújabb vélemény

Nagyon sajnálom, hogy soha nem volt alkalmam egy koncertjére sem elmenni, de ez a film nagyon visszaadja azt a hangulatot, amit talán az ember az ő előadásai alatt érezhetett. Imádtam minden percét ennek a filmnek!

 
fester   2019. 10. 31.

Imádom Aretha Franklin zenéjét, szerintem az egyik legnagyobb tehetség. Ez a film azonban valahogy nem adja vissza az ő valódi munkásságát, amit nagyon sajnálok, mert nagyon vártam ezt a filmet.


 
Gwen   2019. 02. 23.

Se nem több, se nem kevesebb egy énekesről szóló dokumentumfilmnél. Nem nyűgözött le, de egyszer meg lehet nézni.

 
hogerr   2019. 01. 18.

A gospel zene kedvelőinek valószínűleg tetszeni fog a film, mert látszik a felvételen, mekkora energiával és odaadással énekelt Aretha Franklin. Egy átlagos néző számára nem biztos, hogy kiemelkedik a dokumentumfilmek közül, inkább olyan "ezt is megnéztem, pipa" kategória.

Mick Jagger
Aretha Franklin
Aretha Franklin
Aretha Franklin
Aretha Franklin
 
Az évtizedes késés sok szempontból kifejezetten előnyére vált a filmnek. Általa új betekintést nyerhetünk egy rég letűnt, idealisztikus világba, és ha csak másfél órára is, de megtapasztalhatunk egy színtiszta, mély vallási élményt. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.