Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
8
Szereplők
5
Vélemények
1
Képek
1
Videók
összes rész (10)
 
Robinson76   2020. 05. 21.

legújabb vélemény

Egy világsztárrá válás története

Ebben a sport-dokumentum filmben egy szenzációs sportolónak, talán minden idők legjobb kosárlabdázójának felemelkedését követhetjük nyomon. A sportág iránt rajongóknak kötelező darab, melyben jól ötvözték a világsztár, a sikeredző, a csapattársak, az ellenfelek -é s mindenkinek, aki számított valamit ebben a sztoriban - egymáshoz fűződő viszonyát, viselt dolgaikat, kudarcaikat és sikereiket és egyáltalán mindent, amit egy versenysport adhat az embernek. Mindezt végig lebilincselő formában, érdekesen és szórakoztatóan teszi. Let's go Bulls!

 
Balázs   2020. 04. 24.

Rajongóknak kötelező, de szerintem bőven tartalmaz érdekességet azok számára is, akik csak egy érdekes dokumentumfilm-sorozatot keresnek. M. Jordan története nagyon inspiráló, egy kivételesen elszánt és kitartó figura, az epizódok pedig szinte vissza... több»


 
MattesBarca   2020. 04. 22.

Meglepően jól tálalja a témát ez a film, és mindezt úgy mondom, hogy nem kifejezetten vagyok nagy rajongója ennek a műfajnak.

 
MiAzAki   2020. 04. 21.

Michael Jordan nevét valószínűleg azok is ismerik, akik kevésbé érdeklődnek a sport és a kosárlabda világa iránt. A sorozat nagyszerű portrét fest róla, civilként és sportolóként is bemutatja. Amit eddig láttam belőle, engem meggyőzött, várom a további részeket is.

 
Attila   2020. 04. 19.

Ú, szerintem Jordan egy legenda, akinek a neve remélem soha nem merül feledésbe, ez a film ráadásul rá tesz egy lapáttal az ő kultuszára. Érdemes megnézni!

 
A Netflix legütősebb dokumentumsorozata kapcsán mesélünk rajongásról, elhivatottságról és kosárkártyákról. több»