Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
99%

Michael Jordan – Az utolsó bajnokságig (2020)

The Last Dance
Filmadatlap
 
8
Szereplők
6
Vélemények
8
Képek
1
Videók

Galéria (8)

Videók (1)

 
rainman   2021. 03. 05.

legújabb vélemény

0

Nem vagyok túlságosan nagy sportrajongó, pláne nem kosárlabdarajongó, pláne, mivel nem is értem teljes mértékben a szabályait, de, és itt van egy rohadt nagy DE, ez a sorozat eszméletlenül nagyot ütött. A Netflix valahogy érzi, hogyan kell okosan, ta... több»

 
Robinson76   2020. 05. 21.

0
Egy világsztárrá válás története

Ebben a sport-dokumentum filmben egy szenzációs sportolónak, talán minden idők legjobb kosárlabdázójának felemelkedését követhetjük nyomon. A sportág iránt rajongóknak kötelező darab, melyben jól ötvözték a világsztár, a sikeredző, a csapattársak, az ellenfelek -é s mindenkinek, aki számított valamit ebben a sztoriban - egymáshoz fűződő viszonyát, viselt dolgaikat, kudarcaikat és sikereiket és egyáltalán mindent, amit egy versenysport adhat az embernek. Mindezt végig lebilincselő formában, érdekesen és szórakoztatóan teszi. Let's go Bulls!

 
MiAzAki   2020. 04. 21.

0

Michael Jordan nevét valószínűleg azok is ismerik, akik kevésbé érdeklődnek a sport és a kosárlabda világa iránt. A sorozat nagyszerű portrét fest róla, civilként és sportolóként is bemutatja. Amit eddig láttam belőle, engem meggyőzött, várom a további részeket is.

 
MattesBarca   2020. 04. 22.

0

Meglepően jól tálalja a témát ez a film, és mindezt úgy mondom, hogy nem kifejezetten vagyok nagy rajongója ennek a műfajnak.

 
Balázs   2020. 04. 24.

0

Rajongóknak kötelező, de szerintem bőven tartalmaz érdekességet azok számára is, akik csak egy érdekes dokumentumfilm-sorozatot keresnek. M. Jordan története nagyon inspiráló, egy kivételesen elszánt és kitartó figura, az epizódok pedig szinte vissza... több»

 
Attila   2020. 04. 19.

0

Ú, szerintem Jordan egy legenda, akinek a neve remélem soha nem merül feledésbe, ez a film ráadásul rá tesz egy lapáttal az ő kultuszára. Érdemes megnézni!

 

A szériát ötödik részét a helikopter-balesetben elhunyt Kobe Bryantnek ajánlják.

(jakedave )
 

Jordan jeleneteit valójában nem a kosárlabdázó otthonában, hanem egy másik, hasonló házban vették fel. Ennek oka, hogy a sportoló nem akarta, hogy a stábtagok ki-be járkáljanak a saját házában.

(jakedave )
 

A valaha volt legnézettebb ESPN-sorozat.

(jakedave )