Ez a 10 sorozat a legnépszerűbb jelenleg a Netflixen

Az a jó a sorozatokban, hogy hónapokra, de jobb esetben akár hosszú évekre is kitölthetnek egy bizonyos űrt. A hétköznapok szerves részévé válhatnak, igazíthatjuk hozzá a szokásainkat, hogy ne maradjunk le a folytatásról. A Netflixen persze annyit nézel meg egyszerre, amennyit jól esik. De mit is nézzünk, ha már ekkora a kínálat?

A Collider menetrend szerint összeállította a Netflix aktuálisan legnépszerűbb sorozatainak tízes listáját. Bár ez szinte napról napra változik, az emberek most ezeket a sorozatokat nézik a legszívesebben:

Hatalom és perverzió: A Jeffrey Epstein-sztori

In the Dark

Harcos apáca

Házasság indiai módra

Megoldatlan rejtélyek

A drogbiznisz

Bűnös vágy

Zac Efronnal a Föld körül

Michael Jordan – Az utolsó bajnokságig

Cursed: Átkozott

#10

dokumentum

Netflix

Áldozatok szerte a világból tárják a nézők szemei elé a visszaéléseket, manipulációkat és az érzelmi kizsákmányolás okozta sebeiket, melyekért egytől-egyig a... több»

Rendező: Lisa Bryant
#8

80 Harcos apáca  (2020)

(5) (1)

akció | dráma | fantasy

Netflix

Egy fiatal nő egy furcsa, isteni eredetű ereklye okán belekeveredik a Pokol és a Menny hatalmainak pusztító harcába... több»

#7

romantikus

Netflix

A házasságszervező Sima Taparia segít az indiai és külföldi ügyfeleknek eligazodni az előre elrendezett házasságok világában. A sorozat révén könnyebben megérthetjük,... több»

#6

dokumentum | dráma | krimi | misztikus

Netflix

Megdöbbentő eltűnések, sokkoló gyilkosságok és paranormális találkozások megtörtént eseteivel tér vissza az ikonikus dokumentumfilm sorozat. A Megoldatlan rejtélyek megújult... több»

#5

dokumentum | krimi

Netflix

Hogy könnyeben megérthessük a kábítószerek világát, egy CIA nyomozó olyan tiltott szereket mutat be részletesen, amelyekkel az átlagember sosem találkozna az életben. több»


Szereplők: Amaryllis Fox
#4

83 Bűnös vágy  (2020)

(11)

dráma | misztikus | thriller

Netflix

Alma egy teljes hétvégét tölt távol férjétől, hogy a vágyainak hódoljon. A rá következő napok azonban hatalmas tragédiát tartogatnak számára.

#3

dokumentum

Netflix

Lebilincselő sorozat Zac Efron utazásairól, amely során megismeri önmagát és persze a világot is. több»


Szereplők: Zac Efron, Darin Olien
#2

dokumentum

Netflix

A minden idők egyik legsikeresebb és legjobb profi kosárlabdázója, Michael Jordan által vezetett Chicago Bulls felemelkedésének története az 1990-es években. A Michael Jordan... több»

Rendező: Jason Hehir
Szereplők: Michael Jordan, Scottie Pippen
#1

73 Cursed: Átkozott  (2020)

(2) (2)

dráma | fantasy | kaland

Netflix

Egy tinédzser boszorkány, Nimue egy ősi, különleges hatalommal bíró kard keresése során találkozik a fiatal Arthur királlyal... Thomas Wheller és Frank Miller sorozata... több»