Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
NA

Planet Earth II (2016)

Planet Earth II
Filmadatlap
 
59
Szereplők
3
Vélemények
4
Képek
2
Videók
 
Jackynee   2020. 01. 10.

legújabb vélemény

Nagyon ajánlom, ha kíváncsi vagy a természet apró csodáira, lenyűgöző alkalmazkodó képességére, találékonyságára. Nagy részt látványos, közeli felvételeket is tartogat, aminek elkészítéséhez rengeteg időt és energiát fektetnek bele, amit a epizód végén meg is mutatnak a "Hogyan készültben...". Lenyűgöző látni a természet csodáit és állatait, ahogy küzdenek a minden napok során és mégis kitartanak, és egyben elszomorító az emberi behatást is látni, ezeknek a élőlények környezetében.

 
Berto49   2017. 02. 22.

Hat részből álló lélegzetelállító sorozatot, FANTASZTIKUS!!! Némelyik jelenet felér egy thriller izgalmával. A film készítői halált megvető bátorsággal vállalták az embertelen körülményeket, de cserébe olyan látványban részesül a néző, ami bámulatra méltó. Néhány kiemelkedő mozzanat; az eddig le nem filmezett hópárducok „családi” élete, a szirti sasok zsákmányvadászata és küzdelme a rókatetem mellett, a valamilyen fajtájú pingvinek két naponta ismétlődő „haláltúrája” az élelemért, a mindent elsöprő iszonyatos tömegű és sebességű hólavina, a grizzlymedve anya és a három bocs, a núbiai kőszáli kecskék artistákat megszégyenítő „mutatványai”. Kiragadott részletek ezek, de az egész sorozat lenyűgözően páratlan. Minden elismerésem – sokra mennek vele! – a BBC-é.


 
nándi99   2016. 11. 08.

fantasztikus, és hihetetlen, hogy milyen trükkökre képes a természet

 

Az IMDb-n a legmagasabb pontszámmal (9,5) rendelkező sorozat.

(GedyPapa)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.