Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
46
Szereplők
17
Vélemények
23
Képek
1
Videók
 
indingo   2019. 02. 03.

Imádom David Attenborough természetfilmjeit. Nagyon jó a stílusuk és az állatvilág igazi kincseit mutatja be.

 
szabomarc   2019. 01. 07.

Csak néhány részt láttam, aminek a témája jobban érdekelt, de nagyon jól meg van szerintem csinálva, informatív, jó a képvilág. Ajánlom mindenkinek aki érdeklődik.


 
edessszilvia   2017. 11. 09.

Nagyon szép, sőt, lenyűgöző képi hatások, színek, effektek, szinte elénk tárul a természet, mintha csak ott lennénk, kis túlzással kézzel foghatóvá válik

 
a.edit63   2015. 01. 28.

Nagyon jó film.Csodálatos tájak, rengeteg tanulság.

 
habtündér   2019. 04. 15.

Lenyűgöző , akár csak a természet!! - Remekül visszaadja azt a hihetetlen diverzitást, ami körül vesz minket, mégis sokszor elfeledkezünk csodálatáról,méltó megbecsüléséről.

 

16 millió fontos költségvetésével a BBC által finanszírozott legdrágább dokumentumfilm sorozata.

(LionelMessi10)
 

Bolygónk, a Föld minden a BBC csatorna valaha készült legköltségesebb dokumentumfilmje, és egyben az első, amit HD-ben tűztek műsorukra a világ televíziós csatornái.

(hp)
 

A légi felvételekhez egy speciális, 400 mm-es lencsével ellátott kamerát használta, mellyel kilométerekről is rá tudtak közelíteni az egyes állatokra, anélkül, hogy a legcsekélyebb módon is megzavarták volna őket.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.