88% 51 szavazat
Élet hidegvérrel

Élet hidegvérrel

Life in Cold Blood
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
26
Szereplők (26)
6
Képek (6)
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

A kétéltűek és a hüllők a legsikeresebb élőlények, melyeket a föld valaha a hátán hordott. Közel 200 millió éve uralják a világot, és több mint 14.000 fajuk létezik. Honnan származnak ezek az ősi állatok, és mi sikerük titka? A hidegvérűek élete stábja az Antarktiszt leszámítva bolygónk szinte valamennyi pontját bejárta, hogy választ adjon e kérdésekre, és a legmodernebb technológiát használva bevezessen e rendkívüli állatok rejtélyes világába. Milyen a teknősök és szarvas kaméleonok lovagi tornája? Miért végez fekvőtámaszokat a Jacky-agáma? Miért kapaszkodnak össze az apró bíborbékák szumófogásban? A leghatalmasabb, és legveszélyesebb, valamint a legkisebb,… Több

Rendező: Scott Alexander
Forgatókönyvíró: David Attenborough
Szereplők: David Attenborough
Ország: Egyesült Királyság
Premier (HU): 2008.06.15.

Sorozat áttekintés

1. évad (2008) - 5 epizód
 
2017.08.23 Deku

legújabb vélemény

Gyönyörű lett David Attenborough eme dokumentum film sorozata is. Szerintem ő fogja meg a legjobban ezeket az természetfilmeket. Nagyon tudta, hogy kell élethűen filmre vinni.

0
 
2015.02.13 tothtamas

Csodálatos képi világ jellemzi ezt a természetfilmet! David Attenborough nagy zseni, nincs még egy olyan természetfilmes, mint ő.

0
 
2015.02.12 mneviki

Nagyon szeretem David Attenborough filmjeit, ezt még sajnos nem láttam, de biztos, hogy szert fogok rá tenni, hogy láthassam.

0