Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
87%

Egy nehéz nap éjszakája (1964)

A Hard Day's Night
Filmadatlap
 
24
Szereplők
4
Vélemények
5
Képek
4
Videók

Galéria (5)

Videók (4)

 
ruman666   2017. 07. 10.

legújabb vélemény

0

Nálam a Beatles mindig ott lesz az örök ranglistán, akárcsak ez a filmjük, ezzel már csak a Yellow Submarine vetekedhet, bár ez a két film nagyon más világ. Eddig soha nem volt rá alkalom, hogy moziban is láthassam, úgyhogy jó előre megvolt már a jeg... több»

 
TribeBubu   2016. 01. 01.

0

Vicces film jó zenékkel, de szerintem nem egy kiemelkedő alkotás. Az IMDb-s 7,7-es értékelés nekem túlzásnak tűnik, csakúgy, mint a legjobb eredeti történetért járó Oscar jelölés. (A legjobb zenei adaptáció még rendben van.) Szerintem ez a The Beatl... több»

 
Chatman   2017. 07. 03.

0

Van ebben a filmben valami nagyon lelkesítő, amitől igen jól fogod magad érezni, miután megnézted. Nem csak a humora miatt, hanem az egész életérzés miatt, amit a film sugall és közvetít. Zseniális korrajz, és hasonlóan kiváló vígjáték.

 
Gwen   2015. 09. 25.

0

Egészen zseniális film minden idők egyik legmeghatározóbb kulturális jelenségéről, a The Beatlesről. Bár mikor én születtem, addigra már sehol nem voltak, de mindig kedveltem a zenéjüket, szerintem nincs olyan ember, aki ne ismerné legalább egy daluk... több»

A film összbevétele 13 780 024 dollár volt (imdb.com).

 

A film sikeresen felkerült az 1001 film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz című, Steven Jay Schneider által készített gyűjteményben.

(Norbi)
 

A 6. legnagyobb bevételt hozó film az USA-ban, 1964-ben.

(dulkap)
 

A film egyik jelenetében a fiatal Phil Collins is feltűnt a közönség körében, melyet azonban kivágtak a végső változatból.

(hp)
 

Az emberek, akik bekergetik a zenekart a vonatba a film elején, nem statiszták, hanem a The Beatles rajongói.

(hp)
 

A film zenei producerét, George Martint Oscar-díjra jelölték, azonban a filmben elhangzó dalokért a The Beatles maga nem kapott jelölést.

(hp)
 
50 éves a film, ideje volt leporolni. Új kép, új hang, de a srácok a régiek. A négy liverpooli zenész egy napját követhetjük nyomon ebben a fekete-fehér klasszikusban. több»