Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
80
Filmadatlap
 
18
Szereplők
1
Vélemények
1
Képek
Videók

 
Berto49   2017. 08. 25.

legújabb vélemény

Kedvem volt hozzá, megnéztem tehát ezt a Julie Andrews musicalt, amelyik meg sem közelíti a műfaj két általam legjobban kedvelt darabját (Kabaré, Chicago), de egynek elment. J.A. 1982-ben is, a felesége volt a rendező Blake Edwarsnak, tőle szerintem utolérhetetlen munka az „Estély habfürdővel”. A szóban forgó filmben is voltak nevettető részek, jópofa bemondások, de a legfőbb érdekesség - a mondjuk így - bizarr téma, főleg 1982-ben. Nagyon örültem, mert több helyen nagyon leszólták a másodjára elkészített szinkront, nekem sikerült olyan változatot megnézni, amely feliratos volt, sőt a dalok fordítását is tartalmazta. Mancini zenéje nekem nem fekszik, túlságosan nyálas, cseppet sem fülbemászó.

A film összbevétele 21 933 614 dollár volt (imdb.com).

 

Robert Preston az utolsó musical számot egyben forgatta le, ami megmagyarázza, hogy miért volt annyira kifulladva és miért izzadt annyira a szám második felétől.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.