Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
86

Rocky Horror Picture Show (1975)

The Rocky Horror Picture Show
Filmadatlap
 
27
Szereplők
5
Vélemények
9
Képek
1
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 07. 25.

legújabb vélemény

Igazán szexi és különös jelenség lengi körbe a filmet. Izgalmas és elmebeteg történet, amitől egy idő után csak fogja a fejét a néző, de mégis beszippantja a történet. A betétdalait a mai napig imádom.

 
doroffee   2016. 02. 14.

A fura, különleges, abszurd hangulata kifejezetten tetszett a filmnek, de ahhoz nekem túl eklektikus volt, hogy élvezni, teljes egész filmként kezelni tudjam. Tim Curry meg zseniális.


 
Csillagpor   2018. 10. 05.

Számomra is megmagyarázhatatlan de nagyon tetszett. Egyik ismerősöm ajánlására vágtam bele a filmbe. Érdekes és nagyon jó kivitelezés. Bár sokszor kicsit túlzásnak és polgárpukkasztónak találtam, de gondolom ez volt a cél. A zenék és a színészek kifejeztten tetszettek. Korszakalkotó hogy nyíltan beszél bizonyos témákról, amik annakidején mikor született a film még erősen tabunak számítottak. Egyedi film és egyszer mindenkinek mindenképp látnia kell.

 
M4T   2015. 09. 17.

Zseniális film, a maga idejében korszakalkotó, azóta pedig kultikussá vált. A zenéje baromi jó, a színészek is elképesztőek, és egyszerűen minden jelenete tömör gyönyör. Persze mindig érdemes szem előtt tartani, hogy mikor készült ez a film, és hogy ez a hetvenes években mennyire polgárpukkasztó volt.

 
Domino   2015. 03. 01.

Nekem egy kicsit túlságosan össze-vissza volt az egész, nem igazán sikerült rájönnöm, hogy mit akar vagy miről szól. Azért persze voltak benne poénos jelenetek, de egy csomó minden meg már azt hiszem azért nem jött le, mert hát csak eltelt lassan negyven év azóta, hogy elkészült, és egy csomó utalás nekünk már nem jön át. Ettől még nem lesz rosszabb film, csak mondjuk én kevésbé tudom élvezni.

A film összbevétele 139 876 417 dollár volt (imdb.com).

 

A 2. legnagyobb bevételt hozó film az USA-ban, 1975-ben.

(dulkap)
 

A film egyik vetítése során Tim Curryt kidobták a moziból.

(kázsé)
 

A legtöbb színész nem tudott Eddie "holttestéről" az ebédlőasztal abrosza alatt.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.