Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
18
Szereplők
8
Vélemények
22
Képek
1
Videók
 
indingo   2017. 10. 01.

Határozottan nem tetszett. Eleve nálunk nem sokat hallani baseballról és én sem ismerem a játékszabályokat, meg az igazolási körülményeket, de nem volt egy élvezhető film.

 
dulkap   2015. 01. 21.

A film még jó, bár nem árt ha kicsit tisztában vagyunk a dolgokkal, hogy ne legyen akkora katyvasz. A Moneyball egy fokkal jobban tetszett, talán mert valóságosabb volt a sztori és Brad Pitt is jobb Costnernél, de ez a film is nagyon tetszett. Ráadásul végre a szinkronban sem voltak orbitális baromságok.


 
rbernadett   2015. 04. 22.

Nem teljesen erre számítottam, de ez lehet, hogy betudható annak, hogy nem olvastam el rendesen az ismertetőt. Arra számítottam, hogy egy jó amerikai focis sportos filmet látok, ezzel szemben gyakorlatilag csak a háttérről volt szó, arról, hogy mennyi munkába is telik létrehozni egy csapatot, ami aztán mindent visz. A film feléig azt sem tudtam, hogy tulajdonképpen miről is van szó, utána kicsit utánaolvastam és új értelmet nyert minden. Így sem jelenthetem ki egyértelműen, hogy minden világos, de legalább van elképzelésem.

 
Hakker   2019. 06. 30.

Remek film. Már sok olyan filmet láttam, ami az amerikai football-ról szól (többségében azok is remek alkotások voltak), de ez a film, egy lényeges mozzanatát mutatja be, a csapatépítés hátterében zajló folyamatnak. A sportfilmek, eddig csupán a sport teljesítményekre összpontosított,; ami teljesen érthető, de ez a film, a játékos személyiségét vizsgálta. Lehet valaki nagyon jó játékos, kiemelkedő mutatókkal, de, ha a személyísége, ill. az egócentrikus világképe miatt, képtelen beilleszkedni egy közösségbe, onnantól kezdve használhatatlanná válik. Számos példa van erre a mindennapi életben.

 
Milanman   2018. 04. 05.

A Draft Dayt tiszta szívből csak annak tudnám ajánlani, akit érdekelnek a football háttérintézményei, a rengeteg statisztikára, kutatómunkára és elemzésre épülő draft procedúra és annak menete. Ha bejön ez a világ, akkor ennél jobb, izgalmasabb film nem hiszem hogy van a számodra.

Kevin Costner
Kevin Costner
Jennifer Garner
Kevin Costner
Tom Welling
Kevin Costner
Jennifer Garner
Tom Welling
Denis Leary
Tom Welling
Denis Leary
Kevin Costner
Chadwick Boseman
Jennifer Garner
Kevin Costner
Jennifer Garner
Denis Leary
Denis Leary
Frank Langella
Kevin Costner
Terry Crews
Terry Crews
Chadwick Boseman
Chadwick Boseman
Josh Pence
Ellen Burstyn
Chadwick Boseman
Kevin Costner
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.