Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
18
Szereplők
7
Vélemények
22
Képek
1
Videók
 
Milanman   2018. 04. 05.

legújabb vélemény

A Draft Dayt tiszta szívből csak annak tudnám ajánlani, akit érdekelnek a football háttérintézményei, a rengeteg statisztikára, kutatómunkára és elemzésre épülő draft procedúra és annak menete. Ha bejön ez a világ, akkor ennél jobb, izgalmasabb film nem hiszem hogy van a számodra.

 
indingo   2017. 10. 01.

Határozottan nem tetszett. Eleve nálunk nem sokat hallani baseballról és én sem ismerem a játékszabályokat, meg az igazolási körülményeket, de nem volt egy élvezhető film.


 
dulkap   2015. 01. 21.

A film még jó, bár nem árt ha kicsit tisztában vagyunk a dolgokkal, hogy ne legyen akkora katyvasz. A Moneyball egy fokkal jobban tetszett, talán mert valóságosabb volt a sztori és Brad Pitt is jobb Costnernél, de ez a film is nagyon tetszett. Ráadásul végre a szinkronban sem voltak orbitális baromságok.

 
rbernadett   2015. 04. 22.

Nem teljesen erre számítottam, de ez lehet, hogy betudható annak, hogy nem olvastam el rendesen az ismertetőt. Arra számítottam, hogy egy jó amerikai focis sportos filmet látok, ezzel szemben gyakorlatilag csak a háttérről volt szó, arról, hogy mennyi munkába is telik létrehozni egy csapatot, ami aztán mindent visz. A film feléig azt sem tudtam, hogy tulajdonképpen miről is van szó, utána kicsit utánaolvastam és új értelmet nyert minden. Így sem jelenthetem ki egyértelműen, hogy minden világos, de legalább van elképzelésem.

 
cinderella   2016. 11. 23.

Nekem nagyon tetszett a film. Kifejezetten jó volt látni Kevin Costnert egy ilyen szerepben. Bár néhány alapvető dolgot már tudtam az amerikai fociról, de egy kb. 5 perces utánaolvasással teljesen érthető volt az egész film még női szemmel is. Féltem tőle, hogy nagyon unalmas lesz, de egyáltalán nem így volt, végig lekötötte a figyelmemet.

 
Mr. Z   2015. 06. 07.

Nekem tetszett a film. Pont erre vágytam egy egyszerű focis filmre. Costner szépet alakított és élvezhető volt az egész. Tetszett, hogy bepillantást nyerhettünk abba milyen is vezetni egy foci csapatot és mik is zajlanak a háttérben Draftolásnál.

 
Powerful900   2015. 02. 08.

Totálisan felesleges és semmitmondó darabnak tartom az Újoncok napját, de az igazat megvallva haragudni sem igazán tudok rá. A filmajánló szekciómba így sem fog bekerülni, hiszen ez pontosan annyira száraz és jellegtelen mű, mint amilyennek az ember elsőre elképzelné.

Kevin Costner
Kevin Costner
Jennifer Garner
Kevin Costner
Tom Welling
Kevin Costner
Jennifer Garner
Tom Welling
Denis Leary
Tom Welling
Denis Leary
Kevin Costner
Chadwick Boseman
Jennifer Garner
Kevin Costner
Jennifer Garner
Denis Leary
Denis Leary
Frank Langella
Kevin Costner
Terry Crews
Terry Crews
Chadwick Boseman
Chadwick Boseman
Josh Pence
Ellen Burstyn
Chadwick Boseman
Kevin Costner
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.