Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
87

Micsoda csapat! (1992)

A League of Their Own
Filmadatlap
 
30
Szereplők
6
Vélemények
15
Képek
2
Videók
 
Puncs   2019. 04. 01.

Kedves, bájos film a női küzdelemről, bizonyításról, arról, hogy érnek annyit, mint a férfiak. Van benne jó néhány húzónév, mint például Tom Hanks, Geena Davis vagy Madonna. Utóbbi szerintem önmagát játszotta, nem kellett nagyon színészkednie. Én bármikor szívesen újranézem ezt a filmet.

 
Deku   2017. 12. 09.

Szinte kötelező darab ez a film muszáj legalább egyszer látni annyira szép lett. Nem hinném, hogy egy ilyen filmet bárkinek ki kéne hagynia mivel nagyszerű élménnyel szolgál.


 
Barthy   2015. 09. 01.

Top 10-ben benne van. Úristen az egyik kedvenc filmem. Látszik, hogy sok munka van benne. Imádom a sztorit, a szereplőket, az akció jeleneteket. Nagyon látványos film, az összes szereplőt imádom. Ha még nem láttad itt az ideje!

 
Johnie   2019. 02. 10.
Imádom!

Tom Hanks zseniális ebben a filmben is! Másik kedvenc Madonna! :-)

 
hansi13   2015. 07. 17.

Kellemes meglepetésként ért, bár eleinte nem igazán értettem, hogy vajon Madonna mit fog csinálni ebben a filmben, de végül is elég korrekt az, amit "leművel". Igaz, hogy felejthető alkotás szerintem, de egyszer mindenképp érdemes megnézni.

Geena Davis
Rosie O'Donnell
Madonna
Geena Davis
Geena Davis
Tom Hanks
Tom Hanks
Rosie O'Donnell
Tom Hanks
Geena Davis
Geena Davis
Tom Hanks
Jon Lovitz
Geena Davis
Rosie O'Donnell
Tom Hanks
Geena Davis
Rosie O'Donnell
 
Egyáltalán nem filmtörténelmi mérföldkőről van szó, azonban ez a mára már sajnos feledésbe merült alkotás igazi családi kikapcsolódást tud nyújtani, meg tudja melengetni a néző lelkét ezekben a hideg napokban, kell ennél több a töltekezéshez a karácsonyi szünetben? több»
 

Tom Hanks úgy vélte, túl fiatal ahhoz, hogy hitelesen ábrázolhassa Jimmy Dugan-t, de Penny Marshall azt mondt neki, hogy Dugan-nak nem kell öregnek lennie, csupán megtörtnek és sérültnek kell látszódnia.

(ArpiHajdu és Réci )
 

A film egyik írójának, Kelly Candaele-nek az édesanyja játszott abban a ligában, amelyet a film ábrázol.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Annak ellenére, hogy Bitty Schram balkezes a filmben az összes dobását és ütését jobb kézzel végezte el.

(ArpiHajdu és Réci )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.