Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
83%

Micsoda csapat! (1992)

A League of Their Own
Filmadatlap
 
30
Szereplők
7
Vélemények
15
Képek
3
Videók

Galéria (15)

Geena Davis
Rosie O'Donnell
Madonna
Geena Davis
Geena Davis
Tom Hanks
Tom Hanks
Rosie O'Donnell
Tom Hanks
Geena Davis
Geena Davis
Tom Hanks
Jon Lovitz
Geena Davis
Rosie O'Donnell
Tom Hanks
Geena Davis
Rosie O'Donnell

Videók (3)

 
ZeroHero   2019. 09. 25.

legújabb vélemény

0

Bajos kis tipikus amerikai film arrol, hogy mindent el lehet erni, hogy a legkisebb testverbol is lehet sztar, hogy az amerikai nep mindenre kepes, blablabla. Tom Hankset, Jon Lovitzot es Geena Davist leszamitva unalmas es idegesito ripacskodas az egesz, de miattuk megeri vegigszenvedni egyszer. Szigoruan egyszer.

 
Puncs   2019. 04. 01.

0

Kedves, bájos film a női küzdelemről, bizonyításról, arról, hogy érnek annyit, mint a férfiak. Van benne jó néhány húzónév, mint például Tom Hanks, Geena Davis vagy Madonna. Utóbbi szerintem önmagát játszotta, nem kellett nagyon színészkednie. Én bármikor szívesen újranézem ezt a filmet.

 
Deku   2017. 12. 09.

0

Szinte kötelező darab ez a film muszáj legalább egyszer látni annyira szép lett. Nem hinném, hogy egy ilyen filmet bárkinek ki kéne hagynia mivel nagyszerű élménnyel szolgál.

 
Barthy   2015. 09. 01.

0

Top 10-ben benne van. Úristen az egyik kedvenc filmem. Látszik, hogy sok munka van benne. Imádom a sztorit, a szereplőket, az akció jeleneteket. Nagyon látványos film, az összes szereplőt imádom. Ha még nem láttad itt az ideje!

 
UmpaLumpa   2015. 10. 09.

0

Nagy ötletes és jópofa film! Tom Hanks, amilyen kis szerepben látható, annyira nagyot alakít benne. Igazából nem is a kedvenc színészem, szerintem többségével ugyanazt a karaktert hozza, de itt mintha kimozdult volna ebből a "komfortzónából". A történet szerintem nagyon eredeti, jó hangulatú és kellemes!

 
hansi13   2015. 07. 17.

0

Kellemes meglepetésként ért, bár eleinte nem igazán értettem, hogy vajon Madonna mit fog csinálni ebben a filmben, de végül is elég korrekt az, amit "leművel". Igaz, hogy felejthető alkotás szerintem, de egyszer mindenképp érdemes megnézni.

 
Johnie   2019. 02. 10.

0
Imádom!

Tom Hanks zseniális ebben a filmben is! Másik kedvenc Madonna! :-)

A film összbevétele 132 440 069 dollár volt (imdb.com).

 

Tom Hanks úgy vélte, túl fiatal ahhoz, hogy hitelesen ábrázolhassa Jimmy Dugan-t, de Penny Marshall azt mondt neki, hogy Dugan-nak nem kell öregnek lennie, csupán megtörtnek és sérültnek kell látszódnia.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film egyik írójának, Kelly Candaele-nek az édesanyja játszott abban a ligában, amelyet a film ábrázol.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Annak ellenére, hogy Bitty Schram balkezes a filmben az összes dobását és ütését jobb kézzel végezte el.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A stúdió mindenképpen szerette volna, hogy Jimmy és Dottie összejöjjenek, de Penny Marshall elutasította ezt a verziót.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Penny Marshall több családtagját is beválogatta a filmbe, lánya Tracy Reiner alakította Spagetti Betty-t, testvére, Gary Marshall pedig Walter Harvey-t. Gary-nek utolsó pillanatban kellett beugrania, ugyanis Penny nem tudott Christopher Walken-el megegyezni, pedig ő lett volna az első választása a szerepre.

(ArpiHajdu és Réci)