Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
64
Filmadatlap
 
25
Szereplők
2
Vélemények
8
Képek
1
Videók
Ryan Reynolds
David Paymer
Kate Vernon
 
ironmind844@gmail.com   2016. 12. 04.

legújabb vélemény

Nagyon szeretem ezt a filmet. Nagyon sok mondanivalója van. A középpontban egy nagyon jó tanár áll aki, úgy tanít, hogy a kölykök isszák minden szavát, humoros átadja a tudást, és még a fegyelmet is megtudja tartani egyetlen szavával. Nem csak a diákok, de a tanárok is tanulnak tőle. Közben küzd betegségével is, neki köszönhetően változnak a karakterek a film végére. Megtanulják az életet értékelni, megtanulnak élni. Ryan Reynolds egyik legjobb alakítása. Több ilyen film kellene.

 
Adepto   2016. 02. 18.

Kategóriájában és témájában az egyik legfantasztikusabb film, amit valaha láttam. Vicces, tanulságos és megható egyben. Bármikor ha újranézem egy kicsit olyan érzésem van, mint ha akkor látnám először. Ezt nem igazán érzem más filmnél. Zseniális alakítások és a forgatókönyv, amely tényleg emlékezetessé teszi ezt az alkotást. Ahogy haladunk előre a történetben egyre inkább kirajzolódik előttünk a film (szerintem) mondanivalója és az, hogy miért kérdezi mindig Mr. D. azt, hogy "Mennyi időnk van?" Az egyik kedvencem Ryan Reynoldstól! Mindenképpen ajánlom megnézni!

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.