Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
73

Felhangolva (2010)

Get Him to the Greek
Filmadatlap
 
30
Szereplők
9
Vélemények
7
Képek
2
Videók
Felhangolva
 
Curacao86   2015. 06. 23.

A tökéletes party vígjáték! :) Benne van minden mocskos, dolog, ami csak megtörténhet alkoholos (és kábítószeres) befolyásoltság alatt. Ehhez pedig a legjobb Russel Brand, plusz az akkor még enyhén szólva duci Jonah Hill. :)

 
Syracuse   2015. 05. 13.

Totális agyhalál. :D Néha kell ilyeneket is nézni, nyilván nem szolgál hatalmas mondanivalóval, és szórakoztatni sem a szokásos módon szórakoztat. Kiégeti az agyat, kész.


 
zsanett0820   2015. 05. 27.

Ahogy az első része is, nálam ez is vitt mindent! Sokszor szakadtam a röhögéstől! :D Az biztos, hogy ez a film nem mindenkinek az esete, és hát nem is mondható teljesen vígjátéknak, mert azért megy benne a drámázás is rendesen, de én azt mondom, hogy aki vevő az ilyen jellegű poénokra, az mindkét részét csípni fogja nagyon! Azt mondjuk sajnálom, hogy más lett Aldous szinkronja, szerintem ez nagy hiba volt, nekem egyből kiszúrta a fülem... Az például sokkal kevésbé zavart, hogy Jonah Hill mindkét részben más szerepben tetszelgett.

 
somi   2015. 11. 23.

Totális agyhalál. :D Néha kell ilyeneket is nézni, nyilván nem szolgál hatalmas mondanivalóval, és szórakoztatni sem a szokásos módon szórakoztat. Kiégeti az agyat, kész.

 
era93   2015. 06. 02.

Egész jó film. Mondhatni egyszerű és nagyszerű. Néhány helyen kissé idegőrlő talán ennyi a hibája de egyébiránt én jól szórakoztam rajta és nem mellesleg a zenék is nagyon jók voltak. Unaloműzésre tökéletes.

 

Miközben a Trafalgar Square-n forgatott a stáb, Brand-et egy járókelő belökte a szökőkútba.

(Bogi87)
 

Forgatási helyszínként New York, Las Vegas, Los Angeles és London szolgáltak.

(Bogi87)
 

2009. május 12-én vette kezdetét a forgatás.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.