Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
70

Felhangolva (2010)

Get Him to the Greek
Filmadatlap
 
30
Szereplők
10
Vélemények
7
Képek
2
Videók
Felhangolva
 
Ms. Akárki   2019. 07. 30.

legújabb vélemény

Tipikus amerikai vígjáték mely nem rendelkezik túl mély mondanivalóval de a sajátos humorával jól elszórakoztatja a nézőt. A színészek jó lettek összeválogatva És kifejezetten jó szórakozást nyújtott a családnak. Van benne pár elmebeteg mozzanat de ez ennek a filmnek a velejárója.

 
Syracuse   2015. 05. 13.

Totális agyhalál. :D Néha kell ilyeneket is nézni, nyilván nem szolgál hatalmas mondanivalóval, és szórakoztatni sem a szokásos módon szórakoztat. Kiégeti az agyat, kész.


 
Curacao86   2015. 06. 23.

A tökéletes party vígjáték! :) Benne van minden mocskos, dolog, ami csak megtörténhet alkoholos (és kábítószeres) befolyásoltság alatt. Ehhez pedig a legjobb Russel Brand, plusz az akkor még enyhén szólva duci Jonah Hill. :)

 
zsanett0820   2015. 05. 27.

Ahogy az első része is, nálam ez is vitt mindent! Sokszor szakadtam a röhögéstől! :D Az biztos, hogy ez a film nem mindenkinek az esete, és hát nem is mondható teljesen vígjátéknak, mert azért megy benne a drámázás is rendesen, de én azt mondom, hogy aki vevő az ilyen jellegű poénokra, az mindkét részét csípni fogja nagyon! Azt mondjuk sajnálom, hogy más lett Aldous szinkronja, szerintem ez nagy hiba volt, nekem egyből kiszúrta a fülem... Az például sokkal kevésbé zavart, hogy Jonah Hill mindkét részben más szerepben tetszelgett.

 
somi   2015. 11. 23.

Totális agyhalál. :D Néha kell ilyeneket is nézni, nyilván nem szolgál hatalmas mondanivalóval, és szórakoztatni sem a szokásos módon szórakoztat. Kiégeti az agyat, kész.

A film összbevétele 91 261 479 dollár volt (imdb.com).

 

Miközben a Trafalgar Square-n forgatott a stáb, Brand-et egy járókelő belökte a szökőkútba.

(Bogi87)
 

Forgatási helyszínként New York, Las Vegas, Los Angeles és London szolgáltak.

(Bogi87)
 

2009. május 12-én vette kezdetét a forgatás.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.