Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
82%

Ford Fairlane kalandjai (1990)

The Adventures of Ford Fairlane
Filmadatlap
 
19
Szereplők
9
Vélemények
11
Képek
2
Videók
Ford Fairlane kalandjai

Galéria (11)

Andrew Dice Clay
Priscilla Presley
Andrew Dice Clay
Andrew Dice Clay
Wayne Newton
Lauren Holly
Andrew Dice Clay
Ed O'Neill
Andrew Dice Clay
Andrew Dice Clay
Priscilla Presley
Lauren Holly
Ed O'Neill

Videók (2)

 
elekm90   2021. 06. 29.

legújabb vélemény

0

A Nagy Feró-féle szinkron biztos óriásit dob rajta, tele van nagyon jó dumákkal, amik szerintem eredetiben nem ütöttek volna akkorát. Ha ettől elvonatkoztatok, a poénok minősége elég vegyes, Ford Fairlane taplóságai tetszettek, de Ed O'Neill rendőrfi... több»

 
ArpiHajdu és Réci   2019. 10. 02.

a nap véleménye

1
Egy Rock and Roll detektív az örökkévalóságnak

„Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas.” A Ford Fairlane kalandjaihoz – mint oly’ sok hasonszőrű társához – kétféleképpen lehet viszonyulni: vannak, akik imádják, s megszámlálhatatla... teljes kritika»

 
ZeroHero   2019. 09. 30.

1

Az alpari, buta, primitiv humoron kivul mi a jo ebben a filmben? Nem mintha az jo lenne, de attol valt klasszikussa es persze Nagy Fero szinkronja miatt.. De en nem ertem a rajongast... Szar forgatokonyv, gyenge szineszi jatek, egyszeru, semmitmondo tortenet, elcsepelt jelenetek es bena zene... Ne mar, h van aki ezert rajong..

 
Sabnock Sanatory   2019. 03. 25.

2

Kultfilm, amihez nagyban hozzájárult Nagy Feró szinkronhangja. A történetnek semmi értelme, de valahogy mégis összáll minden és amúgy is kit érdekel, mikor a poénbombák ennyire ütnek.

 
Kis Anna Kinga   2018. 07. 23.

1

Alap filmnek számított ez kamaszkoromban, és kizárólag Ford miatt vettem/vettünk Zippo öngyújtót! Feró nélkül nem hiszem, hogy akkorát ütött volna mint amekkora sikere volt a '90-es években...

 
Zenta   2017. 03. 01.

1

Tipikusan az a film, amit nem lehet elégszer látni ahhoz, hogy megunja az ember. Akkor is megnézzük, akár újból, ha már 100X láttuk. A történet amúgy nem egy nagy szám, de kit érdekel mindez, ha ennyire ütősek a poénok.

 
Barnabii44   2018. 09. 02.

1

Magyar szikron zseniális.

A film összbevétele 21 413 502 dollár volt (imdb.com).

 

A kocsi, amit Ford a filmben vezet, valójában Renny Harlin rendezőé.

(dulkap)
 

Sok tiltakozó levél után, amit a klasszikus-autó rajongóktól kaptak, a film gyártói közzétették, hogy nem egy 57-es Ford Fairlane-t robbantottak fel, hanem csak egy üveggyapot másolatot.

(dulkap)
 

A filmben elhangzó 'Black Plague' dal a Mötley Crüe Rock N'Roll Junkie című száma.Bobby Blacket pedig a Mötley Crüe énekese,Vince Neil játszotta.

(dulkap)