Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
90

Ford Fairlane kalandjai (1990)

The Adventures of Ford Fairlane
Filmadatlap
 
21
Szereplők
5
Vélemények
11
Képek
1
Videók
Ford Fairlane kalandjai
 
sabnock666   2019. 03. 25.

Kultfilm, amihez nagyban hozzájárult Nagy Feró szinkronhangja. A történetnek semmi értelme, de valahogy mégis összáll minden és amúgy is kit érdekel, mikor a poénbombák ennyire ütnek.

 
Kis Anna Kinga   2018. 07. 23.

Alap filmnek számított ez kamaszkoromban, és kizárólag Ford miatt vettem/vettünk Zippo öngyújtót! Feró nélkül nem hiszem, hogy akkorát ütött volna mint amekkora sikere volt a '90-es években...


 
Zenta   2017. 03. 01.

Tipikusan az a film, amit nem lehet elégszer látni ahhoz, hogy megunja az ember. Akkor is megnézzük, akár újból, ha már 100X láttuk. A történet amúgy nem egy nagy szám, de kit érdekel mindez, ha ennyire ütősek a poénok.

 
Barnabii44   2018. 09. 02.

Magyar szikron zseniális.

 
putto   2015. 12. 29.

Meglep, hogy még nincs vélemény írva. Lényegében egy kultfilm, de csak azoknak az akik szeretik. Mert Fordot az ember vagy szereti, vagy nem bírja végig nézni. Önmagában nem egy egetverő történet, de mint vígjáték, az arra "fogékonyaknak" hibátlan. Hősünk szinkronját Nagy Feró adja, gyakorlatilag Ő viszi a filmet és a monológok, whaouuuuu! 4 csillag, de csak mert elfogult vagyok, amúgy 3-nál nem adnék többet. Szerintem.

Andrew Dice Clay
Priscilla Presley
Andrew Dice Clay
Andrew Dice Clay
Wayne Newton
Lauren Holly
Andrew Dice Clay
Ed O'Neill
Andrew Dice Clay
Andrew Dice Clay
Priscilla Presley
Lauren Holly
Ed O'Neill
 
Ahogy a címbe is írtam, a végletek filmje. Akinek bejön a stílusa, az sokszor fogja újranézni, akinek nem az pedig... Nekem a top 3 filmemben van, Nagy Feró magyar hangja zseniális. A megítélése nagyon azon múlik, hogy az ember milyen beállítottságú. Aki nem az otthonülős verzió, hanem szereti a bulikat és a pörgést és nem riad vissza a trágár szavaktól, annak biztos betalál. És egy mai napig használt közhely, ami a filmben hangzott el először: "Eszem, faszom megáll! Auúúú..." több»

A film összbevétele 21 413 502 dollár volt (imdb.com).

 

A kocsi, amit Ford a filmben vezet, valójában Renny Harlin rendezőé.

(dulkap)
 

Sok tiltakozó levél után, amit a klasszikus-autó rajongóktól kaptak, a film gyártói közzétették, hogy nem egy 57-es Ford Fairlane-t robbantottak fel, hanem csak egy üveggyapot másolatot.

(dulkap)
 

A filmben elhangzó 'Black Plague' dal a Mötley Crüe Rock N'Roll Junkie című száma.Bobby Blacket pedig a Mötley Crüe énekese,Vince Neil játszotta.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.